onsdag 10. februar 2016

Kjære kjære kjære Europark...

Har masse å skrive om i grunn, men må få noe ut av verden først. Er nemlig så sliten etter masse ekstravakter på sykehuset og tenker da spesielt på den store jakten på lovlige parkeringsplasser!
Har noen akilleshæler...La meg presentere en av dem..Parkering. Det vil si parkering i forhold til gjeldene parkeringsbestemmelser, som det så kjekt heter!

Føler jeg tar de store kampene i livet nå;-) Davids kamp mot Goliat. Direkte oversatt meg mot Q-park og Europark!
Fikk frafalt et krav fra Q- park i begynnelsen av januar. Fornøyd med egen innsats der...Denne tilhørte riktignok Skien kommune. Og de er kjent for å være litt smålige..De har hatt betalt parkering sikkert 20 år før Porsgrunn. 


Så litt lengre uti samme måned... På egen arbeidsplass!

Må nok regne med litt pepp når man er så på kant med gjeldene parkeringsbestemmelser...Så nettrolla regnet jeg med meldte seg fort her og;-)

Et lite utvalg nett troll fra Facebook:




Dette er de jeg velger å legge mest vekt på (selv om jeg alltid har netttrolla i bakhodet;-))


Prøver meg på en ny fremgangsmåte nå...I og med at jeg er ganske sikker på at disse selskapene rotter seg sammen! Fikk streng beskjed fra Q- park at min begrunnelsen den gang, ikke ville gjelde neste gang! Uhhuu,,,så det så;-)

Kopi av klagebrevet mitt til Europark:

Kjære Europark.

Litt bakgrunnsinformasjon for min forseelse: Morgenen 28.01.16 skulle jeg ta en ekstravakt på sykehuset Telemark Skien. Jeg var sårt trengt. Hvis jeg legger godvilja til så hadde det sikkert stått på livet hvis jeg ikke kom. Og jeg liker å legge godvilja til. Av private forpliktelser så rekker jeg ikke å komme før ca kl 07.45. Det er nøyaktig 20 minutter etter at 99,9 % av alle plassene er opptatt. Dere ser sikkert at stressnivået er litt høyt da. Jeg er en av de som gjerne skulle ha vært ute i god tid. Har også et gyldig parkeringsoblat fra Sykehuset Telemark. Har ikke fått en sånn fiffig anordning til den slik at jeg alltid har den stående i frontruta og alle kan se jeg jobber på sykehuset! Noe som sikkert alle ønsker seg.  Men tilbake til denne dagen. Som sagt dårlig tid. Etter en intens jakt på sykehusområdet med utallige runder for å se etter en plass, åpenbarte det seg en plass. Har litt stor bil så kom veldig nær noen tornebusker, men var godt plassert innenfor oppmerkede linjer. Av hensyn til billakken og for å slippe å bli klort til blods så valgte jeg å gå ut på passasjersiden. Nå hadde jeg for alvor dårlig tid.  Tok å la parkeringsbeviset mitt opp ned uten at jeg var klar over det mens jeg skrevet over girspaken. Litt uoppmerksom nå siden jeg satt fast i girspaken. Er litt kort i beina så dere skjønner kanskje at dette var litt utfordrende. Satt tenna i nakkestøtta på passasjersiden som kompensasjon på korte bein og fikk dratt meg i sikkerhet. Godt jeg har sterke tenner.  Generaltabben var at parkeringsoblatet lå opp ned. Selvfølgelig umulig for Deres trafikkbetjenter å se forsiden da. Men er ganske sikker på at dere visste det var en parkeringskort fra sykehuset Telemark, selv om det var opp ned. Særlig på bakgrunn at det står på den gule kontrollavgiften at "Ansattparkeringskort er snudd" Vet at parkeringsbetjentene ikke kan se mellom fingrene på slik praksis, men håper en sakbehandler kan vise litt raushet. Så kjære kjære kjære Europark i lys at dette ikke er en gjentakende praksis og en førstegangsforseelse fra min side så håper jeg at dette kravet blir frafalt. Skal selvfølgelig ikke gjenta seg selv om jeg må gå til ektreme lengder å overnatte på denne parkeringsplassen i fremtiden for å få plass.

Håper på et positivt svar.
 
Med vennlig hilsen

Tonje Heimholt

Er nå verdt et forsøk...Om ikke annet så sysselsetter jeg de for pengene. Det er vel nesten hovedmålet mitt. Venter i spenning på et svar. Om mulig skal jeg trenere denne saken frem til sommeren en gang. Har i hvertfall kanskje kjøpt meg 8 uker!  Gjenstår å gamble på at ingen i Europark leser bloggen min;-)




Føler jeg trenger å utdype min misnøye for dere...

En dag på parkeringplassen ved Sykehuset Telemark:

Pga barnelogistikk kommer jeg alltid litt for seint til dagvakt. Virker som det er greit for arbeidsgiver, men det store problemet er å finne en parkeringsplass. Ca kl 07.45 står en håndfull arbeidtakere og ruser bilen sin ville i blikket etter en ledig plass. Tar 3- 4 runder rundt på området for å spane først. Vurdere å stille meg opp å vente på at en arbeidstaker skal hjem, men ender alltid med å være i konstant bevegelse. Møter en som ser passe trøtt ut som ser ut som er på vei hjem fra nattevakt. Øyner en mulighet for en god parkeringsplass her. Prøver febrilsk å få blikkontakt med vedkommende slik at hun/han kan gi meg et lite hint om hvor hun har parkert. De er ganske vanskelige å få blikkkontakt med de trøtte nattevaktsmenneskene i utgangspunktet. Da sitter jeg å nikker som jeg har langtkommet parkinson for å få kontakt. Gestikulerer gjerne med armene og har nok blitt trodd at jeg gir dem fingeren ved særdeles pressa omstendigheter. Lett å bli misforstått under et slikt stress;-) Noen ganger ruller jeg ned vinduet for å hoie. Har jeg uflaks så skal denne nattens dronning gå hjem...Alt dette gjentar seg når man skal på aftenvakt kl 15.00. Da bør man møte på den samme parkeringsplassen kl 14.15 får å ha et håp om plass. Og trynene som kommer ut fra sykehuset Telemark er like trøtte da, mest pga av kampen de var gjennom den samme morgenen for å få seg en lovlig parkeringsplass;-)  Og alt dette betaler jeg 150 kroner i måneden for. Legger man på et par bøter i året så har man fort bikka 2600 kr i året for parkeringsplass med lav parkeringsgaranti. Er det innafor å betale for å parkere på egen arbeidplass? Vet at dette er en av de billigere parkeringene i forhold til diverse sykehus rundt i landet, men rettferdiggjør det at man skal betale arbeidsgiver for å parkere på egen arbeidsplass?! Får ikke trekk for ferie heller. Alle månedene betales for. Og jeg er der bare innimellom. Er jo bare en vikar med store parkeringsproblemer. Nå er jeg rett og slett utslitt av å lete etter parkeringsplasser så vet ikke hvor mange vakter jeg kan ta fremover....De får leie inn noen sykelister heretter!
Jeg skal jommen meg søke fast jobb igjen når jeg får en sånn øremerka plass med navnet mitt på.



Kan med handa på hjertet si: Jeg heter Tonje Heimholt og synes parkeringsbetjenter har verdens mest irriterende yrke! Etter tollere da;-)