mandag 5. januar 2015

Bare de modige som kjører kavalkade...


Ja da har vi kommet til kavalkade tid om vi liker det eller ikke;-)

Er noe vemodig med kavalkader...I hvertfall på det personlige plan...Gjøre opp status med meg selv liksom. Hva man har oppnådd og hva som var planen om å oppnå...:-)

Går rett på vi! :-) Noen i huset må alltid ta av...



Mens andre finner roen på sin egen måte...

Et av delmåla de siste to åra har vært å gå fra småfeit til gloheit...Ikke alt har gått etter planen, så derfor satser jeg nå like godt på å gå for Milf i 2015!;-)  Viktig med ambisjoner;-) Men gir dere nå et tilbakeblikk der jeg gjerne skulle sett tilbake på et glamourøst liv..Men hva er morroa med det...Og dette blir nok en vekker for meg på det personlige planet;-)
Dette har nok vært året jeg nok en gang har vært opplagt og vist meg fra min beste side... Oftes selvforskyldt...



Men ikke bli vant til det..Dette er det nærmeste jeg synes jeg kom Milf i året som var...Riktignok på det tidspunktet det ble tatt;-)



Dette har vært året vi har vært skikkelig glad i å gå på tur;-) Noe jeg tror vi kommer til å fortsette med...



Noen har slutta med å sove på dagen..Så det det har jo gått over all forventning;-)


Men litt glamour har det blitt siden jeg har hatt min del med kjendiskontakt dette året. Jan Eggum 2 ganger på et år..Det lukter glamour av det..;-)


Derfor var det også på høy tid å investere i en selfiestang til all glamouren jeg har planlagt i året som kommer i 2015.


 Men er i hvertfall en i huset som alltid kjører stil..Det har han sikkert fra faren sin;-)


Dette er året det har det vært momenter av usikkerhet, men foreløpig lite anger. Den som intet våger intet vinner har jeg til nå satset hardt på..



Så med det i minne har jeg i gode tider og medgang vært omgitt av bobler.


Og det er jo alltid en bakside av medaljene..Her i motgangstider;-)

Og kan med litt selvinnsikt gå god for mannens presentasjon av meg for sine kollegaer på hans julebord: "Du skjønner fruen min går ikke glipp av en eneste fest...."Skal sies at jeg er svak for julebord i hvertfall. Men har faktisk ikke fått gjennomført The Real Housewife sitt julebord i år.. Så så ivrig kan jeg ikke være;-)

Denne dama skulle offshore om alle rundt meg skulle lide dette året;-)  Skulle vise seg at jeg ble litt ved min lest en stund, men fikk min første tur i november. Nå sitter jeg og venter på nye oppdrag. Gir meg ikke så lett selv om timingen var elendig nå i nedgangstider. Men når jeg sitter på starten av 2015 med sure oppstøt og en råtten kropp med mål om å bli Milf og oljearbeider i 2015 vil jeg ikke beskyldes for å være annet en optimistisk:-) Men kan se tilbake på flere opphold på hotellrom alene og det var jammen meg mer enn jeg hadde i 2013.

Og har fått opplevd Jan Mayen; den så selv ikke jeg komme...


Og familen opplevde en fantastisk sommer med blant annet telttur på Bø camping..Tror ikke de kan ønske seg mer;-)


Lurer på hvor jeg havner i 2015?  Det kan nok bare gå oppover for min del. Har fremdeles et ess i ermet som jeg skal spille ut snart...Om ikke annnet så greier disse gutta å gi meg nok eventyr fremover..


Vi er spesielt stolte over å ha eksponert minsten for sånn ca femhundretusen visninger på nett dette året....

Av det så kom det sånn ca 200 nye venneforespørsler på Facebook og tilbud om en lyssky jobb;-) Men mannen smidde mens jernet var varmt og fikk vist frem Movember på VG..Skal slite med å toppe den;-)

Har dette året også blottlagt mine svake sider...


Etter noen uker på 5: 2 dietten knabba jeg nesten kattematen fra kattene...

Men de kattene liker meg ikke alikevel, så ingenting å tape på det..;-)

Har fått bedrevet litt matporno...



Så oppsummert så ser sjekklista slik ut..
  • offshore: check
  • bobler: check
  • Milfbriller: check
  • Milf: 2015
  • Jan Mayen: check
  • Godt naboskap: check
  • Sparkling og listing: ny frist 2015
  • Riving: check
  • 5:2 dietten: prøvd, feilet og avvist
  • Hyttedrømmen brast i 2014, ny målsetning: 2015
Og du vet det er januar når du står og skraper på barnehagen og vil levere en unge og barnehagen belønner deg med en planleggingsdag.

Og mannen har bestemt seg for og ikke ha juleferie neste år...Da har du kommet til veis ende på året. Og året slutter med at en må stå opp kl 05.00 om morraen fordi husets terrorister har bestemt seg for at de skal avslutte med stil...Når du ender med ta med gutta på lokale løpebane for å løpe 400 meter for å fyre av noe krutt...

Da er året på tampen...

Har starta det nye året med riving og har nå tildekt soverommet med plast slik at det kan passere som en middels god skrekkfilm...
Og gutta må dele soverom pga av dette og det kommer fra 7 åringen: "Dette kommer til å ta åresvis!" ;-)

Vårt desidert største problem er nå er at vi ikke kan produsere søppel frem til onsdag. Må nok i år og ta med meg søpla på tur...Har strekt den fordelinga i nabolaget langt nok nå..

Siden jeg har en 4-5 faste lesere kommer jeg til å fortsette å blogge med uforminska styrke i 2015 og;-)  Kommer aldri til å bli rik på det. Har ingen reklamer og kommer heller ikke til å få det inntil jeg kan reklamere for Arcus, Champagne, Maarud og Petter Northug produkter...Det jeg kan gå god for med andre ord;-) Skal se jeg får meg noen nye interesser fremover og. Har planer frem til juli nå så lover godt. Og håper han her holder ut et år til.

Han er jo nesten blitt anonymisert;-) Er bare kjent som "mannen" for dere;-)
Tenker vi tar et år av gangen. I år hadde vi offisielt 10 års jubileum. Tror han synes det har gått rasende fort;-) Men sånn er det jo når en har det så morro. Siste offiselle uttalelse fra den kanten var mannens gode ord rundt nyttår som ble publisert på Facebook:

 Etter et eventyr på kirkegården der zombiepraten satt løst og ungene ble stoppa i snøball krig blandt gravstøttene kommer et sukk fra mannen: Jeg blir grå i håret lenge før tiden Og jeg ville prate litt på veien hjem..Spør mannen: Er det tristest å sitte alene på julaften eller nyttårsaften? Ingen av delene er trist roper mannen! Ingen!! Med det godt nyttår fra oss!

Men det har sikkert gått over nå som han har kommet seg tilbake på jobb. Han sitter nok på jobb og biter negler og håper å få sysselsatt kona si...Men det han ikke vet er at jeg driver mye med dette når jeg er hjemme alene;-)





Men som takk for innsatsen i året så er denne til deg mannen min...Tenk at du i 2015 kommer til å være gift med en MILF;-)

Hadde ikke sett den komme tenker jeg...

Å ja jeg kommer fremdeles til å prøve å påvirke hva du skal ha på deg, og springe etter deg med hårvoks...Men du har alltids Movember skatten...Den skal jeg aldri ta fra deg :-) Det vil nok få deg til å se lysere på det;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar