torsdag 30. august 2012

Fyrrig og harmonisk...

Barnehagen ringte og lurte på om jeg kunne hente en liten tass som var syk i går. Hadde ikke sett noe tegn på det en time tidligere. Henter er pjusk liten tass.


Oppførte seg litt rart. Merkelig pust og mye kremting. Ja, får ta en sjekk på han da. Ringte fastlegen og fikk selvfølgelig komme. Gav gutten Paracet og dura avgårde. Kom til legen og guttungen ville springe rundt å leke og stilte seg opp og nistirra på de andre pasientene på legekontoret. Feber og pustebesvær var som blåst bort. Skulle ikke gitt han den Paracet`en;-) Var jo der med en tilsynelatende frisk unge. Litt flaut i grunn. Beklaga overfor legen for bomturen. Han synes det var koselig å hilse på oss han, om ikke annet. Det som er enda flauere er at luftveier er liksom min greie. Er jo en stor del av jobben min... Men kjenner tydeligvis ikke sønnen min sine symptomer når han har høy feber.  Legen mente at det bare var et virus. Hva er greia med et uttrykk bare et virus? Skal ikke spøke med virus:-) Endel bakterieinfeksjoner har vi enda effektive metoder mot, men å bekjempe virus kan det være litt værre med. Kan ramse opp mange farlige virussykdommer jeg... Så bare et virus er ikke noe spøk;-) Bør omformulere uttrykket bare et virus. Når jeg har vært som sykest har jeg bare hatt et virus;-) Av naturlige grunner tok jeg ikke opp denne debatten med den hyggelige legen. Så mest ned i bordet og var flau. På toppen av det hele sitter minsten og ler hos legen. På tide at han lærer seg og dramatisere til rett tid og sted... Så lærdommen er å ikke gi febernedsettende til unger før de skal til legen..Blir så lite troverdig da:-)

På vei fra barnehagen etter å ha henta eldstemann i går lå jeg på tuta når en Transit dro inn før meg. Kød....hadde vikeplikt mente jeg og la meg på hornet. Kød...bråstoppa for å advare eller skremme meg, men jeg hytta med neven tilbake. Han tok til fornuften og kjørte videre;-). Så litt at det var en bil med handicapskilt som jeg etter litt nærmere ettertanke hadde vikeplikt for:-) Men hytta like herlig. Hva skulle han gjøre med meg tro? Jeg gir meg ikke når jeg ligger nede...
Rett før det trua jeg med å anmelde en kar på utsiden av butikken. Vi gikk forbi. 4 åringen og jeg. Og 4 åringen begynte å storskrike for bikkja hans, en liten puddel  nappa/beit i beinet hans. Mannen som ikke så helt vel bevart ut fikk veldig hastverk, men jeg stoppa han og spurte om hunden hans brukte å bite forbipasserende. Fikk høre meg på et språk som ikke kan gjentaes og han kalte ungen min noe stykt og. Fikk bekrefta at mannen ikke var god. Og jeg trua med en anmeldelse og hytta neven for andre gang den dagen. Har desverre ikke noe bildemateriale fra disse episodene;-) 4 åringen skvatt nok mest, men makan. Ble så forbanna som jeg sjelden har vært, i hvertfall siste uke;-) Har hytta neven et par ganger hjemme i dag og..Uten særlig effekt:-) Har prøvd å markere meg litt på jobb i dag, men ikke lett når jeg starta dagen i godt lag med dette.


Før kl 9. Riktignok alkoholfri. Mye å skåle for på jobb for tiden. Har faktisk Norges mest moderne anestesipark. Dvs anestesibord.
Min nye makker:-)


Men det ble sagt på jobb at noen var glad de ikke var uvenner med meg eller noe sånt..Har nok vært en liten hissigpropp... Nå bør jeg kanalisere den energien på Norseman forberedelsene mine;-)

Diskuterte litt med mannen min i dag og. Jeg mener jeg bare er litt fyrrig, men mannen mener jeg er en liten hissigpropp. Tror fyrrig er et litt mer positivt lada ord en hissigpropp. Og være fyrrig er nok hakket mer sexy og:-) Hissig er litt mer sånn lemmen aktig. Kunne ikke gi meg på det...Vil jo ikke være en lemmen heller;-) Så endte med at jeg hytta neven til mannen og:-) Går helt klart for fyrrig jeg!;-) Kanskje jeg virker hissig utad men ler inni meg og er sykt harmonisk og totalt i vater;-)
Fikk en god ide av noen på jobb som skulle hjem og ommøbelere. Det skal jeg gjøre i morgen..Skal snu opp ned på hele huset hvis jeg har samme pepp i kroppen i morgen.

Fikk nyss om et snorkeparty på jobb i dag. Nei ikke tupperwareparty, men snorkeparty! Fantastisk:-) En gang neste uke. Det må jeg få med meg! Har aldri hørt om noe liknende. Må få noen tips om hva jeg skal gjøre med mannen;-)    http://therealhousewifeofhovenga.blogspot.no/2012/04/snorking.html Her er en link  til et tidligere blogg innlegg der jeg redegjør litt mer hvorfor jeg skal på snorkeparty... Sikker på at jeg er den eneste som har timesvis med opptak av egen snorking;-) Gjort en del research på feltet og:-)  Så gleder meg til å ta fatt på snorkeproblemet mitt og vurdere å starte et Anger Management party for det er jeg så god på;-)


tirsdag 28. august 2012

Sikter mot Norseman med bananfutteral på baklomma...

Sa til 4 åringen at han måtte være flink til å legge seg i kveld. Blir en lang dag i morgen. Du skal først i barnehagen og så i bursdag. " Å ja, mamma da må vi ikke komme for seint for det blir jeg så svimmel av at jeg får vondt i hodet. Og så blir jeg sint som hulken!" Klar tale det. Lovte og aldri gjøre det igjen. Han nikka med stram mine og skjønner at han har overtaket nå;-)

Viktig å sette seg realistiske mål. Første målet i dag var og slappe litt av i sola. Regna jo med at Yr hadde feilmeldt som vanlig. Viste seg og være liten suksess...


Fått med meg at supermosjonister er veldig trendy. Og ønsker jo å henge med i tiden. I og med at jeg ikke har status som "supermamma" lenger så må finne meg noe annet jeg skal bli super i. Så hvorfor ikke bli supermosjonist.
Så nå dropper jeg de realistiske måla. Aldri vært noen tilhenger av realistiske mål. Hva er morroa med det?:-) Nå er det best å kline til. Går for Norseman. Norseman er kjent for å være verdens hardeste triathlon. Ble litt inspiret av Puls på NRK i går. En tobarnsmor i full jobb som skulle prøve seg på Norseman. Bestemt meg nå for å bli den første husmorbloggende Norseman;-) Urealistisk mål ja. Men det er her det begynner å bli gøy. Og med noen enkle grep tenkte jeg å sikte mot Norsman om 2 år;-) Den var det ingen som så komme?;-) Jeg er enten av eller på. Må bli noe litt ekstremt når jeg er på. Nå er jeg veldig av. Men er jeg av så er jeg av..Bare å komme seg på på siden. Var det noen som skjønte den geniale tankerekken der?;-) Dette må bli min midtlivskrise. Mannen ler godt av meg. Men ser at han er litt usikker og...;-) Han har lovt meg en ny dyr sykkel hvis jeg går for det.... Må ha en til mist 20 tusen. Minst. Helt greit sier han. Ler litt usikkert eller er det en oppgitt latter? Mulig han ikke kjenner meg så godt som han tror...;-)
Det største problemet mitt vil bli svømminga tror jeg. Kan ikke lunke avgårde i brystsvømming i 3,8 km da. Kan ikke crawle. Har prøvd mange ganger men har aldri lært meg det. Ser ut som en skikkelig dust når jeg prøver. Har jo prøvd å ta noen tak for å imponere i enkelte anledninger, men holder på å drukne hver gang... Så vanskelig kan det ikke være å lære seg:-) Hadde jo vært litt artig og tatt butterfly. Det hadde fått motstanderene mine til å sette litt vann i halsen tror jeg. Tror Norsemann dreier seg mye om syke og å ha overtaket. Med butterfly svømming hadde jeg helt klart blitt et wildcard ;-)

Hatt en fridag i dag og fått gjort reint i reine norseman stil. Oj hvor det gikk unna. Var under reingjøringa jeg fikk denne ville ideen. Hadde sikkert fått en diagnose i rette miljøet. Men de må få tak i meg først;-) Eneste problemet er at jeg nådde makspuls i trappevasken. En liten utfordring der men ingenting som ikke lar seg løse:-) Usedvanlig optimistisk for tiden:-)
Syker meg opp med gamle klipp av Northugen...Sett dette klippet rundt 100 ganger nå. Får gåsehud hver gang;-)



I morra skal joggeskoa på! Driter i fatcamp. Var dømt til å misslykkes. Må nok sikte høyere. Ser for meg den gilde supersykkelen jeg skal få av mannen;-) Den skal i hvertfall stå ved siden av senga og ikke i  den slitne garsjen som er innbrudds tilrettelagte. Beklager lite bildemateriale i bloggen i dag. Men kan jo briljere med mitt nye bananfutteral:-) Et must for bananelskere. Lurer på hvordan de får frakta bananer hele verden rundt uten så mye som en brun flekk eller skade. Men på vei til jobb, etter en runde i veska er det vanskelig å se det engang var en pen banan...Tror nok bananfutteralet vil endre bananopplevelsen min radikalt;-)


Av huselig syssler har jeg drevet og ramma inn bilder av ungene. Men de var jo klin like når de var babyer. Bør jo ikke bytte ut et bilde. Ikke et menneske som ser forskjell på enkelte av bildene.  Men er jo ikke akkurat årets mamma så bør vel ikke jukse med noe sånt...

Har avslutta mitt lampeskjerm prosjekt. Var jammen ikke enkelt. Spesielt når jeg jukser.



Om å gjøre og ikke studere den noe nærme. Bra når møreketiden kommer. Lampa i seg selv synes jeg er veldig sjarmerende, men umulig å bytte lampesjerm på. Sitter dønn fast den skjermen. Men nå har jeg bedekt den med noen gamle gardiner. Myyye lim, så kommer til å ose når vi får lys i den igjen. Men hobby er hobby og selvgjort er nå ihvertfall gjort...Må finne meg et nytt hobbyprosjekt nå. Tenkt på å male spisestuestolene turkis, men mannen får helt krupp av det. Og jeg blir glad av og bare tenke på det:-)

Skrive musikken  i dag..Rart det blir vilt...



<a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/7c52d7c60e2f76e8818937c73f52f7ed" alt="Blogglisten" /></a>

søndag 26. august 2012

"Supermamma" bobla sprakk ikke bare, den revna...

Felles frokost er en selsom opplevelse. Minsten smører prim utover der han får det til og i alle tilgjengelige kroppsåpninger. Kliner litt utover den som sitter nærmest og. 4 åringen forteller vitser mest med promp og buser. Om å gjøre å ikke le..Come on ketchup vitsen er blitt kraftig modifisert for å si det pent. Så der sitter vi voksne og biter oss i underleppa for å ikke le. Mannen overtar brødskjæringa for han har sett seg lei på min brødskjæring. Mannen slenger til meg denne skiva som han sier er bare min;-)


Greier simpelten ikke å skjære rette brødskiver. Har virkelig prøvd og. Men skyldes nok mine skeive hornhinner. Jeg vil jo ikke spise de skeive brødskivene. Er jo nesten et halvt brød:-)  Det var noe han fant sjarmerende hos meg i starten. Men det har gått over for lenge siden sier han:-) Men hva har sjedd?!:-)
Jeg prøver å gi skiva tilbake til mannen men den kommer raskt tilbake. Mens skiva går sånn att og frem mellom oss samtidig som 4 åringen forteller dårlige vitser om busemenn, så glemte vi han her. Vet om en som gjerne vil ha skiva:-)


Opprydningen er litt sånn som hvor skal vi begynne... Sklir avgårde på prim og leverpostei på gulvet.

Søndagens frokost inntas seint. 4 åringen og jeg sov til nesten 10. Når vi stod opp var minsten i innspurten før leggetid. Er på tide og legge minsten når han blir eitrende forbanna og velter møbler rundt i stua;-)

Under dagens frokost sier jeg til 4 åringen at vi gjorde en god jobb når vi laga deg. Han: "Ja, dere fant skjellettet først. Og jeg mangler ingen deler!" sier han og slår ut med hendene. Resten av frokosten leita 4 åringen etter om han har hår på brystet og sammenlikner hår på armene med pappaen, mens de mauler bacon om kapp:-) Dagens frokost vits var om en nese. Ingen buser eller promp. Så da lo vi godt;-) Synes igrunn busevitsen fra lørdagen var best, men det må han aldri få vite;-) Det var rett og slett harmoniske tendenser rundt frokostbordet.

Rapporterte skader denne helga er at minsten dro til meg med ei sleiv over nesa så jeg gikk med følesløs nese i to timer. Kraftig lugging ble jeg også utsatt for. En strekk i skuldra pådro jeg meg mens jeg la på nytt sengetøy. Og legge på nytt sengetøy er utrolig kjedelig..Tar det alltid av på morraen og glemmer det til vi står der og skal legge oss. Blir dårlig stemning av noe sånt;-) Spesielt mannen hater dette. Så i går kveld tenkte jeg skulle sprite det litt opp. Her skulle senga reies på en sexy måte;-) Endte som det måtte det at jeg fikk en strekk i skuldra mens jeg skulle lufte dyna på en litt dramatisk sexy måte.. Og jeg som hadde store planer om å gjemme meg inni dynetrekket og hvis det ikke funka skulle jeg bli slangedama og krype inni putetrekket:-) Men fikk slått fast en ting. Det er ikke noe sexy med oppreing overhode!;-) Og jeg som til og med har hatt eksamen i praktisk sengereing på sykepleier utdanningen. Tenk om jeg hadde stryki på den hadde jeg ikke vært her jeg er i dag...;-)

Fant noe sjokkerende på bloggen min. Har prøvd meg på litt reklame på bloggen. Så i dag leste jeg følgende:

Meet chinese lady. Feeling lonely? Seek a loyal Chinese girl to warm your soul...

Hmm..dette er litt suspekt for ei rødstrømpe som meg og svelge:-)  Er det sånn at jeg nå er blitt en småbarnsmor med en høyst seriøs husmorblogg som reklamere med nettdating i grenseland?;-) Ble lovt at det skulle bare komme reklame som stod i stil til bloggens innhold. Kan ikke si å huske at jeg har skrevet om kinesiske callgirls eller unnskyld meg mente nettdatere;-) Mannen sier jeg først må bekymre meg når chinese ladyboys dukker opp;-) Skal få rydda opp i dette snarest. Så i mellomtiden så beklager jeg for upassende reklame;-) Er jo tross alt husmorstoff leserne mine er ute etter... Kan ikke sette kirkekaffen helt i halsen...

Nå må jeg advare mot litt sterkt innhold. Fikk nesten meg til å grine i hvertfall.
Her står den flotte gutten min nybada med voks i håret.


Skal i bursdagsselskap til favoritt kjæresten sin...Vi møter opp og tror dere ikke vi kommer 3 timer for seint! Festen er over...Har hørt om at det har skjedd andre men drømte ikke at det kunne skje oss;-) Jeg hadde blinksa på klokkeslettet. Jeg fikk hakeslepp og ikke minst sønnen. Men han tok det som den store lille mannen han er:-) Og jeg la meg helt flat...Har jo antagelig skada ungen for livet ;-) Kom tørt fra mannen. Ja, kan jo bare bli bedre. Han var bra oppgitt. Når vi kom hjem sjekka han nøye disse bursdagsinvitasjonene.



Overlater ikke dette til "supermamma" lenger;-) Kjørte rett bort på bensinstasjonen og kjøpte Kuli, sjokolade, is og spidermann blad. Hadde de hatt lego hadde jeg kjøpt det og... Aldri hatt så dårlig samvittighet før. Et plaster på såret var at han ble med til svigers og spiste middag. Han behøvde ikke å spise middag engang. Fikk lov til å spise is til middag i dag. Og sjokolade var helt greit til dessert;-) Et bad i bassenget kom godt med. Antagelig årets siste bad hvis mammaen skjerper seg;-) Han var like blid hele tiden han. Jaja en leksjon om at til og med mammaer gjør feil... 
Kasta en snøball på sønnen min for to år siden som traff han i øyet. Har hørt i to år nå på de mest upassende tider." Husker du da du kasta en snøball i øyet mitt mamma?"  Hva kommer nå da?:-)

Så en kjapp oppsummering av helga:
  • Innrapportert 3 skader på meg.
  • Værmeldingstjenesten min slo feil. Men det gjorde Storm og Yr sin og. Må avstå fra druer en hel uke.
  • Intuisjonen om å vinne store penger i helga slo helt feil. Vant 50 kr på skrapelodd.
  • Er uthvilt mot normalt.
  • Drukket 2 enheter med alkohol og 1,5 liter solo. Spist over en kilo druer.
  • Reklamerer for kinesisk "dating" tjenester.
  • Lagt på meg en kilo.
  • Ikke gjort noe husarbeid.
  • Supermamma boblen sprakk.

    fredag 24. august 2012

    Tap og vinn med samme sinn er noe surrepiss...

    Har ikke fått opp brudebilde på veggen enda.



    Har ikke funnet en naturlig plass. Men nå må jeg ikke være så fin på det lenger. Litt stilkræsj skader ingen og får meg til å smile hver gang jeg ser det:-) Vi er jo ikke så nøye på det her lenger... Har jo tross alt vært gardinløse i en måneds tid nå. Litt nakent har det nå vært men venner seg til alt...Ingen som  har vært innom har kommentert det heller:-) Til og med ikke mamma eller svigermor:-)


    Sier det mer om oss enn jeg liker å tro?!;-) Er nok blitt et litt sånn på halv tolv hjem her med halve innholdet i kjøkkenskapet på gulvet mellom kl 6-19. Gardinstenger som er rivd ned. Har ikke brydd meg i en måned tid nå. Synes vi har fått inn mye lys jeg. Mannen derimot har nå sett seg lei på det gardinløse hjemmet. Gardinstanga ble røska ned av veggen ved at ungene hang i gardinene. Har resignert litt og tenkt litt at vi ikke gardin type familien;-) Erfaringsmessig får de ikke henge så lenge i huset her. Vi har blitt en sånn barnefamilie jeg lo av tidligere. Tenkte nå mitt om sånne folk. De trenger kaoskontroll har jeg tenkt..Nå er det vi som blir ledd av. Så etter litt påtrykk fra mannen prøver vi oss igjen som en mainstream gardin familie;-) Ser ikke så mye forskjell igrunn jeg...



    Egentlig har vi kommet godt ut av det med "herverk" i huset. Ikke involvert forsikringselskapet enda. Bank i bordet...Har blitt hamra løs med en lekehammer på bilen her om dagen. Hard nok hammer til å greie å slå inn en spiker med og akvariet har stått i fare noen ganger.. Men nå har vi fått en arvtager i huset som tester grenser sååå til de grader:-) Så nå må jeg se litt på forsikringene våre igjen. Tror aldri jeg har fått så mye kjeft på mange år som jeg fikk av han kjekke her i dag. Måtte lukkke alle vinduer og luker så vi ikke plaga naboene med husbråk...
    Dette er fy skapet, men blir ignorert...

    Han holdt på og sovne 5 ganger mellom kl 17 og 18 i dag. Kl 18.01 sov han og vi pusta alle letta ut;-) Og pus kom frem fra hjemmestedet sitt og fiskene frem fra bak vannpumpa:-) Så nå ser jeg frem til å stå opp kl 5.30 i morgen;-)
    Alle er knekjørt når fredagen kommer. 4 åringen orka ikke å bli robot når han ble stor engang. For da måtte han jobbe enda hardere når han begynte på skolen. Så han skulle bare bli astronaut. Jeg ble litt letta da;-)
    En uke uten planleggingsdager tar på:-)

    Hatt en god dag på jobb og ble litt tidlig ferdig med operasjonsprogrammet mot normalt. Ikke noe poeng at alle skal sitte igjen til kl 15.30. Så en artig greie er at det skal trekkes lodd om hvem som må være igjen til slutt. Tenkte at dette fikser jeg:-) Hadde nesten en fot ut døra og...Deilig og komme seg litt tidlig av gårde på en fredag...For å si det sånn det var det jeg som slukka lyset og låste etter meg i dag...Har jo aldri vunnet i noen form for loddtrekning før, så hvorfor begynne nå?;-)

    Fikk et besøk i blogginga i dag. Svigerinna var på vei på konsert. Hun stilte sporty opp til bloggen. 


    Måtte holde besøket med selskap og være en god vertinne. Skal ha en hvit helg men det er rett og slett uhøflig å la gjesten få vin uten og holde henne med selskap. Vil ikke drømme om og være så uhøflig;-) Observerte at jeg var litt underdressed men...


    Men korrekt bloggantrekk...

    Kom til dekka bord her i dag og. Mannen stod for middagen.Vi åt opp alt på rekordtid og glemte og ta bilde av dagens rett....Smaker såå mye bedre når andre enn undertegnede lager middag. Som vanlig kommenterte jeg at mannen er utrolig sexy når han lager mat..Fnyser bare og sier han kjenner meg som vanlig;-)


    Tenkte jeg skulle prøve å vinne meg noen solo effekter i dag som plaster på såret for loddtrekninga på jobb da...Kjøpte solo og leita frem solo koden...Dvs at jeg måtte drikke nesten en liter solo før jeg fant den. Og så endte som det måtte det. Konkuransen var avsluttet...Lurt å sitte igjen å rape kullsyre for å finne koden for ingenting...

    Så i morra skal jeg spille lotto med tilbehør, V6, V75 og kanskje jeg til og med skal dra med meg ungene på travbanen...;-) For nå skal mamma begynne å spille på hest..Har en intuisjon på at hellet snur seg i morra. Skal ha et skrapelodd og...



    onsdag 22. august 2012

    Beam me up, Scotty...

    Opplevd endel ganger å ha møtt facebook venner i real life... Mang en gang prøvd å hilse. Men får liksom ikke noe respons. Er det sånn at de ikke kjenner meg igjen pga alt for flatterende bilder på facebook så bør jeg gjøre noe med det;-) Men hvis dere kjenner meg så hils gjerne og aller helst gi meg en klem hvis dere liker en litt mer Borat stil;-) Husk jeg vet hvor dere jobber, har bladd meg gjennom samtlige av feriebildene deres og vet hva dere liker;-) Er jo nesten som familie og regne;-) Ingenting går meg hus forbi;-) Spesielt ikke i dag. Hatt fridag helt hjemme alene.
    Etter å ha gått ned til 80 % stilling så var noe av poenget at ungene også skulle få seg en fridag i ny og ne. 4 åringen har spurt hver eneste dag i over to år om han har fri. Så tenkte jeg skulle overraske med en i ny og ned. Ansvarsfull som jeg er så har jeg sagt i fra i barnehagen om det. Men utrolig nok mente de at minsten burde være der hver dag i begynnelse. Og ihvertfall med alle disse planleggingsdagene. Og hvem er jeg til å bestride fagfolka. Fagfolk er fagfolk;-)

    Satt og stirra tomt ut i lufta i en hel time etter at ungene var levert og kosa meg med en dårlig kaffe latte .



    Vurderte å hente meg en sjokolade i kjelleren men hadde selvdisiplin og stoppa i trappa.. Resten av morgenen rulla frokost tv over skjermen.  Snoka meg gjennom alle feriebildene til mine facebook venner.  Og jeg hadde hele dagen på meg. Tok meg en høneblund som varte i to  timer. Drømmer så sinnsykt når jeg sover midt på dagen. Når jeg gikk nattevakter visste jeg ikke hvem verden jeg våkna opp i, eller som hva:-) Ble nervøst av det...Og fikk meg en dagjobb:-)
    I dag drømte jeg at bilen ble beama med laser fra verdensrommet  slik at den brant opp. Og jeg stod i vinduet og visste det skulle skje. Nesten som forsikringssvindel og regne..Og våkna opp og følte meg litt som Mister Spock (Star Treck personlighet), ør som en kavring. Men bilen stod der enda, fremdeles uten EU godkjenning... Vi strøk på Eu kontroll. Og som jeg hater bilreparasjoner. Er noe av det dummeste jeg bruker penger på. Så nå som jeg står i ledtråd med NASA får jeg ikke så mye igjen på forsikringa heller hvis uhellet er ute;-). Mulig at utallige reparsjoner på denne romferga har satt sine spor...



    4 åringen har nå lyst å bli astronaut og rockestjerne når han blir stor. Da har vi sagt at han må være veldig flink på skolen for å bli noe så kult. Fikk umiddelbart spørsmål om vi hadde vært flinke på skolen..Ble tatt litt på senga og svarte et klart ja. Mamma har blitt alt hun drømte om... Anestesisykepleier og husmorblogger;-/ Kan jeg ønske meg noe mer;-)
    Seinere satt jeg en times tid på verandaen og stirra tomt ut i lufta...Etter den pussige drømmen følte jeg var i fare for å bli beama der jeg satt så utsatt til...Siste halvtimen støvsuga og rydda jeg litt. Beste dagen jeg har hatt på lenge og føler meg ikke det spøtt mer opplagt...Med all denne nyvunnede fritiden tenkte jeg skulle se om jeg kunne se noe til laksen live. Men tror dere ikke jeg fant dette i stede.


    Et opptak der noen har posert naken ved laksen live kameraet. Er ingenting hellig lenger! La laksetrappa nå få være i fred;-) Fikk en flyktig ide. Har jo planer om viltkamera i hagen. Skal filme grevlingen og legge det ut online. Ideen stoppet der;-)

    Annet som er verdt og nevne er at mannen dissa middagen i går:-) 4 åringen er inne i en bursdagsmaraton så han spiste borte. Vi resterende skulle ta det enkelt med noe eggerøre, spekemat og laks. Men mannen ville ha bacon. Nei du får ikke bacon i dag! sa jeg. Men han gav seg ikke så lett. Ville ha bacon i stede han;-) Ikke over mitt lik at han skulle få bacon;-) Så lenge jeg er sjefskokken i huset 5-6 dager i uka er det jeg som setter menyen.  Og finner meg ikke i at noen disser menyen. Da får han lage den sjøl;-) Er en hårsår kokk;-)
    Så i dag hadde jeg litt dårlig samvittighet så jeg dro frem bacon...



    Skal få bacon til frokost, lunch og middag om han ønsker. Ikke noe å lese mellom linjene her annet enn at mannen er glad i bacon og at jeg er sjefen for menyen. Så i dag gikk vi for bacon. Spagetti carbonara med bacon.


    Han synes det var litt bortkasta bruk av bacon:-) Men skrapa nå kjelen. Neste gang slenger jeg ei pakke med bacon på tallerkenen hans og ønsker han bon appetit:-) Om jeg går for langt ? Helt klart!:-) Men her i huset tar vi den helt ut... Så derfor har jeg gått til innkjøp av en husfred i dag:-)



    Men husfreden varer ikke lenge her i huset;-)
    I morgen ønsker jeg meg Thai wok..men står i fare for å få bacon wok;-) 



    mandag 20. august 2012

    Det er en ny værmelder i byen!!

    Nå har jeg sett meg lei på ferievikarene på yr.  Nå vil jeg ta et skikkelig oppgjør med YR og værmelderne i samfunnet forøvrig!


    Hytter neven og avinnstallerer alle vær Apper i protest! Tenker den svir jeg Yr;-) Storm er ikke det spøtt bedre...De skal slettes de og... Nå skal jeg fa... meg melde været selv heretter... Så langtidsvarsel for denne uka er fint tirsdag og torsdag. Regn onsdag for da har jeg fri og fra kl 1530 på fredag regner det frem til søndagskvelden kl 18. Hele helga selvfølgelig! Men masse flau vind! For noen bør vise tegn på flauhet:-) Så enkelt kan det gjøres! Tar jeg feil skal jeg avstå fra druer en hel uke:-) Jada kan si vi hadde en fin dag i går. Men etter mange værmelde skuffelser trodde jeg ikke noe på det. Og planla litt dårlig. Stod inne og stekte kalvestek. God timing som vanlig og mannen jobba på huset. Nekta og forander på planene nå. Mitt stikk til Yr;-) Er over gjennomsnittet interessert av værmeldinger. Det er min helt klart mest nerdete side. Og helt klart min mest sexy side;-) Ikke spørr bare godta det:-)

    Minstemann ble stukket av sin første veps i går. Dette bildet ble tatt rett før den dramatiske hendelsen...

