mandag 21. oktober 2013

Slitt med noen nasty medisinbivirkninger i helga altså...

Sitter her nesten i fosterstilling og skriver...Vært på husmorferie av det litt spesielle slaget...De neste dagene skulle tilbringes lite bak denne døra..

Etter en slik helg skal man føle seg litt mer fresh og opplagt enn når man forlot hjemmet;-) Kom hjem i elendig forfatning, nesten som et vrak;-) Det hele startet med en roadtrip med min gode venninne til Oscarsborg Hotel og Spa ved Drøbak. Vårt første pitstopp var på apoteket, vår favorittbutikk:-) Her var det to jenter som var tette helt opp til bakhue. Lovte godt. Raida apoteket. Ved en feiltagelse så ente vi på nære nippet med en stor pakke med Paracet supp (stikkpiller) Det hadde vært litt spesielt...Vi er jo tross alt sykepleier i bånn begge to. Var nå rusta til tenna av både reseptbelagte medisiner og andre remedier. Var neste favorittbutikk som stod igjen, polet...;-) Hadde jo ikke blitt en skikkelig husmorferie uten 2 flasker vin, 2 champagner og en treliter.  Skulle holde det. Livredd for å gå tom. Skulle jo være på en øy...Litt bakgrunninfo. Var på en speidertur som varte i nesten 1,5 år fra 1995 til 1996 i Bosnia i min ungdom. Også kalt FN tjeneste. Og mange av disse flotte FN og Nato veteranene som var der skulle møtes igjen til en reunion i helga. Mange føltes det som jeg hadde møtt i går:-) Må bare bli gøy med en slik gjeng med røvere..Kan jo nevne et lite knippe av de som gjorde inntrykk..Må nevne at jeg møtte dronninga av Farsund, en verneverdig Senjaværing, og jammen møtte jeg ikke verdens høyeste same og;-) Og mener bestemt jeg har fått meg noen gode kontakter i New York. Og dobildet ble tatt i stor stil med forbilde mitt:-)

Få som er mer sporty en denne flotte dama:-) Men de fleste var i og for seg verneverdige. En veteran hyllest som anerkjennelse og respekt har fått en helt annen betydning etter dette veterantreffet. Med nachspiel ut i de lyse timer og rett tilbake fra festen til frokost står det jammen meg respekt av. Noen var gørr blide allerede til frokost:-) Noen leita etter jakkene sine og fant noe annet de ikke visste de savna. Telefoner og lommebøker kom til rette...Foret på romvennen min og meg med Rinexin for å holde ut. Det ville løse alle våre problemer;-) Hun mente de hadde endel bivirkninger. Jeg avviste det blankt, men sjekka litt mer opp. Så det var derfor jeg hadde alle disse bivirkningene på lørdag morgen...


Hadde i hvertfall 6 av disse bivirkningen kl 10 lørdagsmorgen;-) Men når de verste bivirkningene hadde lagt seg så kom formen seg betraktelig og vi tok en liten sightseeing på øya.

Best å hive seg på champagnen lørdagskvelden og droppe Rinexin;-) Våkna heller med 11 av disse tegna på søndag.
Da visste jeg at jeg hadde gjort mitt den helga og ytt litt ekstra. Det var jo tross alt for veteranene dette her. Jeg ringte hjem for å sjekke status hjemme 3 ganger i løpet av helga. To av de greide/orka jeg nesten ikke å formulere noen setninger. Var så sliten...Sikkert oppløftende for mannen;-) Hjemme viste det seg at mannen  sleit med småskader på ungene. Og en som hadde så lyst å se ut som en The Fox at han hadde tegna seg med kulepenn i hele ansiktet...Alt var som det brukte der med andre ord:-) Men hos meg var det helt andre boller...

Også utsikten fra rom 107 var upåklagelig...4 staute karer i uniform gikk forbi hotellrommet støtt og stadig..


Hvilken bedre setting kan jeg få testkjørt skoa mine..

Og etter lørdagen lå det perler over store deler av Oscarsborg festning. Var mye trapper der. Hadde ikke tatt høyde for det. Pluss at jeg må ha fått tak i et parti med dårlig lim. Viktig og ikke gå opp i liminga i sånne sammenhenger;-) Så søndagen var det bare å vise styrke og møte til frokost. Følte jeg hadde fått meg et lite slag denne søndagsmorgenen. Våkna opp så skeiv i ansiktet. Men fant ut at det var brillene mine som hadde fått seg en liten smell bare. Kan tro jeg ble letta;-)  Ikke helt greit å komme hjem med slag etter husmorferie. Da hadde det nok vært siste gang for min del:-) Aldri morro og dra hjem. Men alle eventyr har en slutt og denna prinsessa var sliten;-)  Stoppa på kaffebesøk på vei hjem for en promillesjekk.

Der kom jammen meg politiet og tok en promille test på meg mens det ble servert eplekake. Ikke verst av politiet i dag det;-) Og den viste 0,0 i promille den søndags formiddagen. Så det var nok bare medisinbivirkninger jeg har slitt med;-) Vi burde med andre ord lagt igjen mer penger i baren enn på apoteket;-) Jeg visste det;-) Ramla inn døra hjemme kl 1900 den kvelden. Lite ble sagt og kaldsvetta når jeg logga meg på Facebook. Alle har jo med kamera. Gleden var jo selvfølgelig stor når jeg var med på et storslått underholdningbidrag på lørdag og stod der tonedøv og sang;-)  Men var da ikke alene. Sånn må vi tåle:-) Og til slutt en stor takk til deg Kari:-) Du er rå!
Følte meg ikke noe bedre på mandagsmorgen heller. Stod ved denne maskinen på jobb
og vurderte å gi meg selv en liten karamell for å komme tilbake til livet;-) Og hvem setter ikke pris på kontrastene til husmorferien når jeg har disse harmoniske forholda hjemme.


Følte når jeg kom hjem fra jobb i dag at jeg hadde gått trippelvakt. Gjorde lekser med 5 åringen mens jeg samtidig laga middag og leka med minsten. Mens mannen la om til vinterdekk. Følte meg som superwoman med bivirkninger etter en knakende artig husmorferie. Det var tross alt verdt det. Kommer nok til å gjøre det igjen...Nå vet jeg bare ikke hvordan jeg skal samle nok mot til å si til mannen at jeg har lagt planer fredagskvelden og....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar