søndag 11. oktober 2015

Sugar Daddy, massedrap og optisk sortering...

Har vært veldig opptatt i det siste. Men ikke nok til å oppdatere Facebook med obskøne bilder som spiller på sex ;-)
Bredt akseptert søndags oppdatering: Mannen kommer med epler plukket i hans hage som han så kjekt kaller det..Ligger en forventning i lufta at jeg skal omdanne dette til noe som behager mannen..Så i dag må han ete eplekake til det tyter ut av øra på'an! 😉 Skulle ikke forundre meg om han vil ha høne til kvelds...


Opplever et nær erotisk øyeblikk på Hovenga i dag...Har planer om å bli litt på druen i kveld🍇

Utover dette har jeg vært offshore en 14 dagers tid. Fasinasjonen til ungene over Skype har lagt seg, men forsøker jo å styre med jernhånd hjemme selv om jeg er langt på ut på havet. Funnet et knep som gjør at jeg kan påvirke dem mest. De må en etter en gå inn på egnet rom alene slik at jeg får tatt dem for meg en etter en. Da blir misten forbanna og sjalu og står og banker febrilsk på døra. Slik får jeg dem til å gidde å avse 2 dyrbare minutter til mammaen sin. Mannen tar jeg til slutt...Jeg er en knakende god pedagog på avstand. Prøver å inspirere mannen. Men kan stille klokka etter han på dag 4 av 14 for da hører jeg at mannen har høye skuldre og høyere blodtrykk. Da går det nok opp for han at han har 10 dager igjen alene. Han begynner å savne meg da. Men vet det er arbeidskrafta mi han savner;-)  Dag 7 har jeg ofte en liten nedtur. Da ber jeg om bilder av barna mm. Mens blodtrykket til mannen bare øker;-)
Har hele tiden vært hekta på Dexter på Netflix. Uten å røpe for mye så er han en massemorder med høyt forbruk av gladpac...Oppdaget offshore at jeg satt på en kilometer med gladpac..Kan tenke seg:-)?! For de som har sett Dexter så ser de gjerne sammenhengen...
Forskrekkelsen min var stor når jeg fant ut hva minsten gjorde med legofigurene sine...

Lett etter tegn på empati resten av den dagen;-) Her lages det middag i Dexter ånd...


Hjemkomsten fra offshore livet går i noe som dette. Etter at savnet har lagt seg så springer mannen etter meg for å lære meg hvordan man håndterer den nye søppelordninga i Porsgrunn. Er ikke så glad i å sortere søppel. Uten å ha noen politisk dypere mening rundt det...Skammer meg litt noen ganger...Er blitt mannens fanesak tror jeg for jeg blir hanka inn til sorteringskurs støtt og stadig. Og han roper fra kjøkkenet irritert og kommer gjerne og vifter med et kaffefilter som jeg har lagt feil:-)  Han skylder på meg for ozonlaget over Hovenga er tynt pga av hårsprayen min og...Så nå som søppelsortering er tvangsinnført på Hovenga så sier han med et glis: "Ja nå er vi endelig i gang med sorteringa her i Porsgrunn og..Er du klar?! ;.)" Han har et sånt fult smil mens han springer etter meg med optisk sorterbare plastposer.

Vi har en pågående diskusjon om at han mener at vi får mindre søppel av dette. Jeg mener det er et regnestykke som ikke går i hop. Nå sorterer vi matavfall, restavfall og plast som alt samles i samme søppeldunk. Før samlet vi plast for seg selv. Nå blir søpla full på et blunk siden alt skal i samme dunk. Men mannen har troa på dette... Mannen påpeker at når jeg ikke er hjemme er det alltid plass til overs i søpledunken. Bruker visst 90 % mindre dopapir også når jeg er borte. Jeg forsøpler mer en gjennomsnittet mener han. På toppen av det hele jobber jeg i olja. Men virker ikke som han har noen problemer med det;-)  Lurer på om Dexter brukte optisk sorterbare plastposer jeg...Skal se mannen blir stappa ned i matavfallet hvis han ikke roer ned snart, godt surra inn i gladpack og dopapir selvfølgelig i en korrekt grønn optisk sorterbar plastpose:-) Krisen for han blir vel bare at jeg har putta plast i matavfallet.

Nå er jeg ferdig med Dexter og kan konsentrere meg om resten av mitt liv...Det jeg har stått oppi nå er høstferie. Ikke mye som minner om det. Bortsett fra en "topptur"

Dette har vært en høstferie uten et snev av ferieinnhold.  Hjemme med to unger i starten av uka etter en frihelg er aldri en god ide;-) Ungene har ikke vært diplomatmateriale akkurat. Ikke jeg heller i grunn...Gav opp å mekle tilslutt. Fant ut at de hadde en sterk sak begge to. Lot de ordne opp selv. Måtte sitte i gangen begge to helt de kom til enighet. De kom til enighet om at det var mammas skyld! 
Ingen ville på tur. Ikke være med på butikken engang. Her er de på en tvangstur til butikken. Og det var jeg som angret;-)

