mandag 30. april 2012

Internasjonalen på russisk...

Og stille kl på 0550 er helt unaturlig..grenser til smertefullt:-)  Eldstemann var først i barnehagen i dag og.! Og kjempeglad for det:-) Jeg vinner roper han i garderoben! Han må jeg bare få på noen langrennski og klitre plakater av Petter Northug på rommet hans...Denne vinner mentaliteten må vi utnytte. Kan ikke bli noe lagspiller av en sånn...Han hater å tape og:-)

Hatt en lang arbeisdag der vi fikk bydd på oss selv. Simuleringsøvelser delt opp i lag..Litt skummelt men bare å hoppe i det..Sjefen spanderte lunch på oss og. Kan like dette arbeidslivet jeg;-) Da heiv vi innpå varmlunch:-) Hva får vi til lunch på onsdag tro??;-)

Litt seint hjemme til middag i dag. Ungene var bada og middagen klar. Må innrømme at det var ikke så gode dager for mannen min;-) Dette fikk jeg servert i dag av min sexy matlagende mann...Sei:-)



Rakk ikke å ta bilde av det, heiv innpå. Var så sulten.. Så dette er henta fra oppskriften. Og det så sånn ut og... Hørt i dag. Mannen: Vet de at det egentlig er jeg som er The Real Housewife Of Hovenga..Ja han kan spøke den mannen;-)

Min tur til å ta middagen i morgen. Planen er at vi skal ut å spise ;- )
2 timer på meg til å levere sjølvmeldinga!!...Har leita høyt å lavt etter mulige og umulige fradag..Men finner ingen ting..Hvis jeg ikke kan skrive av paljetter og annet fra Panduro hobby så må jeg kaste inn håndkle her snart..Men har 2 timer igjen;-)
Misliker spesielt 2 poster; Negativ formue. Hvorfor kan de ikke bare si det som det er: Du er gjeldslave og har betalt for lite skatt. Og får vi ikke penga våre så blir du straffa hardt!!;-) Hva skal de gjøre tro..Ta den negative formuen min?;-) Og en annen en her: Foreløpig beregnet restskatt- å betale (uten renter)..GRUMPF!! Står helt nederst på Side 3 Eventell innbetaling er frivillig:-) Jøss, det kan jeg like.Veldig raust av Staten synes nå jeg.

Siden det er fridag i morgen prøver jeg å forhandle meg frem til at jeg skal sove lenge i morgen..Dette er liksom en dag utenom Nazisoveskjemaet vårt. Hadde Himmelspretten kommet utenom så kunne vi ha flippa kron og mynt om de dagene men den dagen er jo 17.mai. Og da må vi jo tidlig opp for å komme oss til byen i finstasen. Så den faller bort. Så kampen må stå om morradagen! Begge føler nok at det er ingen naturlig kandidat til å sove lenge i morgen. Mitt argument er at jeg i dag stod opp 0550 og han stod opp 0730. Synes jeg har et beinhardt argument der:-) Og han prøver seg med : " Kan vi ikke se hvem som er mest opplagt i morra da?;-)" DEN går jeg ikke på igjen!!
Jeg blir fyrt når minsten ligger å jaller kl 0600..Og har en liten misstanke om at mannen da later som han sover...Jeg hisser meg opp og ender med at jeg står opp i sinne. Og da tar jeg på meg martyr rollen resten av dagen;-) Er vel ikke kjent for å være smidig på morraen:-)

Egentlig burde jeg ikke sitte å klage over soveskjema her i huset. Burde komme meg opp og feire 1.mai! Burde gått i tog. Er jo arbeiderenes internasjonale kampdag. Er jo en arbeider og elsker en god kamp..Får litt gåsehus av bra korpsmusikk og;-) Selv om jeg gjør mye for å holde sønnen min borte fra korpsgjengen..Han får beundre dem på avstand;-) Vi går for svømming her i huset hvis ikke langrenn slår ann. Bare et par svømmebriller, bade bukse og håndkle..lite treningstøy å vaske;-)

Drar til med Internasjonalen på russisk i dag..ska det væra så ska det væra;-)



Hvis ikke mannen står opp i morra så skal jeg synge Internasjonalen av full hals på russisk som morgenunderholdning:-)

Jeg skulle hatt ei flaggstang! Flagg på verandaen er for pingler:-)

God flaggdag i morgen;-) Og god arbeidsdag til dere som holder hjula i gang mens vi andre suller rundt i hagen og griller pølser:-)

søndag 29. april 2012

Gloheit med ufrivillige sammentrekninger i mellomgulvet...

Ble pressa til å være med på jentefest i går;-) Ikke noe å ha på meg...
Men jeg gikk fra småfeit til gloheit på en vinflaske så det orna seg;-)

En gjeng med flotte jenter..Så vinen skled lett ned..Etter noen år med trening så gikk jeg over til vann....MASSE vann! På vei hjem følte jeg meg helt fin.
Fikk en fiks ide at jeg skulle springe hjem..Brenne noen kalorier sånn helt på tampen av kvelden..Lurt;-)..Satt på RunKeeper Appen på telefon og jogga i vei med håndveska på ryggen..Men så kom hikken og tok meg! Den røpa vel hvor fin jeg var;-) En som hikker blir liksom ikke tatt helt seriøst...I følge appen brukte jeg 10 minutter og 28 sekunder hjem;-)

Litt bakgrunnstoff om hikke:

Hikke skyldes ufrivillige muskelsammentrekninger i mellomgulvet.
Kan utløses av alkohol, kald drikke og hurtig matinntak.
Kan behandles ved å stå godt framoverbøyd og drikk et glass vann fra glassets bortre kant. Dette er et godt gammelt "kjerringråd"
Skjønte ikke helt den..Prøvde å presse hele munn over glasset;-)

Tenker det var alt det kalde vannet som gjorde at jeg hikka.

Var hjemme ganske tidlig. Alt gikk greit inntil jeg snubla i en Mikke mus leke som satte i gang med sin sjarmerende sang;-) Eldstemann våkna..

Var jo litt sulten nå...En brødskive ville smake. Ble til 3 brødskiver. Hadde slutta og hikke på dette tidspunktet. Fant resten av sjokoladen til sønnen..Spiste opp den og..God og mett med snorkeplaster på nesa var jeg i seng før 0200;-)

Opp å hoppa kl 0930:-) I dag skulle vi få besøk kl 1200. Var å hive seg i dusjen og så steke 100 vafler;-) Og så å spise middag hos mamma. Så jeg følte på dette tidspunktet at festen i går var godt timet;-)
Kom meg gjennom dagen i grei stil. Fått i meg noen vafler og fikk middag som jeg hadde bestilt hos mamma..Flesk og duppe. Beste jeg har smakt på veldig lenge:-)

Så etter denne dagen tenkte jeg det var lurt og gå på vekta..Er jo er i grunn aldri lurt:-) Fikk jo ny badevekt av mannen til bursdagen min. Ja det er helt sant!;-) Ønska meg det. Den måler fettprosent og vanninnhold og. Men det har jeg ikke turt å prøve enda. Så fant heller frem den gamle vekta som viser matchvekta...;-)


Skal sies at alle i huset veier 42,5 på denne vekta:-) Får meg liksom ikke helt til å kaste den. Vet det er en illusjon, men helt greit for meg. Så i dag kan jeg kose meg litt ekstra:-)

Fant ut at hagen begynner å glede seg til våren...Spirer å gror. Liker det helt naturlig. Ikke noen grunn til å tukle med naturen her i huset. Som eldstesønnen sa: Gult er kult!;-)




Er på tide å sjekke ut de lokale hagesentra snart...Skulle ikke tro jeg var medlem i klubb Plantasjen. Er litt skamfull og redd for utestengelse..;-)

Legger inn noen husmortips til de som måtte trenge det;-) Dagen stikkord er flekkfjerning! Og vi konsentrere oss om rødvin denne gang. Personlig så har jeg hatt best effekt med Vanish Oxi Action. Kun til utvortes bruk;-) Pulver og vann i flere omganger til alt er borte...

