torsdag 29. november 2012

Er det noe rart jeg griner...

Aksel Lund Svindal på tv her om dagen...Og mannen prøver å disse han. "Voldsom harrybart da!;-)" Synes han er litt sexy jeg, sier jeg...Skal jeg liksom anrette en sånn en prøver han seg på en overbærende måte...Her om dagen prøvde han og disse Northug og. Kan ikke la dette gå uskrevet..Så kommer med en liten hyllest til flotte mannfolk...
Med en liten barte quiz...Hvem tilhører denne fyldige barten?;-) Vinneren får være med på neste middagsstund hos oss;-)


Dagene går til advents forberedeleser og litt hulking. Jeg griner en gang i uka og det er på tirsdagskvelden  fra kl 2310 til midnatt. Fast grineavtale;-) Hvem liker å grine egentlig...? Og her snakker vi massivt tåretap:-) Tett nese og tendenser til hulkink. Mannen min får aldri se det...Kan prate og skrive om det, men får aldri se det...Hvorfor er det så flaut at mannen eller andre ser at jeg blir så rørt av en tv serie. Han har jo sett meg gjøre unevnlige ting og ikke minst sett meg føde..Og jeg gråt ikke da. Lurer på om det er noen andre likesinna der ute som gråter seine tirsdagskvelder? Serien jeg gråter av heter Privat Praksis. Den handlet i denne episoden om en nevrokirurg som fødte et barn uten hjerne. Hun var tidligere narkoman og kjæresten og barnefaren hadde dødd av overdose. Fikk hjelp av sine venner der en av vennene hadde blitt overfalt og fått babyen sin skjært ut av magen sin og kidnappet. Og en tidligere narkoman kirurg som var blitt stemor til et barn som var blitt morløs der moren døde av en massiv hjernetumor som nevrokirurgen hadde prøvd å redde og nesten greide. Fødselslegen til nevrokirurgen var forelsket i tanta til nevrokirurgen som også er fødselslege og som nevrokirurgen nå hatet. Og når det kjærlighetsforholdet så ut til å ordne seg kom den tidligere kjæresten(hjertekirurg) til tanta til nevrokirurgen og fridde til tanta. Henger dere med?? Mens alle prøvde å hjelpe med å donere bort organene til det nyfødt barnet uten hjerne. Alle bortsett fra hun som hadde blitt overfalt og fått skjært ut sitt nyfødte barn. Hun var litt opptatt av og besøke mannen sin, en annen lege som satt i fengsel for barmhjertighetsdrap. Minner meg på at det er julebord neste helg med operasjonsavdelingen;-) Er det noe rart jeg griner....Og dette var bare en episode. Gruer meg nesten til neste tirsdag blir så pompa av det...

5 åringen var i bursdag i går. Får en leksjon om å ikke komme for seint til hver bursdag nå. Sitter så kjekt i baksetet med voks i håret og sier: "Huska du gaven mamma? Og vi kommer vel ikke for seint nå mamma!? For da blir jeg sint på deg" Er seinskader etter den gangen vi kom 3 timer for seint i bursdag.... Omtalt i utheva blogginnlegg  http://therealhousewifeofhovenga.blogspot.no/2012/08/supermamma-bobla-sprakk-ikke-bare-den.html
Siden 5 åringen hadde vært på fest i går så tenkte jeg det ville være koselig med en rolig hjemmedag. Så ungene og jeg skulle kose oss i dag;-) Et kort sammendrag på all denne kosen.
  • Hørt på barnemusikk til jeg har blitt kvalm.
  • Spist frokostblanding rett av boksen.
  • Gått i pysjen fram til kl 13.
  • Helskift av seng med unevnlig innhold.
  • Mekla om leker.
  • Redda akvariet og stuebordet fra en trehammer. Har en oppfordring til den som kom med den og som leser denne bloggen. Neste leke som kan gjøre stor skade skal ikke inn i dette huset. Heretter taes bare skumgummi leker i mot;-)
  • Redda pus fra et bakholdsangrep.
  • Kjente at jeg brygga på et magesår og skulle ta meg et stort glass melk.
  • Fant ut at vi var tom for melk.
  • Ut på tur og litt sur.
Sendte en melding til mannen kl 1545...Gleda meg til han kom hjem...



Ser jo nå i etterkant at jeg reagerte litt voldsomt og tar selvfølgelig selvkritikk...;-) Vi er alt for store kontraster her i huset;-) Til mitt forsvar så er jeg ikke helt i form;-) Viste seg at mannen var på vei hjem og stoppa opp borti gata her for å skrive denne meldingen til meg. Kjenner fruen i huset godt han:-) Stod på det tidspunktet og laga flesk og duppe til middag mens ungene herja i stua uten tilsyn mens musikken dundra fra høytalere med den ironiske "Smil og hver glad for hver dag som går så skal du se hvor mange venner du får" Dette var en middag jeg hadde sett frem til...Blåste i om ungene ikke likte det heller, men smake skulle de. Tok en liten bit av flesket og kosa meg. Minsten tygde og kosa seg og satt noe i vrangstrupen og kasta opp utover bordet og hele gulvet..Vi snakker mengder. 5 åringen lo og jeg skulle vært sensurert da...Stod litt handlingslamma et par sekunder før jeg fant frem håndklær og vaskebøtte. 5 åringen spiste videre og lot seg ikke affisere av oppkast. Mens han berømma meg for at jeg var god til å vaske da jeg stod på alle 4:-) Mannen bada minsten som var strålende fornøyd med det. Satt oss tilbords igjen med kald flesk og duppe og misten brødskiver. Ble ikke helt som planlagt denne gangen heller...Blir lenge til flesk og duppe igjen...

Nå er mannen på nyåpningen av Expert for å få et nytt filmkamera. Må ha alle disse gode minnene på tape;-) Men alt i alt har vi kosa oss i dag. Et lyspunkt er jo at minsten har kalt meg mamma i dag i forhold til tidligere som bare har vært pappa. Så noe inntrykk må jeg ha gjort;-)
Pus derimot observerer all kosen fra trygg avstand...Ble litt mye kos for henne


Neste innlegg vil ha et preg av den nye tiden vi går inn i. Her er en sniktitt på hva champagnekjøleren min blir brukt til neste mnd...


søndag 25. november 2012

Who the fuck is Alice...

Søndag, deilige søndag...Våkna med øya nesten klistra igjen. Orka ikke å ta av sminke før jeg la meg i går. Og det var ikke lite av det heller...Følte meg litt dehydrert og. Hadde nok ikke fått nok å drikke før jeg la meg. Ergelig når sånt skjer igrunn. Fikk sjokk når jeg gikk inn på badet for morrastellet. Så ut som jeg hadde sloss på julebordet i går. Sexy smokey eyes var ikke helt som det var i går...

Gårsdagens oppdrag var julebord...Viktig å være god og uthvilt. Starta med at klokka mi ringte til vanlig tid kl 0545. Noen her i huset hadde satt på vekkeklokka mi og jeg har opptil flere mistenkte i den saken. Men ingen har enda innrømmet det grusomme overgrepet mot meg...Men holder de under oppsikt...Enden på visa var at klokka ringte såpass lenge at hele huset våknet. Og jeg våknet sist av alle...Ungene var mer intense og aktive enn vanlig. De merka nok at noe var på gang... Jeg gjorde meg klar til julebord og fant frem signaturen min.

Strømpebuksemafian ble så begeistra at de måtte settes opp i høyden. 5 åringen synes de er veldig fine og minsten brøyt ut med et Oj!...Så når det kokte som værst så lasta vi opp bilen og avleverte de til bestemor og bestefar.
Kunne tro jeg hadde forberedt meg godt til julebord undercover, men hadde glemt å finne ut hva jeg skulle ha på meg. Var nok for fokusert på sko og smokey eyes at det ble bestemt i siste lita til mannens store frustrasjon. Han: "Jeg er ikke venninna de heller:-)" Men det er han som skal gå med meg så han bør ikke kimse av dette. Var enkle spørsmål jeg stilte som ser denne mer slankende ut enn denne? Og snittet i denne er så hverdagsslig? Synes du ikke? Ser jeg tjukk ut i denne osv. Enkle, greie spørsmål der det er vanskelig å trå feil;-)
Så var det på tide å finne noe bobler i glasset og rigge seg til med hår og makeup. Skulle vise seg at jeg hadde en bad hair day i går. Kan igrunn ikke huske når jeg hadde en bra hårdag...Så der er jeg godt vant. Skulle prøve meg på litt krøll i dag.  Viste seg å bli litt utfordrene.


De små rakkerne satt dønn fast. Droppa det og gjøv løs på sminka. Siden mannen mente jeg hadde for lite på prøve sminkinga fredagen gikk jeg hardt ut i dag. Et kvarter før vi ble henta mente han at jeg hadde gått for hardt ut...Med de tilbakemeldingene kan jeg banne på at han ikke er venninna min som han så kjekt påpekte tidligere. Venninner gjør ikke sånn med hverandre i siste liten:-) Da var det å prøve å tørke av noe...Sjåføren vår trippa og vi var sent ute...Vi kom litt vel "fashionably late" og alle satt til bords når vi trippa inn i lokalet...Med paljettsko der glasssteinen drøste etter meg. Viktig med en god entree. Og jeg som var julebord undercover var det ikke den mest diskret starten. Julebordet begynte som vanlig med den hvite sangen med melodien til "Når jeg blir seks og seksti..." Og da var vi igang. Fikk fylt opp glasset med middelmådig rødvin og sa ja takk til en akevitt selv om jeg ikke liker det..Når det var vår tur å hente oss mat ble mannen så glad for at han fikk ferdigskrelte poteter. Stakkaren er ikke så ofte ute han;-) Men de små gleder skal man ta med seg;-) Har nok aldri fått det her hjemme når jeg tenker meg om..
Maten var veldig velsmakende og vi hadde sprø svor garanti siden mannen fant ut at det var lurt å kakke på alle ribbebitene for å velge den med best sprø lyd..Nøyt ribbe med det pussig valg for bakgrunnmusikk: "Who the fuck is Alice..."
Som vanlig lesser jeg på med for mye surkål og rødkål...Er igrunn ikke så glad i det:-) Og knabber ribbe av mannen...Som hadde festens sprøeste svor.


Og han var julebordets kjekkeste selv med surkål mellom fortenna;-) Stemingen stiger og jeg blir som nyforelska igjen;-)
Og når de stemte til med "jag trodde änglarna fanns bara bara i himmelen" så kjente jeg at jeg begynte å bli spesielt glad og den middelmådige vinen begynte å smake som fløyel. Virket som mannen var redd jeg skulle reise derfra med dårlig væskebalanse. Han fylte på med rødvinsglass til meg. Og jeg satt med tre glass til en hver tid. Måtte ta dem med meg på do og gjemme unna litt. Og hadde jeg ikke før greid å bli kvitt et glass kom han jammen med et nytt...Er mannen sin det;-)


Nå var jeg kommet dit hen at jeg var på jakt etter den gode samtalen. Må vite hva som rører seg i hodet på alle de julebord glade menneskene der. Glemte aldri at jeg var på julebord undercover... Den beste form for undercover er å blande seg med festdeltakerene og delta på de samme aktiviteter for å kunne rapportere mest mulig korrekt. Mye bra folk og gode samtaler. Pene i tøyet var de og:-) Til min store forferdelse oppdaget jeg en julebord bitch der og. Jeg var på nære nippet til å begynne å synge på "jag trodde änglarna fanns bara bara i himmelen" men er jo ikke noe oppvigler heller;-) Men bitch`er fins overalt og de går også på julebord. Jeg personlig kan være en hverdags bitch men fest bitch kan ingen beskylde meg for å være...

Når jeg inne på engler så var det på tide med det obligatoriske dobildet;-)

Ser at jeg må holde med to hender for å få det til nå...Og har fått med meg en kjekk knekk i hofta og:-) Følte på dette tidspunktet at det hadde vært et vellykket oppdrag...

Og nå fant jeg ut at jeg skulle rapportere live til ei venninne om mine julebordopplevelser. Må alltid ta en liten telefon på fest...Og det er den samme heldige venninna  som får gjeden av mine liverapporter.;-) Og mens jeg stod ute å tok samtalen mista jeg mye av innholdet i veska mi ned en liten skråning.
Fikk da behov for min julebord nød-kit og. Fikk brukt for lommelykt. Viktig å være forberedt til julebord. Alt er lov utenom kniv...Det får man gjerne utdelt. Min kit består av lommelykt, sikkerhetsnål og flammekaster. Flammekaster er en liter med hårspray og en lighter..Er reine julebord Macgyver;-)

Konklusjonen er at julebordet har ikke forandra siden 90 tallet. Eneste er at antrekkene og sveisene endrer seg litt. Og det tar bare litt lenger tid å komme seg etterpå...Så henta ungene søndags ettermiddag mye mer slitne enn vi var når vi leverte dem.
Sitter igjen med en følelse at jeg inviterte noen nye venner på middag en helg og...Håper ikke det er til helga for da må jeg hvile før neste julebord om 14 dager...Best å ikke si noe om det til mannen...

fredag 23. november 2012

Feeling sexy and smoking hot...