Mannen som ikke hadde høstferie klaga over at middagen ikke var klar når han kom hjem! Han fikk beskjed om at hvis han ikke passa seg så fikk han ikke mat. Han kunne vel se om han fant noe i den optisk sorterte matavfallet sitt;.-) Men alle fikk til slutt mat og diplomatien senket seg over huset igjen...
Hørt meg selv ha de dype samtalene om dagen: En av ungene vil bli Shark Boy. Egentlig mer hai enn gutt fikk jeg greie på... Og det store spørsmålet til meg som mamma var hva jeg hadde gjort da?! Skandalen var et faktum når jeg sa jeg hadde hivd han på sjøen og sagt jeg ikke håpa å se han igjen. Men ikke mer avskrekkende enn at han nå vil slipe tennen sine til haitenner.
Hørt meg rope ved flere anledinger: Nei broren din skal ikke rive av deg armen, ikke en liten finger engang. Ikke skate inne!!! Ikke spytt på broren din! Ikke rulleskøyter inne! Nei, vi er ikke dumme! Jada bare sladre til pappaen din og alle i barnehagen at du måtte sitte i gangen i dag...Men husk å fortelle hvorfor og da, nevnte jeg sånn i en bisetning til minsten. Nei, det skulle han absolutt ikke. Han er jo ikke dum;-)  Sendt alle i gangen for å kjøle seg ned innimellom. På tirsdag satt jeg i gangen mens ungene satt i stua. Skjønner ikke hvorfor det er så ille å sitte der. Oftes det eneste stedet jeg får sitte i fred...Til og med gitt marsjordre til mannen om å sette seg i gangen ved noen anledninger...Ikke ofte nok skjønner jeg for nå ha mannen funnet ut hva han kan bruke meg til på dagtid. Han får alle forsikringsselskaper til å ringe meg på dagtid og så går han så kjekt ut av døra på vei til jobb og roper til meg at jeg må fikse lavere rente... Har lyst å rope tilbake: Da tar du og ringer til Opec og presser oljeprisene...Og du får nok ikke middag i dag heller! Jeg har tydligvis mye å lære i denne husmorrollen. Middag og rentelette vil de ha for tiden...
Gjorde meg klar for rentemøte i banken...
Oppdaterte Face for å bygge opp selvtilliten til et viktig møte....

Noe som forteller meg at jeg har mye fritid...Slår i hjel tid før jeg skal i et "viktig" møte i banken... I dag skal jeg gå for å presse renta uanstendig lav:-) 

Og forlot banken med mye selvtillit og ute å myse litt på hva man kan bruke denne uanstendige lave renta til;-) Alle bloggere bør ha en cab vel....


Selgere av forsikring er pussige folk. Han ene som jeg holder litt varm enda forsøkte seg på en vits når jeg forhandlet livsforsikringen på mannen. Ja du som er anesteisykepleier kan jo bare gi han en sprøyte eller noe sånt...5 min før sa han at han tok opp alt på tape...Vurderet å øke livsforsikringen på mannen betraktelig, spesielt etter at jeg tydligvis har fått klarsignal fra forsikringsselskapet...
Denne mannen min har nå begynt å kalle seg sugar daddy... Sugar daddy is a slang term for a man who offers support (typically financial and material) to a younger companion.
Jag kan faktisk leve helt fint med at han kaller seg Sugar daddy. Da kan jeg fortsette å spille på sex og han kan nyte godt av det;-) Nå er han så godt forsikret også atte.  Og mens jeg venter på forsikringsagentene skal ta kontakt så måtte jeg rydde loftet før vi fikk det i hodet.

Her opplever jeg litt ettertenksom undring over at det er noe galt med meg...
Ble litt mimring og. Her oppe kan jeg kle meg for enhver anledning.


Kan ikke huske å ha gått gjennom alle fasene engang. Begynte nesten å grine for 3 gangen denne uka. Det var da jeg oppdaget at jeg hadde blitt en slik syk samler. Fikk sjokk når jeg så alt jeg har fått stabla der oppe. Og la meg si det sånn svigerfar fikk sjokk når jeg kjørte opp klær til svigermor som jeg stablet i garasjen dems.


Nå kan barn på barnehjem i Latvia gå med merkeklær som til og med har prislappen på og de voksne som jobber der er kledd for en hver anledning. Nå er det plass til å dytte ting jeg aldri får brukt for på loftet igjen. For siden jeg har en sugar daddy har jeg vært ute å kjøpt meg nye klær igjen. Damen i butikken så rart på meg når jeg sa alle sneller trenger vel et skinnskjørt. Hun behøvde ikke se så overrasket ut vel...Lot være å si at jeg hadde tynnslitte nerver etter fridager med barna. At jeg hadde vært på gråten 3 ganger den dagen. Oppdaget at jeg er en syk samler og har en forkjærlighet til massedraps menn...Tror jeg går inn i en ny fase i livet. Med eller uten mannen min;-) Og vi priser oss lykkelige at barna er såpass normale på tross av at de har en far som er Sugar Daddy med en hang til optisk sortering og en mor som er en syk samler med en hang til massedrapsmenn og Sugar daddy;-) Og i morgen faller dommen over hvem som er den heldige vinner av årets forsikringsoppgjør hos The Real Housewife of Hovenga. Står nå mellom Vardia, Gjensidige, Tryg og If...Holder en knapp på han med giftsprøyta...Virker som om de er ganske fleksible;-)
Og som et stikk til mannen...Så går jeg som bøssebærer for regnskogen til søndag! Tenker den svei jeg;-)