Men husmorbibelen sier dette:



Har bare en kommentar...Var ikke meg:-)

lørdag 28. april 2012

Petter Northug Jr og Karate Kid....

Mannen i går..Handler jo om meg denne bloggen...Det må jeg gjøre noe med! Så i dag vier jeg et innlegg til to menn som har betydd og betyr mye for meg;-) Peter Northug Jr. Helten min. Hadde det vært opp til meg så hadde begge barna mine hett Petter;-) Om mulig så er den mannen den eneste grunn til at jeg ser frem til vinteren. Ønsker å dele min begeistring for denne geniale, sære ,cocky og vittige mannen:-) Han likner litt på mannen min i grunn;-)  Vet at de som kjenner meg godt er litt lei av denne nesegruse beundringen av Petter. Men kan jo ikke unngå å like en så enorm idrettsmann. Gjør langrennssporten kul;-)






I fare for å virke som en halvgammel småforelska dame så er det liksom ikke en sånn beundring..Den eneste kjendisen jeg har vært forelska i er Ralph Macchio fra Karate Kid 1. Gikk rundt med bilde av han i min sjokkrosa lommebok i 1985..Hvis noen den dag i dag sier "Wax on Wax off" blir jeg helt mo i knærna;-) Og får gåsehud av hans siste Fugle spark i slutt scenen:-)




Har lasta ned en app som heter sleep talk. Er en trist affære...men litt vittig og:-) Er vist litt snorkete for tiden. Men er jo så forkjøla så det retter seg nok snart;-) Kan ikke si at jeg ikke sover om natta i hvertfall. Minsten har vært våken i hverfall 2 ganger i natt. Mannen fiksa det, og jeg snorka meg gjennom. Kan ikke snakke meg bort fra det. Har det på teip;-) Prøvde snorke plaster og..skal kreve pengene tilbake for det:-) Elstemann kom inn med et brak  på rommet kl 0545. og ropte det er morran!!...Burde ikke få noe sjokolade i dag han..;-) Kl 0610..Vil du bygge lego med meg mamma? Du lovte...Nei vet du hva, mamma må ha maaasssse kaffe først!!

fredag 27. april 2012

Endelig fredag med min sexy mann...

Opp å hoppe kl 0550:-)
Redd for å komme for seint til første arbeidsdag. 4 åringen var førstemann i barnehagen. Han var bare glad han vant med å komme først;-) Hver sin greie:-) Og jeg har aldri vært så tidlig på jobb..Helt ny opplevelse:-)
Børsta av litt rust, og det tok ca 5 min. Godt det er helg etter denne arbeidsuka... Simulering og fagdag til mandag. Og 1.mai og fri på tirsdag:-) Dette passer meg meget bra;-)  Hatt en og en halv narkose i dag. Og noe annet småting. Og en fantastisk sedasjon om jeg får lov å si det selv;-)  Når pasientene elsker deg, ved du at du har truffet på rett "dop" dose.
Fikk lunch i ro og fred..uten at noen ville ta maten min...Men så enkelte sendte lange blikk etter den da;-)
Tror jeg har vært litt over gjennomsnittet på do..Men ellers er alt som ved det gamle..Med paddeflat hårpryd så var det rett på skuespill i barnehagen som barna hadde laga selv. Var noe med ei høne som tok en rakett mm..Fornøyelig:-)

Sjømat måned på Rema 1000 i mai. Og mannen har lagt sin elsk på disse matoppskrift heftene.  Er stygt redd for at det blir masse fisk fremover;-) Fisk to ganger denne uka og mannen planlegger å ha sei til mandag.

Fortalte han at jeg elska denne matlagings siden av han. En veldig sexy side du viser der, sier jeg;-) Ikke prøv deg sier han! Vet hva du prøver på nå:-)
Kan ikke en sulten stakkar få gi et kompliment nå eller?;-)

Dette diska han opp med i dag:-)

Laks med noe godt...

Er ikke dette sexy så vet ikke jeg;-)

Spurte mannen hvordan første pappaperm dagen har vært. Vel vitende om at Jørgen sover sånn ca 15 min av gangen... Joda minsten sov i 3 timer midt på dagen og bare blid..WTF??? Det har han aldri gjort før....Er det ingen rettferdighet? Regna nesten med det. Power nap kongen er kurert når pappaen har permisjon;-) Jaja, unner de masse harmoni og godt sovehjerte jeg:-)

Søndagsmiddagen spaserte rundt i hagen i dag...Men her i huset så er ikke det stuereint å tenke sånn. Først når rådyra har hagle og, så kan det bli en sport ut av det;-)




torsdag 26. april 2012

Jørgen rocker

En liten oppsummering av barselpermisjonen...




Minsten nyter dagen med litt lett taffelmusikk...KIZZ:-) Sjekk stilen:-)
Litt voldsom dans men er bra potensiale i den. Må endre musikken i huset her nå...
Regna litt på det og jeg tror jeg har hørt på Barnas Viser rundt 700 ganger i permisjonen:-)

Lar husmoren i meg hvile i dag..Må jo gi mannen litt og jobbe med i morgen:-) Vaskemaskinen takket for seg i dag..Så da må han frem med Bio Tex for jeg har ingen reine truser;-)

Hadde favoritt tilbehøret til 4 åringen til middag..Han holer til seg nesten alt :-) Simpelten elsker hvitløksbaguetter. Sitter så lenge å koser seg at han må ha en bæsje pause underveis. Hva er det for noe rart? Jeg har aldri måtte skikkelig på do mens jeg spiser..:-) Han gjør sitt fornødne og kommer tilbake å teller hvor mye det for å forsikre seg om at alt er der....

En kort oppsummering av året i barselpermisjon:


Startskuddet gikk i mai. Stor som en låvedør. Bokstavelig talt lettere å hoppe over enn og gå rundt. Babyen var antatt var så stor at jeg var redd for nyhetsoppslag som gikk verden rundt om rekordbaby født på Sykehuset Telemark.

Planen var å leve livet med utvida kafèbesøk..men sånn gikk det heller ikke:-) Da satte vi igang med en 3 måneders kollikperiode som varte i 4 og en halv måned!  Grøsser når jeg tenker på det. Vi var innom alle kjente gode råd:-)  Enkelte vil si at kollikk går fort over. Regjeringer har oppstått og falt fortere..Mange pattedyr har kortere svangerskap..Kan gå ned 10 kg på den tiden..Håret blir 5 cm lenger på den tiden.
Etter dette så føles det ikke så veldig kort tid...

Ferietid ble brukt til nytt tak på huset. Ikke akkurat drømmeferien men:-)

September: Mitt første pusterom alene var en road trip til Forvarets Veteransenter i september..Fantastisk frihetsfølelse:-) Var gørrsliten når jeg kom hjem igjen;-)

Satt stort sett med puppen ute det første halve året...Selv om jeg har lest Jan Thomas sine råd;-) Men det er allerede for seint...

Oktober gikk uten de store overraskelsene og skadene. Begynte å tenke litt på "fatcamp" Blei skikkelig sulten av all den amminga...Åt meg gjennom juni til november. Slutta med amminga da, men slutta liksom ikke å spise;-)

November Kollik slipper taket!!!:-)
Navndag for minsten; Opplevde en kakeskandale! Mannen mista marsipankaka i gulvet til stor forferdelse for selskapet:-) Var ingenting igjen av den;-) Hysterisk morsomt...
4 års sjørøverbursdag:-)
Fikk sykdom i akvariet og Elvis den tredje tok kvelden. Og et par av hans tilhengere.