Dette var en lure overskrift...Skal se om det funker;-) Lader opp til julebord i morgen. En liten strek i regninga er at minsten har blitt syk. Livredd for at han ikke kommer seg. Laster han opp med febernedsettende og håper på det beste. Da barnevakten er bokket. Selve julebordet er ikke det viktigste for meg, men det er de få timene for ut for festen. Det er da jeg koser meg som mest;-) Planleggingstadiet med smånipping. Blir mest smånipping da jeg ikke bruker så mye sminke. Klarer meg med maskara og eyeliner. Har aldri vært så opptatt av sminke. Går selvfølgelig mengder av hårspray men. Men nå har jeg bestemt meg for å hoppe ut i det. Kjører hard sminke til lørdagen. Blir litt inspirert av andre bloggere som kjører dagens antrekk og makeup. Så nå skal jeg ikke være noe dårligere. Henger med i tiden selv om det hogger i sida og verker i hofta:-) Har veldig magert utvalg av sminke. Har litt 80 talls sminke og karnevalsminke. Tenkte jeg skulle kjøre smokey eyes til lørdagen. Skal gi sexy mørke øyne. Er jo lov å håpe tenker nå jeg... Med bloggen som mitt vitne skal jeg gjøre et iherdig forsøk... Her er første forsøk. Har på følelsen at de fleste ikke legger merke til øynene av naturlige årsaker;-) Hadde ikke vaska håret på tordagen. Og gått med hette på jobb som vanlig. Ville jo egentlig ikke at det skulle synes på bloggen. Men denne 80-talls sveisen gjør seg ikke selv;-) Så byr på meg sjøl i dag...
80-tallet er tilbake
 For å rette opp inntrykket og legge vekt på sminka. Gikk jeg for en ny look...



Funka liksom ikke helt. Har jo ikke den rette redskapen/verktøyet som mannen min til stadighet sier:-) Må kjøre hardere. Må ut å shoppe...Her skal det bli sort.

Men hva er vitsen...ender slik utpå kvelden alikevel:-) Gav opp og fant ut at dette var mer konfortabelt..Mannen synes den nye hippie looken var litt pussig. Ikke minst at jeg stod opp i dag og anla samme stil. Han sa og jeg siteter: " Herregud skal du gå som en hippie i dag og!" Fant ikke noe hårstrikk så da duger hippie. Tror hippiene hadde mye morro og...


Hadde fridag i dag, og minsten og jeg skulle gjøre det beste ut av dagen. Han var jo syk...

Våkna av at 5 åringen maste om saft...Ente med: "Det er urettferdig mamma du lovte!!" Har aldeles ikke lovt guttungen saft til frokost. Begynte her om dagen med at han fant en Kuli i kjøleskapet. Har masa siden. Har sagt han skal få den på fredagen. Har spurt etter saft hver dag siden. Vet han må vente, men prøver seg for det:-) De siste dager har han avslutta en hver setning med: "Kan jeg få saft mamma?" Er overraska på det stramme fokuset på saft. Holt saft fokus i tre dager nå.  Håper han blir like iherdig på andre litt viktigere ting seinere i livet:-)  Det første han sa når han kom hjem fra barnehagen i dag var: "Kan jeg få saft nå da, mamma? " Kan vel takke meg selv ved at jeg juger på ukedagene for at han skal sove lenge. Stakkar han vet ikke lenger når det er fredag;-)

Ellers har dagen gått til reingjøring med minsten i hælene. Han virka ikke mye syk når støvsugeren kom frem. Han jakta på meg som en jeger på byttet sitt...Kjekken har også krevd å høre på Barnas viser vol 1 i hele dag. Hva gjør man ikke for husfreden....Ellers har vi spist både frokost, mellomlunch og lunch pluss snacks. Og på bildet her har han spist 3 skiver og ber på sin sedvanlige måte om mer.



Oppfører seg som en uforskamma gjest som hoier etter kelneren:-) Ikke mye sjuk den luringen:-) Ellers har han ropt på pappaen sin i hele dag...Trodde vi hadde det koselig jeg;-) Så da bar det en tur ut og handle mat. I butikken fortsatte han og rope eller rettere sagt hoie etter pappa. Gav han en løk og håpa det stoppa kjeften på han, for han har aldri sett en løk;-) Men han oppdaga yoghurten i stede og da ble det nam nam og pappa i herlig forening. Reiser ikke på butikken med sultne unger jeg for å si det sånn...

Heiv sammen en pizza og satt på dør. Nå skulle jeg oppgradere sminkepungen min. Her skulle det bli smokey eyes..Dette var utvalget jeg kom hjem med.


Gikk for de rimlige produktene. Men kom på 400 kroner for det. Kan bli en dyr hobby hvis jeg får blod på tann...
Da var det å rigge seg til. Dro med pc èn og satt den på dolokket og plukka frem en YouTube video om hvordan få sexy smokey eyes;-) Dama på videoen sa så begynner du med lys karamell farge først..Men i all verden hva har det med mørke øyne og gjøre. Da kom jeg jo helt skeivt ut..Føler meg som en elefant i glasshus i denne verdenen. Men går på med krum nakke...Hvor vanskelig kan det være..
Gikk inn til mannen. Er jeg der nå? Han: Nei mere! Følte at jeg ikke kjente meg igjen nå...Kanskje det var det mannen følte og;-) Så spennende for han da. Skal ha med seg en ny date på julebordet i morgen han;-) Visste at jeg ville få  smug innført rollespillet på han før eller seinere:-)







Mannen: Trodde ikke det var helt sånn det skulle være..Må si meg litt enig. Prøver igjen i morgen med noe godt i glasset. Da går nok alt så mye bedre. Det blir tredje dagen med partysminke på rad det. Det tar på å blogge skal jeg si dere;-)


Bare en partyveske som fanga oppmerksomheten min på shopping ...Med denne mener du alvor. Skal tross alt på julebord som mannens følge. Tror han hadde kvia seg da. Han spurte hvilke sko jeg skulle ha på meg...Hvorfor lurte han på det tro..Får holde med det:-)

Har fundert på en sak her. Hvor tidlig kan man levere ungene til barnevakten? Har en fornemmelse at en står og stirrer på meg kl 0600 i morgen tidlig og som kommer til å spørre om han kan få saft...Jeg kommer til å si: "Det får du helt sikkert hos bestemor i dag" Og da kommer ungen til å mase på å reise til bestemor med en gang. Og hvem bestemor kan vel motstå et barnebarn som det;-) Jeg er ful ,men smokey eyes gjør det med meg....


mandag 19. november 2012

Dagen derpå...

Våknet opp med et brak etter lørdagens julebord. Mannen regelrett stormer soverommet...Jeg lurer på om det skjedde noe på lørdagens julebord. Noen svarte hull;-) Han mente han vekte meg på vanlig måte og at jeg er litt sensitiv:-) Her blir vi aldri enige... Jeg er ikke enig med noen de første 20 minuttene om morra`en:-) Slenger litt med leppa til pus og gullfiskene rett etter jeg står opp bare for å krangle litt... Neste års julebord inviterer jeg et par lesere og:-) Mannen vil jo legge seg så tidlig... Ikke gøy å ha nachspiel alene heller. Siden pus ikke ville krangle så sjekker mobilen om jeg har sendt av gårde noen slibrige tekstmeldinger eller enda verre MMS til noen uskyldige i løpet av natta;-) Er jo sånt som kan skje på et julebord:-)
Resten av søndagen morgenen gikk til Legobygging. Har fått en ny tittel i huset. Er nå Lego konsulent. Minner meg på at mannen og jeg må ha en Lego duell snart...Etter at konsulentoppdraget var avslutta tok vi en tur på julemesse. Gikk innom Urædd stadion på veien for å trene ungene litt først. 5 åringen satt i mars på en 400 meter. Forsvant fort i tåka. Men ropte hele veien tilbake. Og vi heia og misten hoia. Fant ut at det var en genial søndags aktivitet for unger full av pepp. Misten prøvde å holde følge...



Julemessa var ikke noe vinner. Her er hva jeg fikk med meg hjem.

Mitt første Tupperware kjøp. Mannen skjønte ikke helt hvorfor jeg måtte ha pengene hans til noe sånt.  Jeg har jo vært motstander av Tuppeware og andre organiserte partyer. Selv om jeg vil kalle meg en partyjente trekker jeg grensa ved slike party..Det får være grenser til vill festing...Men for halv pris så kan vel jeg og krype til korset;-) Og ikke minst skikkelig julete:-)

Mannen hadde hørt at det var fisk til middag så han spurta bort til pølseboden. Skjønte nå hvorfor mannen ville spare pengene sine. Han skulle ha nok til pølse og brød:-) Trua han med evig søndagsmiddag lockout hvis han ikke like ivrig kasta inn på med fisk når vi kom hjem. Ungene trivdes best ved kiosken og. Gikk hardt på vaflene. Så jeg tusla rundt alene etter jakt på julestemning...

Litt sliten etter barneidrett..

Seinere på dagen hadde jeg planlagt et hjerte lungeredningskurs. Litt lusent oppmøte. Bare meg og 5 åringen. Han pumpa ivrig i vei , men var mer opptatt av om dokka var død eller ikke.
Her er han fornøyd med at han fikk liv i dokka igjen etter intens pumping...

Er du måtelig interessert i hjerte lungeredning så er denne noe for deg. Bør ikke være kjedelig:-) Er en fornøylig sak:-) Anbefaler at dere tar 2 min til å se denne:-) Så du hadde tenkt å hoppe over denne!?..Ta en titt da vel...;-)



Dagens gjentagende tema på jobb har vært feil brukernavn og passord. Hadde en litt slow start på jobb i dag. Tenkte jeg skulle bruke tiden på sjekke litt mail og diverse som Gat turnusplan. Det skulle vise seg og bli litt vrient. Måtte først finne ut hvor jeg skulle finne Gat turnusplan.Tasta inn passordet mitt. Ble avvist. Prøvde mitt andre alternativ. Også avvist. Ringte IT og fikk et nytt. Nå funka alt så mye bedre. Laget et nytt passord etter instruksjoner. Ble opptatt i en samtale i 3 minutter. Snudde meg tilbake til skjermen og skulle logge på med mitt nye passord. Hmmm hva var det nå det var igjen. Tastet et par alternativer. Ble litt desperat nå og dro frem noe jeg mente var bombesikkert. Ups. Ikke tilgang igjen. Ringte IT igjen som foreslo å restarte maskinen. Samme rådet jeg får av mannen det hver gang jeg sliter det med data:-) Prøvde meg på: "Når jeg først har deg på tråden kan jeg få et nytt passord til det opprinnelige programmet jeg ikke kom inn på?" Litt flau nå. Høflig som han var fikk jeg et nytt. Fått 2 nye passord på 10 min. På denne tiden var maskinen var restarta. Og så kom det opp en melding at jeg hadde mista all tilgang til pcèn. Kunne hatt en kar der som viste meg fingeren...Det hadde i hvertfall gitt IT litt humor. "Huffda det var ikke det jeg håpa på..." sa karen fra IT support...Hmm dette høres ikke bra ut tenkte jeg. Har ikke noe håp igjen jeg svarte jeg. Fikk nytt passord til personlig bruker igjen. Noen som henger med enda?? Ikke jeg heller...


Hadde nå fått 3 nye passord. Prøvde å holde tunga rett i munn. For alle passord må byttes etter første gangs innlogging. En svetteperle rant ned i panna mi. Begynte å få harehjerte og måtte veldig tisse nå. Men turte ikke å forlate pcèn.. Bestemte at hvis jeg ikke fiksa dette nå,kom jeg aldri til å ringe IT mer.  Og aldri få tilgang til mailen min igjen. Og da kan jeg jo gå glipp av store ting som tilbud om gratis juletallerken fra sykehuset eller var det ansatt priser;-) Men det kan hende jeg aldri får vite noe om...Tenk det da dere...Alle andre sitter å spiser ribbe til lunch men ikke jeg;-) Har telt litt over og funnet at det er 7 forskjellige programmer jeg må ha brukernavn og passord på...Dreier seg om 3 pasient programmer, et medisin bestillingsprogram og 3 forskjellige personal programmer. Og da glemte jeg avviksregistrerings programmet og e-læring. Og må jo nesten skrive avvik på meg selv hvis jeg ikke greier å betjene dette. Målet er å samkjøre alle disse passorda men når det endelig er gjort så må det byttes innen en gitt tidsfrist igjen....Så er det påan igjen... Så var det å innstallere skrivere. Skulle skrive ut en kvittering på en flybilett. Trykte bare på skrivertegnet den NOOBèn  jeg er (data språk ..newbeginner) Da fikk de gleden av en tur retur billett til Bergen på skriveren på røntgen i Skien viste det seg. Etter litt leiting fant jeg fargeskriveren på gangen. Skrev ut billett som kom i svarthvitt. Ikke kall meg en NOOB sier nå jeg. Ikke alle som får til det...
Så de hadde en ledig stilling på IT support. Bør søke siden jeg føler med mine kunder om ikke annet. Dere skulle fått nye passord så det griner etter;-)  ROFL, LOL...

lørdag 17. november 2012

The real housewife har julebord i dag...

Et lite innlegg sånn på tampen av lørdagen. Første ting først. Følte at det var noe som ikke var som det skulle være når jeg var og handla  i dag. Titter ned og får BH spilen mellom fortenna.



Er ikke det irriterende?! Skjer ofte med favoritt BHèn og. Beklager til de av dere som synes dette er et dristig bilde. Det synes ikke jeg. Synes det bare er utrolig irriterende. Det som kanskje er litt spesielt og en smule rart er at jeg dokumenterer det på tape...

I dag har jeg vært på jakt etter lammecarre`. Skulle vise seg og bli vanskelig. Kjente jeg ble litt morsk i butikken. Dama i ferskvaredisken merka nok det prøvde seg på andre lammeprodukter. Og endte med noe annet...Men kjørte oppskriften for det. Hadde planer om å  lage gourmetmat i dag. Sånn som dette skulle det se ut.


 Og sånn ble det.


Men godt smakte det.
Lader opp til julebordsesongen. I dag tester jeg om jeg har formen inne til julebord kickoff. Har et Real Housewife Of Hovenga julebord i dag. Elsker julebord. Er så fasinerende harry. Man bør aldri være redd for å finne glede ved julebord. Samme juletallerkenen, de samme talene, de samme berusa folka. Men simpelten elsker og observere slike ting. Ikke helt fritt for at jeg deltar litt og;-) Dette er helga for å teste om jeg er julebordklar. Tatt to glass cava (Spansk champis) Cava er bra saker det.


Sviver som en kavring her nå....Fylt på med rødvin og til dagens rett som jeg i all beskjedenhet vil si holdt restaurant standard;-)

Som kanskje noen har fått med seg så harselerer jeg litt med rollespill. Mannen vet vel ikke helt hva han skal tro. Skulle legge oss i går så fant han en nisselue i senga. Brøyt ut: "Hva er det du har planer om? Du er ikke julenissen heller:-)" Glemte at tidligere på dagen hadde ungene og jeg hoppa i senga med nisselue. Er bare sånn vi liker å gjøre når det nærmer seg advent her i huset...Men synes så tydelig jeg så stjerner i øya på mannen når jeg tok den på. Men kan jo selvfølgelig ha tatt feil... Har gjort det før. Et samlivstips fra en brisen husmor. Behold litt usikkerhet:-) Men tror jeg er gjennomskua for årevis siden. Del gjerne erfaringer for de av dere som har greid det.

Tilbake til julebord sesongen. Har tre planlagte julebord på gang og et som er på planleggingstadiet. Det blir 4 julebord det. Det er jo helt rått for en småbarnsmor med enormt søvnbehov;-) Har et lite blogg julebord i dag. Meg, en PC og noe gladpop så er jeg klar. Tatt på litt maskara og godlukt.
Dette virker som er låten som går igjen i kveld blant gjestene....;-) Liksom kjenningsmelodien til The Real Housewife...




Har to jobbrelaterte julebord og to vennebord. Og elsker det. Bare bring it on. Kan da alltids fylle opp en ledig plass hvis dere mangler noe der ute. Er en proff julebordstatist;-) Er litt hyppig temaskifte her i dag. Merker jeg er på julebord for å si det sånn;-)  Mannen vet ikke at han har vært på julebord engang. Han så litt rart på meg når jeg plinga i glasset og gjorde opp status for det som har vært og takket for gode og rause bidrage. Og oppfordret til moderasjon i året som kommer;-) Men han har sett rarere greier;-) Han vet nok at jeg står på kjøkkent og drikker juksechampagne...

Ellers har vi sett oss lei på unger som står opp grytidlig på lørdagen og ellers må draes ut av seng på mandags morgen. Så vi bestemte for å ta affære. Klipper og limer litt fra facebook status fra fredagskvelden:

"Har jugd for sønnen i dag og sagt det er mandag i morgen. Spent på å se om det virker i morgen. En vanlig mandag må jeg dra han ut av senga. En lørdag spretter han opp og står og stirrer på meg kl 0600:-) Hvis det viser seg at det lønner seg å juge skal det være uke kaos heretter:-)"

Det viste seg at det hadde effekt. Men glemte å ta hensyn til minsten som stort sett har andre planer enn oss:-) I morgen går vi for samme greie. Følte meg litt pressa inn i det fra mannen. Mens jeg stod og svetta ved grytene og drakk Cava så hørte jeg sønnen spurte om han hadde fri i morgen. Mannen kasta ballen over til meg og spurte om det var barnehage dag i morgen. Som den lystløgneren jeg har blitt så sa jeg at det var onsdag i morgen. Vet det er ondt gjort og lover og ikke gjøre det noe mer. Men tenk når han våkner og finner ut han har fri og er ørlite grann mer opplagt enn vanlig...Han kommer nok til å stå og stirre på meg i morgen og, men da sender jeg han over til farens side og sier at mamma alltid har fri på en onsdag;-) Gå og plag faren din... Mamma har jo tross alt vært på julebord i går....
Men nå må jeg gjøre meg klar for senga. Tar med nisselua;-) Er jo tross alt julebord i dag...Gleder meg til i morgen for da skal vi ha hjerte lunge redningskurs i egen stue. Mannen vet ikke at vi skal ha kurs i morgen heller;-) Håper på godt oppmøte;-) En prøvesmak.



 Må friske opp litt før julebordsesongen på alvor slår inn.


torsdag 15. november 2012

Get the party started...

Skulle egentlig blogga i går men måtte kaste inn håndkle. Hadde barneselskap med 11 unger i alderen fra 4 til 5 år. Kjenner hvilepulsen øker bare jeg tenker på det;-)

For de fleste av dere bør jeg ikke utdype det noe mer, men til de av dere som sitter med en liten tass på 1 år må jeg advare. Dere ser frem til det nå og synes helt sikkert det skal bli skikkelig koselig. Dere må stålsette dere og forberede dere mentalt :-) Det begynner rundt 2-3 års alderen. Her er en liten statusoppdatering  jeg hadde på facebook etter en bursdagfest vi var på i 2010:

Vært i 3 års bursdag med 2 og 3 åringer. Vet det har vært en bra fest når noen kaster klærne, andre hiver møbler over hekken. Og andre skal danse på bordet:-) Nesten som voksen fest det;-) Lurer på hvordan jeg fikk sjokoladekake på ryggen...Skal ikke huske alt etter en god fest....


Begynte dagen med å blåse opp ballonger. Var vel ikke spesielt lurt og kjøpe ekstra store eller som det stod på pakka, gigantiske ballonger. Har ikke ballongpumpe. Det er for pingler. Kjente det prikka i tærne, fingre og leppa. Måtte sette meg ned i tilfelle jeg svima av:-) Var vel ikke det lureste jeg har kjøpt.



Første bud for å overleve en bursdag med småfolk er å få inn forsterkninger. Vi hadde satt bort minsten til mormor så han ikke skulle skade seg;-) Fikk inn tante som forsterkning pluss meg og mannen. Vi hadde noe å gjøre alle sammen nesten hele tiden. Jeg rusta meg opp med en fotballfløyte. Var to unger som prøvde å knabbe den fra meg opptil flere ganger. Men den var min!:-) Stryke shorte til bursdagsgutten var totalt unødvendig. Tok 2 minutter så gikk han i Spidermann drakt, og en tok på seg Buzz lightyear drakt, en i tiger, og en i bie drakt, klovn og pirat. Og vi var igang. Ha leker på lur. Partyleker er et must. Ha kontroll! Det er nesten en umulig oppgave, men prøv for det. Partylekene tar ikke så lang tid som du hadde tenkt. Unger med høyt sukkerinntak er som ildere på speed. De greier ikke å fokusere lenge av gangen;-) Om ikke i det hele tatt. 