    Bilde: Jørgen fikk sitt første vepsestikk i dag stakkar. Stor dramatikk i hjemmet :-) Ironisk nok gikk eldstemann rundt i vepsedrakt ;-)

    Da det enda hersket harmoni i hjemmet. Det ironiske var at 4 åringen jaga minsten gjennom stua i vepsedrakt:-) Etter mye trøst og litt hjelp fra naboen gikk det greit. Jeg har knapt plaster i hus. Så naboen hjalp meg med noe lindrende og redda ettermiddagen. Da kan jeg se gjennom fingrende med at naboen mente vi burde klippe plenen vår i går:-)  Kjekt for han å si som ikke har en fullvoksen veps i hælene og en annen en som har funnet ut at sølpa er reine skattekista:-) Samtidig som jeg skulle lage kalvestek med saus fra bånn:-)

    Pussig antrekk i 28 graders varme, men hver sin stil...Svetteperler på nesa men ikke varmt for han;-)
    Var veldig overbevisende og;-)


    Dagen i dagen forstatte i samme stil for minsten. Mannen ble advart når han skulle hente ungene i barnehagen om ikke å bli skremt når han så minsten. Han hadde hatt et ublidt møte med asfalten og pluss fått ei dør i hode stakkaren. Har ikke vært hans dager i det siste...Gått fint, bare han ikke får se seg i speilet;-)

    Nå har jeg kvelden hjemme alene. Dvs at jeg er den eneste myndige i huset. Skulle tro at det ikke skulle være nødvendig å smugspise sjokolade da;-)



    Men med 2 kilo sjokolade gjemt på et hemmelig sted i kjelleren som bare jeg vet om gjør det ikke lett. Mannen leita etter sjokolade uten å finne den på lørdagen og han gav opp... Jeg hadde aldri gitt meg:-) Hadde endevendt kjelleren:-) Rart at sjokolade smaker best i smug...Fant en link her som viser at jeg ikke er alene om denne syndige affæren med sjokolade;-)
    http://go.tv2.dk/articlekrop/id-29495348:derfor-smugspiser-du-n%C3%A5r-du-er-alene.html

    Aldri vært noe særlig opptatt av sjokolade, men nå ligger den i kjelleren og roper på meg. Skulle ha en rolig kveld for meg selv tenkte jeg, men begge ungene er våkne mot normalt. Springe opp og ned trapper så nå har jeg snart forbrent denne sjokoladen. Sikkert straffa mi det. Må hive den under en sofapute hver gang 4 åringen kommer ned og skal fortelle meg noe eller spørre om noe veldig lurt;-) Han er som et smygende ullteppe. Hører ikke noe før han står helt oppi meg. For her i huset er det bare sjokolade på lørdagen ;-) Har vært igjennom noen runder med: " Hvis du ikke går og legger deg nå så....;-)" Kan ikke en stakkar sitte her  smugspise sjokolade i fred heller nå...Mens jeg smugtitter på værmeldingene...Må huske på å gjemme sjokoladepapiret godt under noe annet i søpla. Er flaut å bli ferska:-) Finner ikke mannen det så finner garantert minsten det...Kanskje jeg skulle gå ut med søpla for å skjule spora mine best mulig;-) Men nå er det skumring og er redd for å møte på Gaute Grøtta Grav (grevlingen)..Er noe gærent med meg...

    lørdag 18. august 2012

    Latinamerikanske transer og champis...

    Kl 21 i går kveld møtte jeg denne lille tassen igjen. Burde snart navngi den. Men det eneste som popper opp i hodet mitt er Gaute Grøtta Grav... Vet det er totalt upassende;-) Tar gjerne i mot bedre navnforslag...



    Sprang på nytt inn og henta mannen. Litt oppskrudd. "Kom og se! Den er her igjen" Synes responsen til mannen var dårlig. Tydeligvis så bevandra i grevling verden han..."De biter" sier mannen på nytt. "Har du ikke lest bloggen min?!!" sier jeg litt irritert. Har jo skrevet der at grevlinger blant annet ikke biter som myten sier...Men jeg holdt meg på trygg avstand oppe på verandaen mens jeg sendte mannen mot grevlingen for å ta et blinkskudd. Tryggest sånn;-) Denna grevlingen har fått smaken på plommer. Har vært her 3 dager på rad nå. Hyggelig med litt dyreliv men nå er det nok med grevling i hagen. Skal skremme den med å kaste noen plummer i knollen på den sa jeg til mannen. Mannen: "Du gjør jo alt galt du!:-)" Hva er det med han?:-) Er han redd for en hevngjerrig grevling..? Jeg vil jo helst ikke at ungene skal forveksle den med nabobikkkja..
    Minsten og jeg stod opp på feil bein i dag. Sammen var vi dynamitt;-) 4 åringen kaller minsten kaptein krok.:-)
    Starta dagen med en stank av de sjeldne. Drittbleie opp til ryggen og utover låra. Minsten sinna som en tørk og jeg var nesten handlingslamma. Visste ikke hvordan jeg skulle gå løs på oppgaven:-) En heller dårlig ide var at jeg stakk nesa for å lukte om han virkelig hadde besja som om det noen gang var noe tvil..Går automatikk i det. Så med besj på nesa startet dagen min...Men kan med handa på hjerte si at jeg har hatt dårligere start på dagen så fremdeles i full harmoni;-) 4 åringen stod opp og var blid som ei lærke..Fikk en innføring i romskip og landingsteknikker og han snakka på inn og utpust;-) Har nesten tilgode å se han stå opp på feil bein. Men kaptein Krok og undertegnede har noen morra utfordringer å ta fatt på i fremtiden;-) Kaptein Krok fant ut at kjøkkenskuffen var ei grei skute.

    Det knaka i kjøkkeninnredningen for kaptein Krok er velfødd. Flere likhetstegn med morra hans:-)

    Litt ut på dagen hørte jeg et sukk fra mannen. " Ja i dag starter Premier League. Enda en sesong jeg ikke får med meg..."
    Og jeg forutså at planleggingsdagene ville gjøre stemningen som en trykkoker denne lørdagen. Og gud hadde jeg rett!:-) Der vi er nå, er det mere temperament enn i en al-Qaida leir med en løpsk karikaturtegner eller en latinamerikansk transe...
    Jeg tok til fornuften og gjorde reint i dag mens ungene var på sitt mest intense...Når jeg var ferdig med det tok jeg meg en lang tur på butikken..Skal være notert at jeg spurte mannen om alle skulle bli med..(Vel vitende om at det er noe av det verste han gjør)
    Ble stående å beundre dette..Har dere sett noe så vakkert. Tenkte å knabbe en prøvesmak, men mens jeg stod og tok bilde kom en Rema 1000 ansatt opp på siden av meg og kikka rart på meg... Trodde sikkert jeg kom fra en konkurrerende drueselger;-)


    Har sliti med sure oppstøt siden de skikkelige druene kom i salg...Sånn har jeg det hvert år på denne tiden. Skyhøyt drueblodsukker over en to månders periode setter insulinproduksjonen min på hard prøve.