Desember: Vann i kjelleren X 2. Lensa vann hvert 10 min. Minsten i vippestol mens mor lensa vann. Artig. Men det positive var at jeg lærte meg et triks eller to om lensing av vann. Ble igrunn skikkelig god på det;-)
Haifinn den første døde...



Herping av hagen rett før jul...




Resten av desember: Peppekake hus baking og sulling i hjemmet. Greide ikke å stoppe med peppekakehus baking. Var nok i en lett psykose i desember. Fikk smaken på diverse hobbyprosjekt:-)




Julebord med første barnefri for begge er verdt og nevne:-)

Januar /februar  Problemer med kloakken..Tett..Septiktank tømming..Artig hobby. Tenker fortsatt på fatcamp...

Innimellom endel daytime tv og brakkesyke. Dallas var hot en periode.  JR var fortsatt ond og Sue Ellen var full. Ellers frokost tv og The Real Housewives Of Hollywood.. Er flaut å innrømme det men har fått med meg alle episodene av Hollywood fruene og bruker de som inspirasjon;-) Og kan relatere meg til enkelte av karakterene;-) Et sikkert tegn på at jeg burde latt være;-)
Og hundeviskeren har gjort meg overbevist at jeg kan ha en kennel i stua uten noe problem. Er jo så lett og ha kontroll på de;-)

Mars/april Brakkesyken. Begynte på Prosjekt "fatcamp" Lasta ned treningsapper. Lasta vogna tungt og "jogga" rundt:-) Slo om på kosten...Knaska tørre knekkebrød mm. Gikk nok for hardt ut;-) Men ble stoppet av dårlig vær så det ble lagt litt på is;-)

Påske: Oppdaget panduro hobby..Og fant frem hobby freak`en i meg..Starta opp bloggen pga en spøk...Og nå blogger jeg om det fantastisk spennende livet mitt;-)

Så nå er jeg inne i den siste NAV støtta dag i dette herlige sosial demokratiske landet:-) Vil rette en stor takk til alle dere skattebetalere som gjorde dette mulig.
Så dette er siste dagen jeg sitter på do mens noen gnager meg på leggen. Skal forhåpentligvis ha lunch uten at noen prøver å ta maten min;-) Skal bruke halve lunchen til å sitte på do bare fordi jeg kan:-)








onsdag 25. april 2012

Snørr, lego og overvåkning...

Kosedag med gutta mine. De fine gutta mine:-)

Ser ut som misten synes det er stor stas og sitte i gostolen til broren.



Gått i film og lego og snørrtørking på minsten. Enorm snørr produksjon:-) Fasinerende:-)
Litt mindre tid for meg å pusle med mitt...Går på do på akkord og husker ikke om jeg har pussa tenna i dag:-) Ny pers på raskt dobesøk i dag;-) Grinder må lukkes, ledninger hjemmes. Slenger en skalk til minsten. Klar ferdig gå! Spring på do...

Sitter å aner fred og ingen fare mens jeg mater minsten. Mamma jeg er ferdig! Har bæsja!! Svarer jeg ikke fort nok...JEG HAR BÆSJA!! Når er det vanlig at småbarn begynner å fikse tørkinga selv..Mulig jeg er litt treg der. Han er klar for neste steg. Overlater det til mannen;-)

4 åringen ville ikke leke på rommet sitt i dag. Var så rotete der så da fant han ut at han skulle ta med legokassa si ned i stua. Der var det mye bedre;-) Ok, mamma lar den passere. Orker ikke å ta den kampen i dag. Overlater det til mannen:-)

Ville ha med meg å bygge lego. Ok skal gi det en sjangs. Men mamma du bygger jo alt du!!:-( Mamma ble visst litt ivrig der ja. Var jo litt morro og:-)

Her er dagens arbeid. Sønnen fikk lov til å sette på noen blålys her og der...Han jukser alt for mye i bygginga så måtte ta kommandoen der:-)



Må vel brilijere med et husmortips fra husmorbibelen;-) Et av tipsa kommer ikke til å skje her i huset. Ikke regn med det;-)














Ellers føler jeg meg litt overvåka for tiden... Hver gang jeg publiserer noe på facebook så piper det i mannens telefon. Han får oppdateringene mine inn på telefon sin. Jeg reagerete på pipinga fra telefonen hans i går..Spurte om han fikk melding når jeg publiserte noe. Gjør visst det, sier kjekken som det mest naturlige i verden:-) Makan;-) hmm..Stoler han ikke på at jeg bare har gode hensikter ;-) Holder meg jo alltid innenfor de uskrevne grensene og har jo så godt som anonymisert mannen;-) Ingen som vet hvem han er!;-);-)

Sånn helt på tampen...Prøver å påvirke mannen til å gjennomføre noe husmorsysler når jeg er på jobb. Han: "Jeg legger ingen bestemte planer for permisjonen min..." Jeg: Hadde jo vært kjekt om du fikk lista litt, og så bruker jeg og støvsuge annen hver dag!  Det synes han var vel ofte..Humrer..Har jo en liten gutt som soper gulvene her om dagen...Jeg har ikke støvsuga sååå ofte. Ingen som legger merke til det heller..Minsten har fått seg noen nye venner i de hybelkaninene:-) Men må jo legge lista litt høyt:-)
Jeg blogger jo tross alt;-)

tirsdag 24. april 2012

En helt vanlig tirsdag...

God formiddag med en latte, daytime tv og pc på fanget. Kun to dager til jobb for denna husfruen. Best å nyte,  for nå er snart dette eventyret slutt:-)
Hvert dårlig med det nye konseptet mitt i det siste; Typiske husmorsysler. Har bare tømt vaskemaskinen, rydda noe leker og skifta bleier. Ellers minst mulig...Men de bleiene er ganske omfattende for tiden. For å si det pent så må minsten dusje etter hvert bleieskift. Nei, har jo min egen blogg så skriver jeg det jeg vil...Det er rett og slett dritt opp til øra hver gang!! Kanskje på tide å bremse litt på den sviske mosen nå.

Hadde vært trist uten mannen her for tiden. Han vasker klær og lager mat. Dagens rett var lakse wok:-)


Varmer en fatcamp deltager hjerte det;-)

Mye chili i den, men skyller jo med Listerine om dagen så er helt nummen fra halsen og opp..Så skal hardere skyts til for at det prikker på dennne tunga;-)

Selv om mannen har kontrollen for tiden skal det sier at jeg tar nattskifta ...(selv om jeg prøver å bli kvitt det og) Så hvis jeg er observert på facebook kl 0200 om natta er det ikke fordi jeg er sååå ivrig. Det er rett og slett den nye Regjeringa i huset, populært kalt "el Terroristo" som bestemmer;-)

Har noen planer for husmorsysler i morgen. Skal vaske persienner og de er det ikke få av i huset her. Fant et knakende godt tips i husmorbibelen. Så dette blir dagens husmor tips:



Det blir artig...

Har lagt merke til at jeg har fått noen "nye" venner på Wordfeud i det siste. La for en tid tilbake ut et innlegg som viste mine heller svake evner når det gjelder WF, og etter det strømmer tilbudene inn;-) Dere tror nok jeg er en lett match...Men jeg bare varmer opp foreløpig :-) Merk dere mine ord når jeg nå siterer min store helt: Dette blir barneskirenn!;-) Jeg skal vie all min ledige tid til å knuse dere alle sammen;-) Så legg vekk jukseprogramma deres og få grisebank! Har jo funnet gull her: http://www.dagbladet.no/2012/03/05/kultur/wordfeud/morten_ramm/spill/20543375/
4 åringen spurte hva jeg spilte her om dagen." Du vinner snart mamma!:-)"  Det er gutten sin det:-)

Blir så glad og føler meg så heldig når jeg får denne meldingen på WF:-) Er det flere heldig griser der ute tro??;-)



4 åringen fant denne opptrekkeren i skuffen i dag.