Dette er før bilder. Temaet måtte bli spidermann.



Men dagen før så var det Batmann som hadde blitt hovedattraksjonen for 5 åringen;-) Nå har han bare å like Spiderman. Basta! Jeg heiv meg inn i debatten og gikk så langt å si at Spiderman var mye kulere enn Batman. Kommer til å bli en pågående debatt. Men han var veldig fornøyd uansett...Hang litt spindelvev nett her og der. Fortalte at spiderman hadde vært innom og slengt fra seg noe her og der. Han: " ÅÅÅÅ...Nei nå tuller du mamma?!" Men han kunne ikke være helt sikker.


 

Ikke lag mengder med mat. Og det er så absolutt lov til å jukse.


Observerte at mannen hadde fortært 2 pølser før gjestene var betjent. Han påstod at blodsukkeret var på bånn...
De fleste er småspiste, men drikker mengder med julebrus. Mat tar ikke lange tiden heller. Tenkte det hadde gått en stund og tittet på klokka og den var bare 1715 og festen begynte 1700. Et annet tips er å presisere når hente tid er. Viktig og runde av mens alle er fornøyd og ingen har skada seg... Nachspiel er som i de fleste sammenhenger ikke å anbefale. Ikke vorespiel heller. Festen skal vare fra 17 til 19 punktum;-) Ellers bør en barneburdag inneholde mat og kaker og gele. Gelen var en suksess i år. La disse på fat. 


Fikk så vidt satt dem på bordet før ungene begynte å skuffe dem på tallerkene med hendene. Rakk ikke å levere ut skje før halve selskapet spiste med hendene. Det var så gelen skvatt:-)
I år introduserte vi flasketuten peker på. Bursdaggutten synes det var kjedelig og satte seg til bords igjen og spiste mer kake. Jeg fant bare en tom juleølflaske, men så ikke ut som deltakerne brydde seg noe om det;-) Som et stikk til 5 åringen så måtte alle kysse han på kinnet og jentene var spesielt ivrig. Og han var påtatt irritert men gliste fra øre til øre. Har det på film. Så gjennom bildene i går og så en som tørka seg med slipset sitt og. Mange bruksområder for slips tydeligvis.  Servietter brukte de færreste. Ble spesielt fasinert av småjentene. De var pynta etter alle kunstens regler. Noen var slik at jeg kunne tenkt meg både antrekket og hårstylinga selv:-)
Tid for godtepose utlevering eller rettere sagt fisking. Men fisking var ikke noe vinner. Prøvde å legge ved en gammel sokk. Men når det kommer til godteri har ikke ungene humor. Føler at storparten av barnelivet dreier seg om jakten på godteri frem til de sikkert er i puberteten...Alle huska fjorårets skattejakt. Et tips er for all del og ikke legge lista for høyt for du må bare matche eller toppe det året etter;-)
Nå foreldrene kommer smiler man mest inni i seg...mens 11 unger springer til døra og lager kork for å se hvem som blir henta. Og ungen som skal bli henta stikker av gårde når korken er løst opp og blir funnet ved bordet for en siste krampetrekning med munnen full av muffins og ketchup i håret. Unger kan feste og de fester hardt:-) Fant til og med kinderegg sjokolade under do:-) Og dansemusikk ønsket var Møkkamann av alle ting..Ungene sang med de.  De er dønn ærlige og. Var en som titta ned i godteposen sin og brøyt ut: Var det alt gotteriet...Jeg hadde lagt med en refleks på kjøpet. Er da litt fornuftig oppi all galskapen..Retter opp litt av inntrykket med ølflaska til flasketuten peker på...
Sist men ikke minst: Selv om det ikke føles sånn. Du overlever. Pust med magen. 
Dagens ord: Husk prevensjon slik at ikke hver dag blir en barnefest;-) Good speed for de som skal i ilden i nærmeste fremtid:-)
Helt på tampen. Dette er det nye hotte her i huset i dag. Ninjaer. Eller rettere sagt Ninjagoer...

Passer bra siden mamma føler seg som en urban Ninja i dag;-)



søndag 11. november 2012

10 tips til en vellykket farsdag...

Direkte inne fra der ingen skulle tru at nokon kunne bu...Blogga i går men kan ikke la farsdagen gå uten oppmerksomhet. En husmor lever jo for slike begivenheter;-)

Jeg har kommet frem til noen punkter om veien til en vellykket farsdag:

  1. Ikke lag for store forventninger.
  2. Lag det selv. For da er absolutt forventningen ikke for store:-)
  3. Kjøp deg gjerne noe pene klær eller underklær;-) Slik at mannen kan ha noe nytt og hvile øyet på.
  4. Sov lenge. Dette er spesielt viktig slik at mannen og alle andre får det trivligere i ditt selskap. Alt for far i dag;-)
  5. Få ungene tidlig i seng.
  6. La mannen velge film innenfor passe sjanger selvfølgelig.
  7. Husk å dokumentere med bilder o.l så du har noe å vise for når morsdagen kommer. Menn glemmer lett;-)
  8. La mannen ta med ungene ut slik at han får seg litt frisk luft. Og benytt anledningen til å ta en strekk på sofaen....fordi(se punkt 9)
  9. En farsdag er ikke over før far sover...Stå på og hold ut om få timer sover de.
  10. Bare fantasien setter grenser...
Sendte mannen ut for å pakke inn båten. Eller han gikk vel frivillig. På farsdag bør frivillighets prinsippet stå høyt:-) Bonus er jo frisk luft og god appetitt. Og så ser det ut som vi har fått en kjempestor båt i hagen. Hjelper med litt statussymboler når man har en hage som oss;-) Selv om statussymbol er vel heller de som slipper og ha båten i hagen;-) Men i allefall båten ser Svær ut!;-)
Misten ble satt litt i bur og var tilfreds med det i 5 min.


 Men jeg trang bare 5 min..5 åringen klipte ut Batman remedier.


Og det var nesten harmoni et lite øyeblikk...