    La meg få presentere dagens snittblomst. Er jo tross alt en husmorblogg så har et rykte og ivareta...Og kan jo prøve å gå rosabloggerne i næringa;-) Alltid blomster på lørdag;-)


    Er litt pinlig. Har glemt hva den heter. Skulle komme med noen imponerende fakta. Men det eneste jeg vet er at den opprinnelig kommer fra Afrika. Så hvis noen der ute husker hva den heter så opplys meg gjerne.

    Fått besøk som har med seg Champagne! Det står det respekt av:-)



    Har sovedagen min i morra og så nå springer jeg å henter discoskoa. Har sjekka Yr flere ganger i kveld. Skulle være sol fra kl 18 og utover. Men regna. Sjekka på nytt kl 18 og da var det meldt sol kl 19 og regna fremdeles... Fornekta meg ikke sjekka igjen kl 19 og da gjorde de det enkelt og meldte regn resten av kvelden. En sånn værmeldetjeneste skal pokker meg jeg ta på strak arm og... Gå ut å putte fingern i lufta. Er virkelig skuffa...Discoskoa mine tåler ikke vann. Men alltids en løsning...




    Men sitter på verandaen i godt selskap og venter på grevlingen skal dukke opp til sin daglige plommefest...Er rusta til tenna med plommer. Blir snabla treffsikker etter noe glass. Kommer til å angre på dette i morgen mens jeg springer etter kaptein Krok og oppiskeren hans. For mannen skal skjære til gipsplater eller noe sånt i heeele morgen... Og jeg som ikke hadde noe lyst engang;-)

    torsdag 16. august 2012

    Planlegging du lissom...

    Vel vitene om at det er planleggingsdag i barnehagen i 2 dager med påfølgende helg har jeg følgende dilemma. Skal jeg kose meg i litt i kveldssola med en flaske Asti eller en pils.


    Asti smaker etter min gane skit. Og jeg har ikke så veldig kresen gane utenom når det kommer til champagne da...Tok en liten skvett rødvin oppi og vips så hadde jeg en litt halvgod halvmousserende rosevin. Slett ikke så værst:-)


    Hadde liksom ingenting å tape.

    Ungene sovna før de traff puta etter å ha blitt duppa litt hos bestemor og bestefar.



    Jeg satt på kanten og beundra mannen sine stup og hans nye badebukse;-)
    Så hadde en lang kveld for oss selv:-)  Ungene fikk lada seg skikkelig godt opp til i dag. For i dag var det PLANLEGGINGSDAG!:-)
    Før når jeg gikk på skolen var det noe jeg så frem til...Nå går det mer i at det skal bli koselig, men jeg er litt redd og;-)
    Men har ei høne og plukke med barnehagen. Hva er det med 2 planleggingsdager på rad med påfølgende helg. Må være mye bedre å ha det midt i uka og sette planene iverk med en gang...Og om ikke annet. Vet de ikke hva de gjør med oss?:-) Flere dager med oppsamlet pepp. Blir reine trykkokeren her lørdagsmorgen...Og det blir hovedsakelig mitt problem for så mannen kom hjem med gipsplater her..Vet hva det betyr...Lørdagen er satt av til husforbedringer. Så nå er utfordringen til meg og finne på noe som sysselsetter ungene på nivå med barnehagen slik at de blir slitne...Begynte litt dårlig. Dro med ungene ut i hagen. Gav minsten en sopekost. Han liker å bære på tunge og lange ting.  4 åringen tok seg en tur på trampolina. Jeg fant ut at jeg skulle luke sandkassa. Grodd igjen. Tok ikke lange tiden før 4 åringen ville se på barnetv og ville inn igjen. Se det blir dårlig vær sa han og pekte på noen grå skyer;-) Vi skal være ute til det begynner å hagle tennisballer eller vi alle griner hadde jeg bestemt meg for... Sett meg lei på å begynne på et prosjekt som aldri blir ferdig. I dag skulle sandkassa lukes selv om alle ble lei seg. Minsten ula, så fant ei rive til han. Holdt han okkupert ca 5 min. Etter det begynte minsten å stikke av...Hadde bare bittelitt luking igjen. Så sendte 4 åringen inn og satt på tv og minsten i leke grinda. Ble ferdig og det kom ikke så mye som en regndråpe:-)

    Så tilbake til planleggingsdager. Vi betaler nesten 5000 kr i mnd for den barnehagen. Er villig til å betale mer hvis de sprer planleggingsdagene sine bedre. Er faktisk villig til å betale under bordet;-) Tar til og med morraruta med avisa for å sponse skyhøye barnehageutgifter...Og de som kjenner meg eller har lest litt på bloggen min vet hva søvn betyr for meg:-)
    Se på de da... Underhold oss mamma!! Lyser ut av i øya deres!!;-)


    Mens jeg nervøst flipper ei drue i munn...Noen som har lyst på besøk i morgen formiddag?
    Spøk til side...Planleggingsdager er en av de få bonusdagene med  friske unger hjemme utenom helg. Vi går i pysjen til langt på dagen, spiser frokost i sofaen og leker med fjernkontroller. Blåser såpebobler inne og går helt bananas;-) I morra skal vi hoppe i alle sengene og ikke rydde opp etter oss...Men når minsten sover er det litt sånn. Slipp alt du har i hendene! Tiden er ute! Sett deg ned snarest og slapp av! Setter på favoritt filmen til sønnen og legger beina høyt....

    Startet dagen med at 4 åringen skulle til tannlegen kl 9. Prøver å ordne meg litt. Minsten drar meg i armen mens jeg sminker meg. Holdt på å stikke ut høyre øyet mitt. Begynner å få dårlig tid. Bæsjebleie pågang. Excellent timing!;-) Finner bare den ene skoa mi. Driter i å sminke ferdig det ene øye. Vurderer noen solbriller, men finner bare solo solbrillene mine.

    Vel fremme hos tannlegen. Napper til meg et ukeblad. Skjønner ikke hva jeg tenkte på. Minsten synes det var en dårlig ide. Han vil herpe venterommet og strø lego rundt...En dårlig ide av meg å ta han ut av vogna. Tok et overblikk på de andre kundene på venterommet og dannet meg et inntrykk. Dere har sikkert mange hull tenkte jeg om de andre...De tenker om meg:  Hvorfor har hun bare sminka det ene øyet og hvorfor har hun ikke kontroll på den minste..Hun har nok en rotfylling pågang;-)
    Null hull på 4 åringen. Og sånn skal det forbli. Skal pusse tenna hans så lenge han bor hjemme;-) Jeg ble veldig imponert da han spurte tannlegen om han kunne få med en ring til nabojenta som var en av kjærestene hans. Selvfølgelig sukket tannlegen og tannpleieren i kor:-) Jøss hvor har han det fra tro;-) Så fikk han en liten gave eske av meg.

    Er jo tross alt den første ringen han gir bort. Som jeg vet om ihvertfall..

    Så for å fylle på med noe som gikk etter planen i dag. Middagtid. Laksewok.