Hva er det mamma? En danser med diamantpupp? Det er pappa sin. En avstøpning av mamma...;-) Bruker den når han skal drikke brus;-) Juger så det renner av meg. En av de tingene jeg har tatt med meg inn i forholdet:-)
Når denne kommer på bordet blir det fest:-) Mye gode minner der:-)
Apropos fest... Skal på jobb om 2 dager..Det bør vel feires med en liten fest?:-)...Hvilken unnskyldning skal jeg presentere for mannen min denne helga da tro?;-)


mandag 23. april 2012

Wikipedia og båtfolk...

Dette er dagen for de helt store ting her i livet;-)
Dukket opp en diskusjon under middag...Bygget seg nesten opp til handgemeng:-) Og det store spørsmålet var om potet er en grønnsak. Jeg påstod hardnakka at det var det. Prøvde å være veldig overbevisende! Ting utviklet seg. Prøvde til og med å brife med mine kunnskaper i norsk grammatikk...Gikk langt for å virke kunnskapsfull;-) Helt naturlig og dra frem pluskvamperfektum og preteritum under en potetdiskusjon;-)
Mannen mente bestemt at potet ikke er en grønnsak. Ja da er det opp til Wikipedia sier jeg uten og gi meg...
Og der står det at potet er en jordfrukt!! Er en stengelknoll.. Også kalt djevelens frukt.
Røyk på den gitt.
Vi er Wikipedia familien..Alt skal skjekkes opp mot den frie encyklopedi:-) Ulempen er at før vant jeg endel diskusjoner bare med å virke overbevisende nok og skråsikker..Slang på en del effekter spesielt innøvd for å vinne diskusjoner;-) Det har snudd seg etter Wikipedia;-)

Can`t win them all;-)

Men vinner alltid den klassiske Styrbor babord diskusjonen :
Styrbord er et skips høyre side. Dette i motsetning til babord som er venstre side.
Navigasjonslys på båtens styrbord side er grønt.

Og dette bør vi vite nå vi som har fått oss båt og alle ting.
Ser frem til lange båturer med to små barn. En som fyller et i sommer, en 4 åring som ikke er redd for noen ting og 2 voksne som krangler om styrbor og babor, Skal se at en uke til fjorten dager på vannet så kommer vi til en enighet...Hjelp vi skal på båtferie!;-) Bestiller parterapi og en weekend på spa for meg selv når den ferien er over;-)


                                    "kasta dragg älskling .. vad fan, inte med rep och"
Og her er sommerens store prøvelse for forholdet;-)

                                  



                                  



søndag 22. april 2012

Etter kirketid...

  • Mannen stod opp kl 10.30(akkurat i tid til kirkekaffen)  
  • Gullfiskene har fått frokost minst 2 ganger.
  • Lunch med høyt lydnivå. 4 åringen: Vi er en bråkefamilie!
  • Rakk ikke kirken.
  • Minsten sov over 2 timer midt på dagen?! Yes:-)
  • Går i pysjen enda.
  • Havreputer til middag på 4 åringen.
  • Bading av unger. Og noen krokodiller seilbåter, motorbåter, badeender mm.
  • Storfint besøk til litt sein middag:-)
  • Sjokoladekake til kveldsmat.
  • Brukt to timer på Ryanair sine nettsider;-/
  • Hjertebank etter MYE kaffe.
  • Skader denne dagen: Innrapportert en Donald kul i panne på 4 åring pga en dør som stod i "veien". Et lite blåmerke på panna til minsten. Utelater gårsdagens stunt i denne oppsummeringen. Mamma fikk seg en ørefik av en flygende slange;-) Pappaen har jeg ikke fått inn noen rapporter på enda;-)

Må runde av dagen  her snart. Vært veldig dum og tok 2 kopper kaffe kl 19.00. Er høy som et fjell og får ikke sove før i morra en gang:-)

Noe av forberedelsene før leggetid:

Spruteflaske på sofaen skremmer pus vekk fra å herpe sofaen helt. Et par rist på den så ser du angsten i øya hennes:-)




Støvsugeren på kjøkkenbenken. Så slipper vi en lodden kjøkkenbenk. Vi har til og med kattehår inni egga:-)


Før kirketid...

Opp å hoppe kl 0515. Meningsløst spør du meg:-) Litt forvirra trodde kl var 0615. Akkurat som det hadde vært så veldig mye bedre:-)
Etter en tidlig ufrivillig start på dagen tenkte jeg å sove litt på sofaen...Bare jeg og 4 åringen som er våkne. De andre sover søtt:-) 4 åringen synes det var kjedelig at mamma sover. Bråker med vilje..Tramper over gulvet! Prøver å forklare han at jeg bare må hvile øynene mine litt. Akkurat sovna så roper han: BØ! Hva gir du meg for det?! Var ikke meg han skulle skremme men pus?! Særlig:-) Men en liten power nap hjalp det. Kanskje minsten har rett:-) Nå prøver jeg å se positivt på det(for bloggens skyld)


Denne lå under puta mi når jeg sov:-) 4 åringen og jeg har sett på slanger og haier på Youtube en time nå..Fått min dose av det kjenner jeg;-)

Tar fatt på dagen med skyhøyt melatonin nivå:-)
 

lørdag 21. april 2012

Bare mitt !!!

Siste nytt fra Zombieland. Minsten skift sover. Dvs en halv time på og en time av:-) Blitt syk i tillegg..Ekke alltid greit å være en "El terroristo" stakkar:-)

Nå er det lørdagskveld og tid for digg!!

Deler opp i mannens godt og mitt i dag. Har funnet ut at digg jeg kan ha for meg selv er Sourcream & Onion og Mexican Fiesta potetløv. Bare jeg som liker det;-.)

Vi voksne kan bare innrømme det først som sist...Vi liker ikke å dele! Smålig ja. Men er det noe vi synes er innmari godt med begrenset tilgang, så liker vi ikke å dele med andre;-) Men det må barna våre aldri få vite!
Ordtaket "Dele brodelig" holder ikke mål...Brødre liker ikke å dele, det er det bare fornuftige voksne som mener:-)
Litt enkelt mellom brødrene her i huset siden minsten spiser stort sett det som er merket med Nestle. Ikke Freia og Nidar som han elste foretrekker som kos:-) Men har kommet dit at når jeg skal spise med minsten i nærheten må jeg gjemme meg, for han skal ha alt!!

Dette er mitt lørdagsgodt...

Kjøper noen ganger tørket frukt, aprikoser og rosiner siden jeg kan ha det for meg selv :-) Ikke så veldig godt, men er bare mitt!! Sykt ja...Men er bare et menneske! Ordtaket til mannen når jeg mener han ikke har gjort eller tenkt riktig. Får denne servert da: Jeg er jo bare et menneske!..Hva sier man til det? Jo da går man ut å kjøper gotteri som bare jeg liker!;-)



Mannens lørdagskos...


Sitter å ser på " Kvelden er din"
Nå er det en stor branne av en mann som elsker giraffer der.:-) Dette har ikke mannen min fått med seg..Han kommer ut av kjøkkenet og setter seg i sofaen. Spør meg: "Hva var det hans drøm var..?" TV: "Du skal til Dyreparken i Kristiansand og få møte Giraffer!" Mannen: "Så ikke helt den komme! Hadde jeg vært så glad i giraffer hadde jeg ikke sagt det til noen!:-)"

Setter ting  litt på kartet det. Ikke alle som bør vinne i lotto for å bli lykkelig. Noen ganger kan det være nok å møte en liten Giraff:-) Hilsen en som ikke vant i lotto i dag heller..Men er lykkelig med gotteri som bare er mitt!!;-)

fredag 20. april 2012

Zombieland...