Så at 5 åringen sprang over plenen til naboen i full Spidermann utstyr som største selvfølge. Men cherrox`er så klart;-) Kanskje jeg skal ta en tur til naboen i kveld i piratkostymet mitt...Tenk så festlig det hadde vært å ha sånne naboer. Men tror ikke naboen og jeg har lik humor...Slo fra meg tanken og satt i gang med dagens middag.
I dag skulle vi ha ribbe. Ikke mye erfaring der men hvor vanskelig kan det være. Denne ribba fikk også sin egne historie i matbutikken. Alle innen 10 meters radius fikk høre om hvorfor vi skulle ha ribbe på søndagen, mens mannen rista oppgitt på hodet. Min udiskre handling som ble mye omtalt i gårsdagens blogginnlegg.
Med ribba i ovnen så det ut som jeg hadde lykkes. Skulle bare få litt sprø svor, som jeg leste gjerne kom av seg selv. Men den ribba var like slapp som ribba mi. Fyra opp grillen og venta spent..Bobla og kosa seg i svoren men så begynte det jaggu og brenne i svoren. Flamma opp gitt. Minsten i lekegrinda og full uttrykning inn i ovnen. Brannvasleren gikk og Spidermann kom til unnsetning;-)  Kom tørt fra mannen: "Er ikke det litt spesielt?!" Sikta til ribbe stekinga mi.:-) Så over til et punkt jeg glemte på lista mi. En vellykket farsdag for viderekommende skal inneholde litt action...
Men noe svor ble det før ribba tok fyr.


Som ekstra nummer dro jeg til med tilslørte bondepiker.
Er jo farsdag. Mannen måtte pent vente og står utenfor bildet og tripper. Bloggbilder skal taes først.


Spidermann foretrekker pepperkaker.


Her i huset smaker vi litt på jul for tiden. Og etter å ha pløyd gjennom søndagens facebookoppdateringer så ser jeg at vi ikke er alene. Får en sterk mistanke om at jeg ikke er den eneste som har kjøpt ferdigkrydra ribbe på Rema 1000 i helga:-) Hvordan smakte ribba folkens?

Hvis man skulle spurt mannen min hvordan hans farsdag hadde vært så tror jeg ikke det hadde blitt så voldsomt. Men tilbake til punkt 1. Viktig og ikke lage for høye forventninger:-) Han er ute og jobber nå men kan jo glede seg til tilslørte bondepike rester til kvelds. Når bondepikene har stått en stund kaller vi det blottlagte bondekjerringer her i hus;-) Men han skal da ikke gå i seng uten kveldsmat i kveld;-) Og jeg øyner et lite påtvunget bondepike eller bondekjerring rollespill alt etter som en ser det;-) Noe må jeg og more meg med siden at jeg er ved veis ende denne helga og uten at noen av mine grandiose planer er gjennomført....

lørdag 10. november 2012

Nok en flau affære...

Lørdag og test av juleøl og litt skrivekløe.


Nå har vi ikke hatt familiebil siden tirsdag. Kan oppsummeres med at livet som myk trafikant er oppskrytt. Her er den lille delen som har gjort at jeg har måtte ta beina fatt. Hadde jeg visst at det var den vi har venta på skulle jeg jaggu laga den selv...


Den kosta 56 kr med moms. Denne lille delen  har gjort at vi drar ungen opp av varme senger ekstra tidlig. Bærer de ned og plasserer de på doskåla før de er våkne. Tapeserer oss med reflekser og laste opp vogn og marsjer avgårde kl 0645. Kaster et blikk til naboen som rigger til frokostbordet. De dekker til og med på og alle greier. Synes så tydelig de stod og flippa speilegg og. Noen som har god tid. Føler meg litt som piken med tennstikkene når jeg går forbi der. Vi er ute midt på natta sier 5 åringen og minsten hoier når han ser alle gatelysa...Og sønnen spør: "Hvorfor springer vi hele tiden mamma?" Vi har dårlig tid sier jeg. Ikke jeg, sier han. Sa en gang til han at barn aldri har dårlig tid. Det er noe som de voksne har. Angrer på at jeg har sagt det til han. Men så kommer bonusen. Blir henta av mannen utenfor barnehagen. Da har vi en koselig biltur til jobben min der jeg blir kjørt helt til døra. Har til og med fått et kyss før jeg går ut av bilen. Nuss er vel en mer passende beskrivelse men det er liksom ikke helt oss. Vi bruker å rope hade ut døra hvis vi husker på det og er fornøyd med det:-) Men nå har det jo tatt helt av;-) Kan jo bli en vane...Har aldri vært så tidlig på jobb som de siste dager heller. En dag var jeg førstemann og. Det har ikke skjedd siden sommeren 2005 og da hadde jeg blinksa på klokka. Det var en lang dag husker jeg...
Henting i barnehagen har også vært en greie. Hvorfor springer vi nå da mamma. Mamma må så veldig tisse...Og ungen ser ut som en ung utgave av Forrest Gump:-)

Merka i dag at jeg har vært litt uforsiktig med barnetv. Sønnen går og mumler "At batterier følger ikke med." Og nynner på BR leker kjedens reklamesang. Det var siste gang med Cartoon Network i dette huset:-)

Fredagen var taco dag etter mannen ønske. Blanda meg ikke for nå er jeg lei og nå er det nok med taco og pizza på fredag. Nekter å finne meg i det mer. Det er så forbaska gjennomsnittlig;-) Spiser taco så fort at jeg setter alltid fast noe taco shell i halsen og får en følelse at halsen flerres opp. Må hive i meg en neve med hakka tomat og skylle intenst ned med champagnebrus for å overleve fredagen...Liker ikke å være så gjennomsnittelig så til neste fredag skal vi gå for noe skikkelig originalt. Furta meg gjennom fredagstacoen og spiste bare 8 tacoshell;-) Tok på ekstra hot saus og det prikka ikke i tunga engang, takket være mitt forbruk av Listerine. Vår andre fredagsrett bruker å være pizza. Har lagd den samme pizzaen i 7 år nesten hver fredag...Er sååå kjedelig!

Lørdagen startet i god stil. Men så tok det helt av. Bare å dra frem støvsugeren for å få litt ro da. Minsten tasser så kjekt etter med sin egen støvsuger. Må bare ikke finne på å slippe min for da knabber han den på sekundet. Han er som limt til høyre hofta mi:-)

Siden vi ikke har familiebil som virker enda. Så var det og kle opp gjengen og traske til butikken. Her skulle det lørdags handles.