    Med mye chili, men Listerine har tatt fra oss smaksløkene så det affisierer ikke oss lenger. Pannekaker på småfolka som ikke tar Listerine.  Vil gjerne ha tilbakemelding på om slike middagsbilder virker irriterende på noen. Ikke hold noe inne...;-)

     <a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/7c52d7c60e2f76e8818937c73f52f7ed" alt="Blogglisten" /></a>

    tirsdag 14. august 2012

    Sextelefon som setter kjøttkakene i halsen...

    Hustelefon kimte her i går på et upassende tidspunkt og det var ingen ringere enn Infact meningsmåling. Automatisk telefonsvar. Tenkte jeg skal gi det en sjanse. Angret et øyeblikk når de snakket om en film som visstnok het Shades of Grey. Visstnok en mye omtalt film med erotisk innhold informerte de om. Aldri hørt om den engang...Sitter å gleder meg til Kon Tiki filmen jeg;-) Skulle først vite om jeg var over 18 år. Kunne si ja til det. Så ville de vite min eksakte alder. Greit nok tenkte jeg. Neste spørsmål var om jeg synes dagens menn hadde blitt for feminisert. Følte det var greit å svare nei på. Enkel skuring dette tenkte jeg. Men så gikk de rett på sak. Liker du dominante menn seksuelt? Nei vet dere hva!?:-) Midt i beste middagstid og alle greier. Satt nesten kjøttkakene i halsen jeg...;-) Tenkte fort over hva dette skulle brukes til og la fort på. Siste meningsmåling jeg var med på, var om husholdningens  smør og ukeblad vaner. Skjønner det er lenge siden jeg har deltatt på noe sånt:-) Nå var det nesten som en sex telefon ringte meg:-)

    Tok bare 5 min så ringte norsk gallup eller noe sånt. Ikke klok av skade lurte jeg på hva de ville spørre om. Og det var noe så heftig som om hva jeg visste om pensjon;-) Tenkte fort bare på fullpensjon og halvpensjon og avslo pent. Fått min dose av meningsmålinger i dag. Og for alltid. Setter nok det på hatlista mi og... Selv om det var et mer passende tema mens jeg mater minsten med middag:-)

    Har en hustelefon som bare Infact, norsk gallup og mamma har telefonnummeret til.



    Er blitt sånn at mannen aldri tar den telefon... Er bare til deg alikevel det sier han...Så nå har jeg bestemt meg at hvis det ringer på og jeg ser det er til mannen. Så åpner ikke jeg;-) Er jo bare til han alikevel... Smålig kanskje men her i huset må vi lære å ta telefonene våre. Ringer det spretter vi opp og springer;-) Kan gå glipp av noe. Er av den gamledagse typen som vil ha hustelefon. For de av dere som ikke husker hva det var. Er det en telefon du ikke kan ta med deg overalt som er knytta opp til huset:-) Synes jeg er moderne nok jeg så lenge den er tråløs. Hatt den i 6 år og det er bare mamma og pappa og norsk gallup som har ringt på den. Venter i spenning på de 6 nye åra så har vi en riktig kurositet i huset. Bare jeg og pensjonistene som har en hustelefon...Vi er en utdøende rase:-)
    Siden jeg er inne på telefoner som er litt på kanten så fikk jeg en hyggelig meldig her i sommer;-)
    Hvis dere leser nøye første meldingen så skjønner dere tegninga;-)


    Stakkaren var en eldre mann. Tydelig en som setter pris på litt hygge:-) Men sendte denne feil til meg. Beklaga ikke bare i meldingsform men ringte også å beklaga meg veldig mye personlig. Hadde han ikke gjort så stort nummer ut av det så ville jeg ikke tenkt noe mer på det:-)

    Fikk et celebert besøk i hagen her i går kveld. Skulle ut og rope inn katta så hørte jeg noe voldsom slafsing borte ved plommetreet og pus var veldig ivrig. Litt pussig tenkte jeg at naboen var ute og slafsa i seg plommer som kveldsmat etter det var blitt mørkt;-) Fant ei lommelykt og der var den lille tassen. En grevling. Ivrig sprang jeg inn og henta mannen. Ville jo gjerne dele denne vilt opplevelsen med noen;-) Grevling biter sier mannen. Hørt at man skal gå med koks i skoa så grevlingen slipper taket når det knaser i koksen...Og jeg som nettopp hadde vært ute i bilen rett før. Rart jeg ikke snubla i den. Og uten koks i skoa og alle greier;-) Så etter litt research så må jeg rette opp litt av inntrykket til dette misforståtte dyret. Grevling spiser brunsenegler. Det setter vi pris på. Er bare en gammel myte det at grevlingen “biter til det knaser” . Grevlingen dreper ikke katter som noen tror. Den sniffer og slafser seg gjennom natten fullstendig i sin egen verden, og den kan faktisk snuble i bena på folk hvis vinden ikke bringer lukten av oss mot dem.
    Hysja og laga lyd for å jage den vekk men den bare slafsa videre og jeg synes så tydelig den flekka tenner til meg og;-) Selv om den ikke er farlig så tar jeg meg en ekstra titt hvor jeg går nå:-)
    Vurderer å sette opp et viltkamera i hagen nå...

    Siden jeg var innom temaet sko har jeg valgt å pynte opp mannens crocs...

    Synes jeg har moderert meg mye her....

    Lurer på hvor lang tid det tar før han legger merke til det. Greier liksom ikke å stoppe med å lime paljetter. Less is more er ikke en leveregel jeg synes noe om. Her skal vi pynte opp verden og begynner med mannen... Som jeg sa til Infact at dagens menn er ikke for feminisert. De har masse mann å gå på enda, før jeg får kloa i de:-)
    Hørt av 4 åringen i dag, etter at jeg visstnok var blodig urettferdig, at hvis han var meg så skulle han la meg sitte i trappa. Så nå går jeg å tar meg en time out i trappa...Tar med meg hustelefonen og ringer mamma...Regelen er at time out skal vare like mange minutter som alderen. For min del blir det 39 minutter...Håper Infact ringer for å slå av en prat da...



    søndag 12. august 2012

    Løsnegler på avveie...

    Festen er over...

    Dette var det som var igjen av løsnegler når festen var omme. Og noen paljetter måtte jo ryke...

    Starta lørdagen med å sitte å glane på kappgang..Nesten fasinerende, men bare nesten:-) Hvis det viste seg at jeg hadde et supertalent for kappgang ville jeg latt det bli med det:-) Hadde aldri gått for OL gull i det;-) Husker jeg prøvde meg på kappgang en gang på ungdomskolen. Beina, så fort jeg var utenfor synsvidde...En snuskete sport det der;-) Synes så tydelig jeg så flere som småsprang. Tenk og vrikke seg gjennom mange timer. I ca 5 mil og få greie på at du er diska. En som ble diska etter over 3 timer. Litt sånn jeg følte det når jeg skulle få lov å sove lenge etter festen på fredag. Ble vekt nøyaktig kl 08.37. Følte meg diska når virkeligheten begynte å sige inn. Er det å sove lenge!!?? Men positiv som jeg er spratt jeg opp og sa til og med at jeg allerede var våken og klar til å stå opp:-) Litt forvirra vil jeg si. For det var rein løgn. Var i min dypeste søvn med en kanonbra drøm. Men mannen skal aldri få vite at jeg var helt gåen...Da får han søvn overtaket...
    Festen på fredag var veldig bra og stilig gjennomført hagefest.  Levende musikk og. Var et rotteres å komme seg dit da. Jobb, så ut å handle gave og mat. Hjem å fore unger og være klar for fest kl 18. Det greide vi ikke. Minsten var nystelt og klar for senga så presterer han og sette seg oppi vannskåla til pus. Påan igjen og 4 åringen skulle ikke være dårligere så han velta en liter vann utover bordet og gulvet sånn rett før vi skulle dra.