Da er det offisielt. Vi er for tiden i zombieland! Tenkte jeg skulle unnlate å nevne det i bloggen, men kjenner jeg har begynt å røre litt. Så nå bare tvinger det seg på!:-) Greit for de som lurer.......

Her er det en som ikke ønsker at vi skal sove natt eller dag..Nå ser det ut som det er blitt en trend.
At en så liten tass har så mye makt over ens velvære er noen ganger litt vansklig å takle...
Alle med småfolk i huset opplever det fra tid til annen. Det er småfolka som bestemmer! Får håpe småfolket viser oss litt nåde til natten..Vrenger hodet for å finne ut hva som er på gang nå...Magen, Nye tenner mm. Men som seg hør og bør så finner vi aldri ut av det:-)
Vi voksne vil gjerne finne en rasjonell forklaring på søvnproblemer..Men småfolka er ikke rasjonelle! Er endel av småfolkas lumske plan:-) Kan bare kapitulere først som sist! Denne kan vi ikke vinne;-) Føler jeg deltar i en Zombie film som er veldig lang....
Kasta underbuksa og sokkene mine i søpla i dag. Mannen kasta kaffekanna. Men er jo sykt lykkelig og helt i zombie vater. Full kontroll og harmonisk:-)
Og en ekte husmor ville ikke klage over slike trivialiteter..Hun klistrer på seg et bredt smil og går med krom nakke inn i dagens utfordringer med nylagt leppestift. Der har du meg liksom;-)
Sier ikke noe om at jeg går i morgenkåpa og dasser halve dagen. Sånt noe kan ikke komme ut;-)

Men advarer dem som kommer på besøk i helga..Minste medlemmet av småfolket har sekken sin pakket i tilfelle noen kommer på besøk. Han  har såå lyst til på overnattingsbesøk. Førstemann inn døra får den æren og ha han på en overnatting visitt. Kommer til å bli gørr koselig! Bare et lite tips. Han sover fra kl 19 til 22.30..Etter det kan alt skje, men det er jo det som er litt spennende da;-) Førstemann til mølla!;-)

Ble på toppen av det hele beskylt av elstesønnen idag for å ha rota på rommet hans. Nei, det har jeg altså ikke gjort. Nei, men da har pappa gjort det! Nei det tror jeg ikke han har gjort:-)
Men han hadde ivaffal ikke rota! Men det blåser mamma i! Det er uansett du som må rydde! Han ble litt paff når jeg sa jeg blåser i det...La liksom diskusjonen dø:-) Prøvde å forklare han at han er den eneste som har eget rom her i huset. Pappa, jeg og lillebroren din deler rom..Så han må være glad i det rommet han har. Jeg skulle gjort mye for mitt eget rom nå;-)

Av husmorsyssler i dag har jeg gått løs på dusjkabinette med dødsforakt bevepnet med Cillit BANG. En ekte husmor ville nok brukt edikk og sitron. Men jeg følger med i tiden og da er det Cillit som gjelder;-) Disse hanskene fulgte med! Stilige ikke sant?;-) Og nå sjønner jeg hvorfor. Skulle hatt gassmaske. Ble litt svimete. Godt vi ikke skal reprodusere oss noe mer..Er nå blitt en løsmiddelsskada zombie veldig nær dverggrensa!;-) (tror jeg har en dvergfetish)



Har en tilbakevendende drøm og den involverer sandstrand, palmer, hengekøye, pina coladaer og en fantastisk nanny:-) Sier ingenting om zombier. Har drømt mye om det i det siste kjenner jeg;-)

Hua Hin, Thailand.


Og nå er det The Voice og tørkede aprikoser..hmm..Husk jeg er litt løsemiddelskada her...


torsdag 19. april 2012

Sjokoladekake, husdyr og dverger....

Hjemme med syk 4 åring i dag som visste seg å være ikke sååå veldig syk alikevel;-) Ble litt lurt i dag:-) Men han fikk belønning for det..Må jo følge opp husmoren i meg. Så jeg slang sammen en sjokolade kake. Det rare med det er at jeg hadde alt i hus for å lage det. Ble litt sjokkert;-)

Har bestemt meg for at jeg hver dag skal prøve å gjennomføre en husmoraktig syssel...Så får vi se om jeg greier å følge opp...Kan ikke ha en husmorblogg med bare tull og tøys. Så her sitter jeg med en langpanne kake og er på fatcamp...Det var lurt!!??;-)




                                  Men det var en annen som synes det var veldig lurt;-)
                                  I pysjen såklart...




La meg få presentere resten av gjengen vår. Dette er Polle. Han sliter med nervene.. Sliter med endel tvangstanker. Oppstår det en livstruende krise setter han seg ned å nivasker seg...Han kan desverre ikke bli Pappa.;-)
Han er opprinnelig mannens pus. Han ser på meg etter mange år som gjesten som aldri vil gå:-)
Kaster ikke et blikk på meg hvis pappaen hans er hjemme. Mulig fordi det var jeg som sørget for at vi aldri får noen små Poller...





Og dette er Frøken Fryd..Skulle egentlig hete Basse. Hennes talent er å ødelegge påskepynt, spise på blomster og herpe sofaen. Er ikke så begeistra for henne akkurat nå;-)




                                    La meg få presentere Haifinn den 2. Freidig type..


                                     Og dette er Priscilla den 3. Hun er litt beskjeden...


Hatt mange flere. Hatt noen Elvis èr, men de har en tendens til å dø tidlig. Ironisk nok.

Begynte med fisker pga bryllupsfesten vår. Hadde de som bordekorasjoner. Men desverre så har den festgjengen tatt kvelden for lenge siden..Håper ikke det ligger noe symbolikk der;-)

Lest side opp og ned om akvariefisker..Meldt meg inn på et akvarie nettsted. Føler ikke at det har hjulpet. Tar nitritt tester og diverse. Men som akvariemafian antagelig ville sagt er at jeg ikke er dedikert nok..Risikerer utestengelse i akvariemafian etter dette;-) Tror ikke de er en nådig gjeng;-)

Andre tanker i løpet av dagen....

Er ikke og kommer aldri til å bli noe kronvitne:-) Mannen var nybarbert etter å ha spart en stund...To dager etter: "Jøss har du barbert deg!".
Hadde jeg vært vitne til noe kriminelt der jeg skulle beskrevet en ukjent gjerningsmann kunne jeg blitt forledet til å tro at jeg hadde sett en dverg med blå hanekam, store tenner og rød håndveske.;-) Har ikke det genet i meg...
Når jeg er inne på dverger. Får høre nesten hver dag av mannen at det har vært en dverg og lånt dusjen vår. Og tror du ikke den frekke dvergen bruker bilen vår og:-) Sitat mannen. Mannen må stille setet frem en meter hver gang..Og jeg ler like godt hver gang;-)

onsdag 18. april 2012

Trivialiteter...

Begynt å skylle med Listerine nylig..Grønn type..Fyttirakkern så sterkt det er!
Går å sikler i lang tid etterpå. Sønnen mener det er gift!(kan se sånn ut) Og at jeg kan begynne og brenne:-) Huffda... Men føler meg ekstrem rein i munnen.Tar sjansen på at den er giftig og jeg kan begynne og brenne.:-) Jeg blir en drage, sa kjekken...Mamma har allerede innfunnet seg med at hun er en drage!;-)

Lånt fra Magasinet, Dagbladet.