Og ut å handle med meg er visst en plagsom affære for mannen. Jeg forklarer og forteller så mye om hva jeg skal med de forskjellige varene. Gjør handleturene litt personlig synes nå jeg. Men har ikke vært klar over hvor stort problem det har vært. Han sier det er flaut for jeg prater så høyt at mange hører og forklarer meg gjerne for betjeningen og. Så det er derfor han har det så travelt når vi handler;-) Tok meg i det når jeg til og med høyt forklarte mannen hvorfor vi skulle ha den bestemte typen gulerøtter i dag. Mannen vet ikke hvor han skal gjøre av seg han. Jeg har helt klart et problem:-) Visste ikke at det var så omfattende. Greide og gå forbi hygieneartikler uten å fortelle en liten historie rundt det. Men det holdt hardt når jeg kom til dopapiret.  Det kan gå i noe sånt som. Et eksempel fra virkeligheten: "Vi kjøper sånn industripakke med dopapir fordi jeg bruker så mye dopapir... " Har ikke kontroll på meg selv;-) Skal jeg selvanalysere dette behovet for å prate så mye rundt mine innkjøp så er det sikkert fordi jeg skal prøve å gjøre det litt koselig for mannen å handle med meg...Men viser seg at det er totalt feilslått;-) Fikk latterkrampe ved grønnsaksdisken i dag når jeg plumpa ut med noe nye forklaringer.
Så full av selvinnsikt etter dagens handletur så var det greit og spasere hjem og kjøle oss litt ned.;-) Kom tørt fra mannen at han hadde prata om dette problemet med en venninne av meg. Og hun synes det var like flaut og handle med meg. Så hvis dere ser jeg står og vurderer noen varer i en matbutikk engang, så kom gjerne bort så skal dere få en utfyllende forklaring rundt mine valg;-) Fint om dere vil hjelpe meg med dette slik at jeg ikke plager betjeningen der mer:-)
Her er de myke trafikantene på Hovenga på vei hjem fra en interessant handletur.


Noen mer opplyst og andre oppgitte:-) Forrest gump er i front og pakkeselet med sin lille hobbit, mens jeg svinser bak og dokumenterer og funderer på hva som er galt med meg...Er vel ganske gjennomsnittlig kom jeg frem til... Minsten tråkka selvfølgelig i hundebæsj på vei hjem. På tide å si farvel til hundebæsj under skoa og si hallo til varm bil.
Her er en liten sak jeg skal fyre opp i bilen når mine dager som myk trafikant er over...Og jeg legger spaserskoa på hylla.








tirsdag 6. november 2012

Argh Argh...en helt vanlig fjollete tirsdag.

Hadde fridag mandag. Husets nye 5 åringen ville ha fri sammen med meg. Bare oss to. Mye nye leker og ordne med. Ble med meg og leverte minsten som slett ikke ha lyst og være hjemme:-) 5 åring fikk gå i Spiderman drakta når vi leverte. Har ikke tatt den av siden lørdagen i grunn:-) Fikk mange beundrende blikk av småfolka der med hang til samme fetish...Var superfornøyd når vi forlot barnehagen. Fått showet litt som superhelt. Hans drømmedag:-) Dette var dagen jeg skulle ha min helt egne drømmedag. Litt dårlig timing med 5 åringen hjemme, men nå går alt sjelden etter planen her hjemme...
Når han var som mest opptatt våga jeg meg på en liten dagsdrøm jeg har...Min egen spadag. Lista meg opp på badet. Hadde satt på en film som avledning. Slang oppi noen roseblad bare sånn for syns skyld og for å få spafølelsen. Men gikk som det måtte gå det.


Spiderman synes det var en dårlig ide. Etter et kort spabad ble endte det med dette...


Prøvde å ta meg en cowboystrekk på sofaen og men da fant 5 åringen ut at han skulle teste ut el gitaren fra mormor. Har vel ikke glemt å takke deg mormor...Ble brått slutt på gitarspill og jeg fikk meg en cowboystrekk. Er jo obligatorisk på en fridag...Har jo faktisk innvilga meg en spa dag:-)
Må jo prøve å virke litt opptatt når mannen kommer hjem. Rekker mye på de siste 10 minuttene...Setter over poteter og greier håret siste 10 minutter;-)

Overhørte i  5 åringens lek: Den ene legomannen sa til den andre..."Hei kan jeg ikke være hos dere, for mammaen min er arrestert..." Men mente visst en annen mamma. Noe der ute som føler seg truffet? Dagens mammaer altså;-)

Eller så er kjøreturene litt i overkant spennende for tiden. Vannpumpa eller noe liknende har ryki i bilen. Da går den fort varm. Fyller opp vann med frostvæske for å komme meg på jobb. Ruller inn parkeringa på jobb i grevens tid. Lukter litt hett da...Kan ikke være bra. Hjemturen er spennede i rushtrafikken. Prøver å legge opp en rute som gjør at jeg kan stoppe for nedkjøling av bilen. Kommer i barnehagen i grevens tid. Rekker å kjøle ned der før hjemturen. Det tar jo litt tid med henting og når jeg og ungene kommer ut derfra er det jeg som trenger nedkjøling men da er i hvertfall bilen passe nedkjølt for hjemturen:-)
Her er jeg på shopping på Down Town.


Glemte å ta med proviant. Men med Imsdal på tanken kommer jeg meg hjem. Altrernativet nå er en kald morgentur til barnehagen. Med avmarsj kl 0640. Og satse på haik til jobb. Men går ikke for alternativet denne gangen....Venter på det kjæreste vi har nå, mekanikeren vår:-)

En annen kjær for meg er den mye omtalte mannen min. Har en liten overraskelse til han i dag.



Har aldri delt seng med en ekte superhelt før;-) Nå får dere altså en sniktitt inn i det aller helligste;-) Gleder meg til å legge meg og tror mannen kommer til å angre på hans ide om at vi skulle legge oss seinest kl 22 sammen. Blir jo så gørr opplagt av det;-) Så stopper ikke med det i kveld. Skal dra den litt lenger. Ikke bestemt meg for tema enda..
Enten romspeideren Buzz...


elller en pirat med skumle hensikter...

Uansett tror jeg han blir glad;-) Kall det gjerne en snikinnføring av rollespill... Kommer vel til å liveblogge fra gjesterommet neste gang..Men den sjansen er jeg villig til å ta...Så lenge jeg morer meg. Fikk hjelp av sønnen til å finne kostymene... Da var han ivrig kan dere tro.

5 åringen ville være hjemme alene i dag. Skulle klare det helt selv. Spiderman skulle hjelpe han. Er litt skremt av denne fasinasjonen nå.. Han visste jo hvor plasteret var og. Da hadde ihvertfall mamma blitt arrestert.
 
Nå var mekanikeren her...Ja da må jeg gå for alternativet i morgen. Må gå og levere ungene i morgen. Blir henta av mannen der og svippa på jobb. Akkurat nå ser jeg på det som en frisk tur. Men er nok litt usikker i morgen klokka 06.40:-)

Må huske å sende julekort til mekanikern vår. Skal nok bli en liten polgave denne gang og. Skal jo gå hjem i morgen så en liten pitstopp innom polet er ingen omvei:-) Viktig å smøre sine samarbeidspartnere...Nå må jeg runde av og gjøre meg klar...Går nok for piraten i kveld. Buzz lightyear ser så fjollete ut...Og det var ikke effekten jeg går for..Fins jo ikke noe fjollete ved dette;-)