mandag 9. desember 2013

Gjort min julebord plikt i år...

Da er julebord sesongen vel i havn...Sitter igjen med noe som virker som varig men..Superlimskader.

Dette er tommeltotten min..Sånn har den vært hele helga. Helt nummen i fingertuppene og mista fintførligheten i fingrene...Men det var ikke så viktig for fredag var kickoff på jobb julebordet. Hadde store planer om å ta det aktvis på face...Kom bare til første akt..

Og her ser det ut som jeg har fått nok hårspray i hverfall og naboens julelys kan sees fra verdensrommet;-)

Og skoa er på.
Må få påpeke at de kommende meningene og observasjonene er forfatterens subjektive oppfatning av kvelden og jeg kan ikke holdes til ansvar for eventuelle faktafeil. Og forholder meg derfor retten til ikke å bli  saksøkt i ettetid...Sånn har alltid hatt lyst til å si det. Men slapp helt av til de som var med denne kvelden..Dette blir pent:-) Julebordet inneholdt elemeter fra skademekanisme under dansing og det ble diskutert lystig forskjellige anestesimetoder. Og ikke minst hvor gode vi var til dette etter som kvelden seig på. Anestesi kan defineres som følelsesløshet, dvs. bortfall av alle bevisste sanseinntrykk inkludert smertesans. Slo meg at både samtalepartneren min og jeg snart befant oss i en anestesi liknende tilstand i løpet av samtalen.  For å riste av all denne anestesien måtte det danses litt. Og etter det satt jeg ikke ned at et sekund. Og er ganske sikker på at jeg ble veldig glad i folk;-) En nyansatt beskrev det godt. Han hadde hørt at dette var et morsomt julebord og det innfridde absolutt!:-) Dette er et julebord blottet for rosa sanger for det trenger vi ikke. Her går vi for frisang og fridansing:-) Dette julebordet lever sitt eget liv og trenger på ingen måte noen/noe for å dra det i gang:-)  Og for et julebord. Tror alle dansa jeg...Nesten hele tiden..Og vi fikk servert passende doser..Her ser det ut som jeg hamstra litt... Men gikk jo for smertefrihet hele kvelden...


Gikk og leita etter veska mi i det som føltes som store deler av kvelden. Og oppsummert manglet jeg bare et skjerf fra kvelden. Så hvis noen sitter igjen med et svart skjerf med glitter på så er det mitt. Kan bytte med et rødvinsmarinert slips. Hadde jo ekstrasko å skifte med. Har lært av alle de juletrefestene jeg har vært på opp i gjennom...Ligger nok en sti av glassperler etter meg. Fikk litt askepott følelse når jeg kom hjem. Følte meg i grunn uforskamma sprek når jeg stod opp etter 4 og en halv time søvn. Var nok fordi jeg ikke hadde landa helt enda...Men så nøys mannen så jeg svatt så jeg holdt på å skvette på meg:-) Gikk visst inn for landing på det tidspunktet..På tide å takke for gårsdagen til gode kollegaer.


Nok ikke den eneste som følte det sånn. Sleit litt med den venstre hofta denne dagen. Trodde først jeg hadde liggi litt galt men hadde jo knapt vært nedat den natten. Skylder på utagerende dansing. Hvis det er det verste som skjedde så må man si seg fornøyd. Hadde et skarpt øyeblikk når jeg og en av de nerdete sjefene (ikke min selvfølgelig) skulle se på stjernebilder:-) Jeg kjente ikke igjen et eneste et. Så mest ut som dansende champagneflasker på himmelen for min del;-) Lata som jeg så både Karlsvogna og Orions belte. Ble ferska. Mener jeg måtte ut for en oppfølgingstur for å bli opplyst en gang for alle. Gikk ikke bedre da. Kalte han en nerd, gikk for å danse igjen og følte meg mye bedre:-) Da har jeg prøvd det og på fest...Jeg mener jeg prøvde meg på både robot dansen og moonwalk.. Og krysser fingrene for at ingen la merke til det der...Men er bombesikker på at vi tok the Fox og Gagnam style:-) Muligens årets siste forsøk;-)