Dette er jo en husmorblogg...Så i den ånd har jeg funnet gull! Alt en trenger å vite samlet i et ukeblad. En stor takk til Allers. Er i salg i alle dagligvare butikker nå:-) Skal du sikre deg et ekseplar så løp og kjøp! Går sikkert som hakka møkk;-) Eller ta kontakt med meg?;-) Trenger ikke å ringe svigermor eller mamma mer. Dette må være husmorskolens ABC!!;-) Merkelig nok står det lite om hvordan man skal pleie mannen sin der...
Men regner med at han allerede er super godt fornøyd med mitt naturlig iboende husmor talent;-)

For bare 69 kr...Eureka!;-)


Nå kan dere bare spørre om alt fra flekkfjerning og om dere skulle være så uheldig å oppleve den krisen og gå tom for oasis;-)(oasis er sånn du stikker blomster i når du skal lage dekorasjoner, som lønner seg og fukte først)
Jeg sitter på alle svarene!! Har jo fått tak i husmor bibelen;-)



Maktkamp i heimen i dag..Minsten har overtaket..Men jeg prøver å være seig! Kjenner grå hår popper ut bare jeg tenker på det. Power nappene hans tar helt piffen fra meg...Han er sur og jeg er sur..Satser på en bedre sovedag i morgen;-) Har satsa på det i 10 mnd nå..Hadde ikke satt penger på det for å si det sånn;-)
Kjært barn har mange navn..."el terroristo", power nap kongen, koseklumpen mm
I dag går vi for "el.terroristo" i kjent powernap stil:-)



Uskyldig jeg...Neida, jeg kan vippe de fleste av pinnen..har spesielt godt tak på deg mamma!
Maktbalansen er kraftig forskjøvet i hjemmet nå...Gjesp..Ikke bit i ledninger..Ikke slå på videoen..Ikke spis Rockwoll..Ikke bit...Ikke lugg..Ikke spis maten til pus..Nei, nei ,nei....Litt latter, litt kos. Sove nå, sove nå, sove nå...sov for pokker!...Ok, så ikke sov da..Men du får være i senga de...Ok..Så vær i lekegrinda da...Ikke det heller nei...Så sitt her på gulvet og dra ut jord fra potteplanter..Sleike på møbler, gnage på crocs og trykke på videoen...Jeg trengte en nanny i dag men hun dukka aldri opp;-)

På tide å se lenger enn sin egen nese...Sender varme tanker til dere med tvillinger eller 2 eller flere tette. Føler med dere og ønsker dere alt godt ! God`s speed;-) Hvis dere har en interesseforening så skal jeg gjerne bidra med en slant...

tirsdag 17. april 2012

Eventyrbriller...

Når det er min tur til å lese god natt historier blir jeg ofte ferska i å jukse. Tar og hopper over sider..Lager meg mine egne historier...I dag prøvde jeg meg på en ny variant. Kan jeg låne puta de og slappe av litt, så kan du lese for mamma?:-) Ja ja greit det sier kjekken:-) Er du trøtt mamma? Ja veldig, for pappa snorker sånn sjønner du;-) Men husk at mamma vil være helten da!:-) Mamma dubba av litt...Selv etter dette er jeg førstevalget på god natt historier...Go figure?;-)

Siden det er helt i innspurten på permisjonen må jeg gjøre noe typisk permisjons syssel. Så i dag var det min tur til og loffe rundt på Herkules kjøpesenter. Jeg og resten av Caffe latte-babyenes mammaer:-)
Med baggen full av bleier og en banan hver til snacks. Ikke minst en haug med sutter, for nå skal hoieren på tur. Presse meg frem blant reoler med en alt for stor vogn..Ta stor plass på kafeer..I dag var det min tur;-)

Skal vi snart ta oss en latte og noe å bite i mamma...


Tar meg 2 timer å komme meg ut av huset. Blir aldri skikkelig god på det der.

Må huske på og ikke putte ting oppi vogna uten å betale for det. Sist gang oppdaget jeg en melon i vogna når jeg kom hjem:-)
Hvis Meny på Herkules har hatt vareopptelling og savner en melon, så var det meg;-)

Ta med guttungen på kafe med en agurk..vekker litt oppsikt:-)



Dagen fangst ble en mango;-)





Ute å testa Trumf joggeskoa i kveld...Gikk som det måtte gå det...




mandag 16. april 2012

Snorking...

Jeg heter Tonje Heimholt. Og jeg er en snorker!

Etter flere år har jeg vært av den oppfatningen av at jeg ikke snorker...Har sagt at jeg snorker bittelitt når jeg er litt tett i nesa..Etter flere år med "tett nese" må jeg innse at det ikke kommer til å gi seg med det første;-)

Dro med elste sønnen inn i debatten. Spurt han om pappa snorker? Nei, mamma snorker! Kanskje svaret på hvorfor minstemann våkner til stadighet og. Nå skal mamma eller minsten få eget rom:-) Jeg blir til og med beskyldt for å snorke i våken tilstand..Bestrider det på det sterkeste..Har våkna av det en gang eller to men kan umulig være våken når jeg snorker..Så galt kan det ikke være:-) Etter litt research har jeg kommet frem til at jeg lider av Sosial snorking. " Ved sosial snorking er personens omgivelser, som lider av snorking mens personen selv ikke føler noe ubehag eller problemer med det".

Et kjerringråd mot å snorking er at man kan smatte.

Når noen setter i gang med snorking kan den som hører på smatte høyt slik at det nesten blir ekko i rommet. Dette vil kurere snorking. Snorking er da ikke lenger noe problem:-) En kommentar jeg fant til dette kjerringrådet: "Det funker overraskende bra, men kun mens jeg gjør det. Når jeg slutter, begynner det igjen"  Så kjekt;-)
Et annet tips var at man kan plystre..Mannen må smatte og plystre når jeg snorker. Her blir det liv...ray,ray!:-)

Har snorking noen funksjon??  Kan det tenkes at snorking en gang i fortiden var noe som kunne skremme rovdyr vekk fra den sovende menneskeflokken? Neida, de som har greie på det sier: "Snorking  signaliserer til omverdenen at du er et lett bytte. Man får det gjerne når man begynner å bli litt eldre, feitere og slappere i ganen". Der fikk jeg den!;-)
Villig til å prøve i hvertfall....

Vurderer å teste ut en sånn snakker i søvne app. på telefon..Så får jeg full oversikt over alle aktiviteter på nattestid;-) Det kan bli interessant. Skal komme med et utfyllende innlegg om det seinere:-)

Jeg vet jeg går i søvne. Har vurdert å få en sånn pysj med navn og addresse på. Hvem jeg tilhører liksom. ...Kanskje jeg kan chippes i nakken som pus;-)
Har hatt grind ved trappa oppe, ikke pga av sønnen men pga av meg..Tenkt det kan være lurt når jeg er ute og vandrer...

Ønsker med dette og gi støtte til alle snorkere der ute;-) Dere er ikke alene... Teiper nesa og ønsker dere en god natt;-) Snøft! Snøft!