    Jeg hadde fått en fiks ide om å ta på meg løsnegler som skulle stå i stil til skoa og buksa...


    For å si det sånn, noen fikse ideer bør man bare ligge:-) Ikke vant til lange negler så var helt handikappet etter de var limt på. Limte de før jeg hadde sminka meg og. Greide ikke å kneppe buksa mi engang. Det lovte bra siden buksa var trang og jeg skulle ha i meg vanndrivende drikke resten av kvelden...Måtte bare ha med meg assistanse da:-) Fant meg en drikke kompis som ville høre på vitsene mine og beundre skoa mine og så shotta vi litt rødvin.

    Fortalte skrønehistorier om mannen:-) Når mannen jobba med motangrepene så gestikulerte han sånn at to av løsneglene mine spratt himmelhøyt... De så jeg aldri igjen;-) Lata som ingenting og håpa ingen fikk de i glasset eller maten sin:-)



    Jeg hadde nå et lite problem...På bildet hadde jeg nettopp flippa negler over lokalet og ser litt tankefull ut:-)  Mangla nå to negler på venstre handa. Og de andre satt som julig..Var ikke sjangs til å få de av. Så kvelden fortsatte med venstre handa i lomma:-) Røyk noen paljetter fra skoa og. Men overraskende lite. Så gjennomfører i gyldne sko helt til døra hjemme...

    Dagen derpå fant jeg ikke veska mi. Hadde lagt den fra meg på festen. Rart. Har aldri gått fra veska mi hele mitt liv. Har jo hele livet mitt i den. Sminke, hårspray, lommebok, kremer og superlim. Følte meg helt ribba. Skulle ut å handle og følte at jeg trang litt sminke og ikke minst hårspray. Men som det ordensmenneske jeg er så rydda jeg nylig opp i gammel sminke og bare spart på det som kan brukes i karneval sammenheng. Hadde valget om å gå på butikken som en klovn eller en ribba panserlespe..Gikk for det siste:-)

    Alle som bor med noen vet at vi har noe vi brenner for som den andre parten ikke tar nok hensyn til...Så i dag har mannen har stabling av oppvaskmaskin kurs på meg...Som den ivrige eleven jeg er så lyttet jeg ivrig og stilte fornuftige veloverveide spørsmål. Her ser dere litt maskinoppvask kursing:-) En myndig lærer;-) Prøvde å flørte litt med læreren men følte jeg ikke fikk helt napp;-)



    (Mannen mente jeg stilte mange irriterende spørsmål;-)) Vi har visst hull i alle kurv romma til bestikk uten om et. Tenk det visste ikke jeg:-) Så kurset var matnyttig...Men for å gjøre det enkelt så kan jo jeg overlate den hobbyen til han siden han så ivrig har hamstra inn dette her.


    Tilbud på nærbutikken:-) Ellers så tenkte jeg skulle kurse han i litt støvtørking...Sikker på at disse kursa gjør oss til bedre ektefeller. Skal holde dere oppdatert om høstens kursplan:-) Mulig det kan være noen flere interesserte. Kursavgiften er en flaske eddik i riktig styrke og litt maskinoppvask tabletter;-)
    Jeg har funnet ut at jeg har hamstra inn for svak eddik prosent til å ta knekken på ugressproblemet ved innkjørselen. Ble litt sur og helte det ufortynna utover grusen. Lukter like ille. Så nå stinker det helt til andre siden av huset sånn ca 6 timer etterpå. Og naboen har grillparty på den andre siden..Det var lurt..Nok en gang denne helga later jeg som ingenting....
    Så etter en hard kursdag så sitter jeg nå å blåser såpebobler inn i solnedgang og prøver å finne meg sjæl...Mens jeg finner en løsnegl i blomsterpotta ute og lurer fælt på hvordan den havna der...



    torsdag 9. august 2012

    Diggiloo Diggiley...

    I dag vil jeg vie et innlegg til mine "nye" sko. Endelig ferdige! Fantastisk ikke sant?!;-)


    Er litt sånn at man ikke greier å se vekk. Fordi de er så flotte eller rare..:-) Har ikke bestemt meg helt selv. Kan føles at jeg har kommet til et brytningspunkt mellom hot couture og Harryland. Og er litt redd for å oppfattes som harry;-)

    Skal på fest på fredagen med folk jeg ikke kjenner så godt, så tror jeg like godt kan gå for disse da. Håper nesten ikke jeg kjenner noen...;-) Kan jo toppe det hele med Moonwalk og robotdansen i morgen. Da blir mannen begeistra da;-) Så fredagskvelden kommer jeg til å ta et oppgjør med harry frykten min... Om ikke annet så trenger vi alle et harry element i livet nå og da:-)
    Etter en ny runde i dag på Panduro hobby kunne jeg like godt kjøpt skoa som inspirerte meg og kommet billigere ut av det.
    Inspirasjonen min..Skal prøve meg på noe sånt til jul...


    Ikke minst hvis jeg legger til arbeidstimene jeg har lagt ned i det:-) Men det hadde ikke vært så morro da. Hilsen en som har funnet harry elementet sitt og er lykkelig med det.

    Regner med at det blir en storm av lesere som vil låne de nye skoa mine. Til opplysning er det str 38 og en litt slitt høyre hæl. Så må påregne og helle litt mot høyre. Men hva gjør vel det med sånne sko:-) Mannen er vel ikke like begeistra men det kommer seg nok.
    Disse skoa kan ha en funksjon og det er hvis man ønsker å trekke oppmerksomheten vekk fra noe annet. I mitt tilfelle blir det resten av antrekket for jeg har ingenting å ha på meg;-)
    Vel tror dere ikke jeg fant matchende bukser fremdeles med prislappen på;-) Et kupp eller er det det;-) Høyst usikkert det og:-)


    Litt for trang så jeg kan ikke spise noe i morgen. Mannen likte helheten..Ble så glad at det spratt av et par paljetter bare av glede..Måtte frem med limet igjen...Har en overraskelse til på lur men det får jeg spare til et seinere innlegget. Kan ikke fyre av alt kruttet på et innlegg;-) Men har nynna på denne i hele dag..
    .


    Må bare bli godt humør av dette:-)

    Nå planlegger jeg å gå for innkjøp av paljetter i store kvanta. Bestille en pall tror jeg. For nå har jeg lyst på sko med bare turkise steiner, gullsko til nyttår osv...Bare å sette i gang. Har ikke mer enn tida og veien.

    Best å gjemme skoa i natt  for jeg så 4 åringen sikla etter de. Litt av en skatt å ha i kaptein Sabeltann kista det;-) Må nok gjemme de for mannen og, slik at han ikke brenner de;-)