Og så laaang den kvelden skulle bli. En av oss (noen mente bestemt det var meg) mente det var en god ide å prøve seg på nachspiel. I maxitaxi vi dro..La meg oppsummere det sånn det føltes kl 5 30. Da hadde jeg tatt til vettet og sletta 2 Facebook oppdateringer. Ikke nødvendig å være så ivrig heller... Stod opp til dette fra mannen: "Jasså du har vært på nachspiel, det står på face..;-)" Da var det en oppdatering jeg hadde glemt å slette alikevel...
Dobildet ble glemt...Men har jo så mange av de fra før og de er jo nesten like alle sammen. Så slenger på et dobilde jeg er ganske sikker på at jeg ikke har fått med meg fra i fjor.

Tror jeg legger skoa på hylla for en stund. Orker ikke å lime mer nå..Ser ut som de skoa har opplevd mer morro enn de tåler for en stund;-)


Ser nå frem til en rolig juletid...Med mye kongerøkelse, Solo og mokkabønner;-)

Søndagen kom 6 åringen inn på rommet med et brak. Prata på inn og utpust om at pus hadde vekt han og fortalt at det var snø ute. Nå må jeg tydeligvis lære pus og si: "Gå og legg deg igjen, det er midt på natta!" Kan jo bli rik på den katta som tydligvis har helt spesielle evner...Men tankerekken ble brutt av: " MAMMA DET HAR SNØDD!!:-)" Da måtte alle opp. Ungen stod i underbuksa og var klar for å ta på utedressen før jeg hadde fått beina i gulvet og frokost ble fortært i rekordfart og.. Da var det bare å sette seg ned å vente på at det skulle bli lyst ute og mamma hadde fått i seg rett mengde kaffe.

Dette ble starten på en absurd dag. Minsten er visst livredd for snø. Og han da, som er så tøff i trynet ellers..Han stod stiv av skrekk å hulka. Mens vi andre laga snøengler for å vise hvor ufarlig det var. Ingenting hjalp. Prøvde til og med å appelere til hans gode apetitt ved å vise at man kan spise snø..Ikke spist snø på mange år jeg;-) Minsten og jeg kasta inn håndkle og gikk inn og så på snøen fra sofaen. Vi kan altså ikke ha en sønn som er redd for snø. Vi bor i et land for spesielt interesserte med fare for snø til langt uti mars...Vi ser noen utfordringer ved å levere i barnehagen fremover og. Så da gikk vi ut i pulje to hele gjengen. Her sitter han dritsur på et akebrett.

Da var han ikke direktekontakt med snøen. Lover godt til utfluktene jeg har tenkt å ha i lysløypa fremover. De var ganske utfordrende i fjor og, men i år sliter vi...Og jeg som har Northug ambisjoner for han og:-)
Runda av kvelden med at jeg ser mannen sitter ivrig og taster på min Pc på Facebook. Han sørga for at jeg nå likte Komplett. Jeg har ikke likt Komplett siden jeg møtte mannen min jeg. Alle ukepengene hans ligger jo der;-) Han går langt for å vinne en TV eller iPad. Vinner jeg noe i mitt navn så skal jeg donere det til veldedighet. Og så skal jeg hacke mannens side til å like Fotballfrue og Bee Gees.. Kjenner jeg gleder meg til jula. Ikke minst for da kommer vi til å tilbringe myyye mer tid sammen;-) Mannen skuffa etter alle julekalenderene som han ikke vant noe på, jeg som donerer bort en 60 tommer TV vunnet på Komplett sin julekalender. Minsten som forhåpentligvis får en snørik jul full av avskyelige snømenn. 6 åringen som snakker mest med pus og snart kler henne ut som en rev...Og ikke minst alt støttepersonellet rundt oss;-) Dette skal bli gørr koselig;-)

2 kommentarer:

  1. Hei.
    "Snublet" over bloggen din for lenge siden og har siden smuglest den. Kanskje på tide å legge igjen et lite spor. Gleder meg alltid til å lese nye innlegg fra deg. :)
    Ha en fin førjulstid (uten snø?)
    Anette

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig:-) Jeg håper på mengder av snø..Går for konfrontasjons psykologi på minsten..

      Slett