Til og med mus snorker:-)




søndag 15. april 2012

Dekkskifte søndag

Søndager er deilige dager. 4 åringen vil ha ny prompe pute. Men prompeputebutikken er stengt..Fornøyelig med de barna som tar alt bokstavelig og tror på alt:-)

Lurte på om jeg skulle jobbe litt i hagen i dag..Men vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne:-) Liksom mer fristene å gå til naboens hage å jobbe. Da er det gæli:-)

Hagen

En pryd i nabolaget:-)


Søndagsmiddag blir fredagsmiddag. Pizza. Ikke for seint å be oss på middag enda...Hvis det er noen der ute?? Anyone?? Hallo?? Hvis noen er rause nok så gjør vi som fanten. Blir minst skade da. Vi går rett til bords, spiser, eller rettere sagt eter og drar. Et par av oss ser ut som vi prøver å fange maten i fart:-) Prøver å si at maten allerede er dø så vi behøver ikke å drepe den. Det har butikken allerede ordna for oss;-)

Huset fullt av unger i dag...Vi vil blåse såpebobler, vi vil kle oss ut, vi vil hoppe på trampolina, vi vil sykle ,vi vil se på film...Jeg vil se på Kaptein Sabeltann sier en. En annen vil se på Tingeling. Da blir det mor som bestemmer..Og hun vil se på Motorsagmassakren...;-)
Mannen skifter dekk og minsten drar ut Rockwoll og klasker det ned i sitt eget gulp...De andre ungene vil ha mat! Klart det, alle skal få! Skal det være noe mer før vi stenger?! Drikker kaffe og lar det bare flyte. Føler mannen har vært lenge ute nå:-)
Ungene har sølt minst en liter såpeboblevann på verandaen..Men det gjør ingenting. Vi kan bare kjøpe mer..Og blir jo bare bittelittegrann glatt der ute:-)
Den ene ungen vil gjerne ha pai?! Kan du lage det til meg spør hun så kjekt;-) Nei vet du hva, der trekker jeg grensa!:-)
Minsten har bajsa etter et par munnfuller med Rockwoll..Kan jeg få se! Kan jeg få se! roper 4 åringen..Klart det! Kom å se på bæsj!:-)
Fælt så lang tid det tok å skifte de dekka da?! Har jo gått en halv time alt;-)

lørdag 14. april 2012

Støttehjul, fashion og rockwoll...

Kl 0600 kommer 4 åringen inn på rommet med et brak og roper det er morra;-) I ukedagene må vi dra han ut av senga..Tror han gjør sånn bare for å kødde med oss..I all hemmlighet må han ha lært seg klokka og stiller vekkeklokka før kl 0600 hver lørdag og søndag:-) Har ikke noen bedre forklaring på det jeg;-) Pappaen hysjer og sier det er natta, gå å legg deg!! Men det sier vi bestandig uansett når på døgnet det er, så det har mista sin effekt:-) Så nå ble det i tillegg sagt at broren han sov..Særlig;-) Jeg lata som ingentig..Anngikk liksom ikke meg i dag..Lata som jeg sov;-)

Fikk sove lenge i dag, helt til kl 11.00. Blitt så gammel at jeg føler at halve dagen har gått:-) Var jo ute på vift i går;-)
Lurer på når jeg får nok selvdisiplin til å gå tidlig hjem jeg:-) Har det liksom ikke helt i meg..Kan ikke gå glipp av noe jeg:-) Men bør vel ikke være sistemann hver gang?! Men neste gang skal jeg runde av tidlig;-)
Fant kodebrikken til nettbanken. Tror dere ikke mannen min og pus hadde rotta seg sammen og putta den opp i sminkepungen min...De er ikke sanne altså:-)
 
I dag var det dagen støttehjula til 4 åringen skulle taes av. Tror han var mer enn moden for det:-) Mens mammaen synes de var trygge og go`e å ha på. Hadde det vært opp til meg hadde han hatt de på til han var 14..ikke flaut det;-) Forberedte meg med å leite frem noen plaster..Men det eneste som fikk gjennomgå var en bil. Var EN bil i hele gata. Veldig god plass til en 4 åring med skjelvende knær . Han fikk beskjed om å passe seg for den bilen..Veldig dumt å si..Da er det jo bare den bilen han kjører i. Blir som en blink den da:-) Må sjekke ut sånn tabbeforsikrig til gjengen her nå:-)

Jeg rakk og kjøpe noe Fjordland middag til barn og mann..Risengrynsgraut. Mor skal på fashion show på Kafe K..Springer ut døra og roper at middagen står i kjøleskapet.





Vært motefotograf i dag..Opplevde modeller som var velvillige og noen som ikke var fullt så velvillige;-) Vet noen av disse modellene kan ha noen nykker som seg hør og bør i den bransjen:-) De jogga avgårde i forykende fart..Ikke lett for en litt sliten motefotograf og holde følge;-) Til og med ekstranummeret..En modell på snart 90 år jogga ut av linsa til denne motefotografen;-) Men alle var enige om at det var et bra show, bare en litt sliten fotograf;-)

Fått kvelsmaten i ovnen og noe rødt i glasset.(husholdningssaft med redusert innhold av sukker:-)

Kveldsmaten


Noe rødt i glasset...

Mens vi nyter kveldsmaten og det røde glasset, hører vi noe rar krafsing. Nærmere undersøkelse viser det seg at pus har vært innelåst på badet en stund. Hun har prøvd å skrape seg vei ut der listene mangler..Hatt seg et skikkelig Rockwoll party;-) Hva er det med denne familien og hang til Rockwoll?!

Rockwoll rocks!!


Nå får jeg kjeft for at jeg bare lokka døra til badet etter jeg hadde tatt bildet. Prøver meg med at jeg ekke så glad i å ta på den Rockwollèn jeg, som enkelte andre i huset...Får klar melding! Mannen: "Og jeg er ikke så glad i å vaske klær jeg!" 
Ja, hva skal man si...Smiler heller og spør om han vil ha dessert etter han har stappa inn all Rockwoll`en igjen:-)
Mannen har satt på spiderman film i smug..Lata som ingenting..Trodde ikke jeg ville merke det før vi var godt i gang:-) Hmmm..Nå er han på do...Fant filmen Valentines day på en annen kanal;-)

fredag 13. april 2012

Nettbank, party og turbaner...


Våknet opp til en mistenkelig eim på soverommet i dag...Ser misten sitter og gliser fra øret til øret. Ble en utfordrende bleie. Hadde nok sitti på den en stund:-)
I dag blir det ut med gode kollegaer. Er et sota liv;.) Jeg er litt vanskelig å få med på fest;-);-)
Måtte forklare mannen at jeg måtte få med meg den kvelden...Kan jo være viktig for karrieren min;-)
Han kommer nok til å savne meg på fredagskvelden der jeg normalt er sjef for fjernkontrollene og han prøves overtales om hva som er bra og ikke på The Voice;-)
Men i dag lister jeg meg så stilt på tå når jeg skal ut å røve....Rødvinen til mannen.(vunnet på jobben)

Rocka frokost tv i dag..skikkelig partystemning der;-) 90-talls pop:-) Lurer på om det kommer noe bra på Bonanza i dag....

  
Minsten leker med kakeboksen sin. Noe Fisher Price greier med en intens lyd som kryper inn under huden på meg...Jeg fordømmer den dagen han fikk den! Vrenger lyden opp på frokost tv...Mimrer om 90-tallet, da jeg var populær og hadde struttepupper;-)

Nå leker vi med reklameblader...river det i fillebiter:-) Når jeg er inne på reklame. Får sånne sweetdeal tilbud i innboksen min. I dag var det valget mellom urinlekkasje operasjon og gitarkurs....What to do??:-) Er foreløpig bare kommet dit at hvis jeg nyser på full blære bør jeg være på do:-) Og tisser på meg når jeg ler...men bare hvis det er en skikkelig god vits;-)

Men jeg kan ikke spille gitar, og har en i kjelleren som min kjære bestemor kjøpte til meg.  Stakkar, hun håpa på å finne det musikalske i meg:-) Hva gir du meg for det? 12 år og fikk gitar!! Har aldri vært interessert...Kan tro jeg ble glad;-) Prøvde å selge den en gang...

Er visst turbanens dag i dag, sier de på frokost tv:-) Fantastisk! Da er antrekket i boks for kvelden og bad hairdays historie;-)

Sånn, da er minste medlemmet av strømpebukse mafiaen lagt...Går bort å åpner barskapet...Lagrer regningene våre i barskapet. Ikke tilfeldig plassering. Tar meg en klunk når jeg betaler regninger...;-)

Finner ikke kodebrikken!!! Leiter høyt og lavt..Henter meg en ny dram fra regningskapet:-) Ringer mannen min 2 ganger på jobb og kjefter og smeller...Har du rota bort kodebrikken min ??! Han benekter det...Men jeg er ikke helt fornøyd med svaret.
Beskylder pus for å ha rota den bort..sikkert lekt med den!
Finner en annen kodebrikke. Visstnok inaktiv..Så nettbanken er nå sperret!!! Går å henter meg en ny dram fra regnings/bar skapet! Minstemann våkner....Ringer banken som lurer på hva jeg surrer med to forskjellige kodebrikker...Mens minsten sitter og hoier i bakgrunnen:-)
Den hyggelige damen ordner nye passord og diverse for meg:-)
Sender er godt skjult unnskyld melding til mannen:-) Men han er ikke frikjent enda...Han sa, og jeg siterer: "Finner jeg den blant mine saker kommer jeg til å kaste den! Heller det enn at du får greie på det:-)"
Da har vi to potensielle syndere her. Pus og mannen. Kan aldri i verden være meg;-) Er litt pussa her nå....... Og spiller:

                                                                                                                                         

torsdag 12. april 2012

Hårspray og sparedusjer...

Innom jobb i dag. Arbeidslivet nærmer seg med stormskritt.
For de av dere som lurer på hva jeg jobber med bør sjekke ut denne videosnutten. Sier sånn i korte trekk hva jeg skal tilbake til:-)



Tilbake til bad hairdays betyr det og...Etter en dag med operasjonshette tredd godt nedover hodet så får en ikke mye luft i fjære for å si det mildt...

Legger ikke noen imponerende planer etter jobb for å si det sånn.

Ikke det at jeg er så forfengelig på det området. Men har opplevd mang en gang når jeg skal en snartur innom butikken på vei fra jobb, da møter jeg garantert noen jeg ikke har lyst til å møte...Noen jeg ikke har sett på en stund. Og de ser gjerne dødsfreshe ut og..

Da er kunsten og flette inn i samtalen at du jobber med hette på jobb hele dagen:-) Det er ikke lett skal jeg si. Skal jo falle seg naturlig og.

Et par innarbeida tips er:

Kommer rett fra jobb jeg, for å kjøpe en volumshampo..Tar på å gå med hette hele dagen..Høres litt lavpanna ut, men den får frem poenget.

 Begynne å gå med caps.

Eller så kan du klistre på deg et bredt smil..dra en vits..Så kanskje de overser den fjollete flate looken.

Eller gjør som meg nå...ta det opp som et tema i bloggen:-):-)

Etter et år med sammenhengende bad hairdays bak meg ser det ut som trenden er i ferd med å snu..Men så var det den hetta da;-)
Nettopp slutta og røyte nå..Damer som har født begynner å miste mye hår etter noen måneder.... Jeg begynte med en gang...Heldige meg;-)  Redd for at jeg må satse på hentesveis. Da hadde jo hodebryet vært valgmuligheten mellom venstre eller høyre skill:-)

Har et storforbruk av Catzy hårspray.
Denna sveisen gjør seg ikke selv for å si det sånn..Naturlig volum i manken er totalt fraværende. Hvis jeg skulle vært med på Robinson så hadde min personlige ting vært Catzy hårspray...Og jeg har lært og vet bedre. (Hakkespettboka)

Blir beskyldt av mannen  min for at jeg lager er et stort hull i ozonlaget over huset vårt.
Ok, skal ta min del av skylda for ozonlagets tykkelse...Men Catzy kan jeg ikke leve uten!!
Får meg heller sparedusj for å bøte på miljøet...Og bare tanken på sparedusj får meg til å grøsse...;-)

Når jeg var tenåring bytta mamma ut dusjen til sparedusj..trist dag!;-) Når hun ikke var hjemme bytta jeg det gamle dusjhodet tilbake og tok meg en dusj..Sier litt om mitt forhold til sparedusj..Vår lille hemlighet...tror ikke mamma leser bloggen min;-)

onsdag 11. april 2012

Kloakk...

Dagen i dag har vært rolig her for husfrua..ikke mye å skrible om tenkte jeg:-) Godt det,  etter en aktiv natt på "the master bedroom"  Må understreke at med det menes at minsten gjorde det han var best på..hoia! Satt alle i sving. Elstemann(4 åringen) kom puslende. Jeg stod opp med misten slik at vi kunne hoie litt i stua...


Ramla inn døra her i ettermiddag. Minsten var så sulten at han gnagde på alt han fikk tak i.
Mens jeg gir han mat hører jeg et vakent hyl fra badet...4 åringen har mista lekeflua si i do!
Er ikke lekeflue hulker han,er en veps! Hvis du venter så skal jeg hjelpe deg sier jeg...han springer ut i stømpebuksa å ser etter hjelp fra pappa som ikke har kommet hjem enda, mens han roper at jeg ikke må tisse.. I mens fisker jeg den opp av do og redder dagen!  4 åringen: Du har vel ikke tissa på den mamma? Jo, bare bittelitt sier jeg. Så begynner han å hulke igjen. Jeg hadde ikke den beste timingen der:-) Mens minsten sitter i gangen og drar ut Rockwool..Har litt listing igjen:-)



Nyvasket..Ser ut som en spyflue på speed synes nå jeg.
Her er vepsen. Og jeg tissa ikke på den!




















Har også fått et artig brev fra Porsgrunn kommune i dag. Liker ikke brev fra Porsgrunn kommune. Sjelden noe positivt. Kunne de ikke sendt brev som inneholdt noe som, kjekt at dere har valgt Porsgrunn kommune å bo i. Vi gjør alt for at dere skal trives.! Dere er verdifulle mm. Det hadde vært hyggelig det:-) Men neida kommunene sender ikke brev uten å referere til pålegg og hjemmel.
Og denne dagen inneholdt det begge deler. Denne gangen var det PÅLEGG om utkobling av septiktank. De påstår at den er unødvendig!!?? Her i huset har vi sett på den som svært nødvendig!!  Bare spør meg om septik..begynner å få litt uønska kunnskap om det nå. Sånt noe koster ikke noe særlig heller;-)

For en stund tilbake skrev jeg et innlegg om tømming av septiktank på facebook..Limer det inn her:

Dagens lille stripe:
Står opp, gir poden melk, drikker kaffe og bestiller tømming av septiktanken. Ikke noe rart med det...
Har fast tømming hvert andre år. Kommunen påstår hardnakka at tanken ble tømt i sommer. Da har jeg altså klart å fylle den tanken helt full siden sommeren nesten alene...Og jeg som er så regelmessig og spiser mye fiber;-) Altså enda en grunn til å være på jobb om dagen...og gå på do på jobb. Ser fram til å få ordna rør og kloakk systemet her når snøen går..Da skal kommunen få all dritten min:-)
Hvis noen er i bransjen her..så bare kom med tilbud:-)
Septik tømming er bestilt til lunchtid....



Hyggelig kar..med lite fintfølende nese.

 


Fått ny postkasse i dag og..med nøkkel og greier:-) Ikke så nøye for meg. Jeg går nesten aldri i postkassa. Er jo sjelden noe spennende..som i dag. Er ikke som resten av nabolaget der jeg observerer at pensjonistene strømmer til postkassa 2 sekunder etter postmannen har vært her;-) Er alltid den samme pensjonisten som vinner;-)


Etter 3 år med våt post så var det på høy tid... På tide med nye impulser kjenner jeg:-)

Svigermor...

Litt reklame for svigermor...

Spesielt utvalgte modeller..kanskje dere får oppleve en av Porsgrunns nye Top Models og:-)

Baren vil være åpen! En mulighet til en liten pustepause og drømme om våren.

Ta med feit lommebok lørdag 14 april kl 16.00:-)

Regner med å innkassere en søndagsmiddag med tilslørte bondepiker for denne svigermor;-)