torsdag 14. november 2013

I fri dressur...

Farsdagen ble bestemt utsatt en uke fra min side søndagsmorgen. Den kom rett og slett litt brått på meg:-) Mannen sukka seg gjennom hele den dagen..Hørte mer enn en gang fra den kanten: "Jaja det var farsdagen sin den..." Og jeg unnlot å nevne noen av Facebookoppdateringer der ute, der pappaer rundt om i landet fikk kaker og slips i bøtter og spann. Noen fikk til og med frokost på senga. Men mannen min fikk slappe av på sofaen han.
Ikke helt alene da;-) Søndag var vi på en liten roadtrip til Vestfold på kaffebesøk. Kom til Larvik og måtte bråstoppe. Da sitter minsten og brekker seg. Dekte han til med håndklær og jeg pressa rompa mi mellom barnesetene bak. Satt dønn fast. Og misten kjefta og ba meg sette meg foran. Neste gang får mannen sitte bak. Han har mindre rumpe enn meg. Og rumpa ble ikke mindre av dette.


Siden det var farsdag så foreslo jeg en av favorittingene til mannen på tampen av kvelden...Se en film sammen;-) Mannen: "Ja men vi kan ikke se hele for da blir det for seint!" Hvilke idioter er det som setter seg og ser på en film de ikke har planer om å se ferdig!;-) Nå når jeg endelig hadde tatt meg tid til det. Så da runda mannen av farsdag med en halv film mens jeg surfa interiørbutikker på nett.
Mandag var jeg hjemme med syk unge som visstnok ikke bare var bilsyk alikevel. Satt på Skype med en venninne som har flytta til Kuala Lumpur. Så luksusen hun befant seg i mens jeg satt udusja med en unge som terroriserte meg med Postman Pat. Hun satt velpleid med fransk manikyr og sminke. Kontrastene var til å ta å føle på. Mens jeg logga av for jeg skulle forhandle med minsten om en banan. Hadde selv starta på en fastekur denne dagen. Gikk greit frem til klokka 1330... Planen er at jeg skal faste to dager i uka og spise normalt de 5 andre dagene. Meg og bodybuilderne;-) Bygger jo kropp jeg og.-) Dette vil bli enkelt bare jeg kommer i gang. Ikke prøv dette hjemme;-) Skal spise maks 500 kalorier på fastedagen. Og drikke mye vann. Men med en hel dag med Postman Pat så sprakk jeg på verdens nydligste sjokoladekake som jeg fant innerst i fryseren sånn ved en tilfeldighet;-) I all hemmelighet selvfølgelig. I morgen kanskje...
Men morgendagen var familieshoppings dagen. Kom på den avtalen til lunchtider, så da sprakk på en herlig lunch i kantina. Hadde da fasta frem til kl 1200. Det er to halve fastedager. Og det blir vel en hel tilsammen? Skulle spise middag ute den dagen kom jeg på. Og det var starten på fri dressur på kjøpesenteret Herkules...


Skulle vi ikke hatt vogn spurte mannen. Ikke nødvendig mente jeg. Jeg langa ut med mann og barn bak. Mannen samlet barna mens jeg viste vei. Her skulle det kjøpes cherroxer. I tredje butikken fant vi noen passende. Minsten slo seg da totalt i vranglås. Såpass at damen i butikken sa vi burde filme det. Jeg hadde nok med å holde en hylende unge fast mens jeg samtidig tredde på han cherroxer. Skulle jo tenkt på å filme samtidig og.;-) Hun berømma oss for å være så rolige. Vi var så harmoniske at vi flira til og med. Damen i butikken blåste ballonger som ekstranummer til ingen nytte. Men denne cherrox situasjonen var fastlåst:-)
Etter shoppingrunden mente mannen at damene hadde sett sånn etter han. Mente han hadde fått så mye oppmerksomhet på grunn av barten :-) Ser man det. Ja den barten skal bort når vi bikker desember!;-) Den saken er helt klart..De damene savner vel det glade 70 tallet:-)
Starta en ny cherrox episode kl 0655 i gangen hjemme dagen etter. Og vi som kjøpte de beste og...
Så heretter skal vi gå i Cherroxer om vi alle skal grine. Avledning var nytteløst. Ungen liker bare ikke cherroxene sine...Og på toppen av det hele skulle vi kjøre den dumme mammabilen til barnehagen. Den er dum den;-) Ungen under armen og hylinga fortsatte hele veien til barnehagen. Det tok nøyaktig 3 minutter og 17 sekunder dit. Vrengte opp volumet på radioen som ironisk nok spilte Sweet harmony...Prisa meg lykkelig at det ikke stod på lenger. Jeg var jo fremdeles harmonisk må vite;-) Og på tom mage. På den 3.dagen med faste skulle jeg lykkes. Gnager litt på knokene men like blid:-) Dette var gårsdagens lunch..


Innom butikken på vei fra jobb på tom mage. Stoppa og dvela litt ved brødskjæremaskinen. Hadde vært godt med en skalk ja. Sånn faste skal visstnok ikke være så usunt. Men satt fra meg matkurven og måtte leite etter den i 5 minutter før jeg fant den. Så blir antageligvis ikke smartere av faste.. Kom hjem til et harmonisk hjem der minsten hadde avansert til reka på kjøkkengulvet fordi han ikke fikk putte lekebilen oppi familiens blomkålsuppe. Og her var min middag.


Da var jeg oppe i 350 kalorier etter finregning. Hadde vel ikke trodd jeg skulle google kalorier på et egg og slangeagurk men..


Ungene klaga på middagen sin. Kanskje flere i huset som skulle prøve litt faste tenkte jeg mens jeg satt og gnagde på tallerken min. Oppdaget under middag at en av naboene lufta hunden sin og den gjorde fra seg på plenen vår. Vi satt alle og så på han i vinduet. Han gikk videre uten å plukke opp og mannen dundra på vinduet. Tror dere ikke smartingen bare vinka tilbake. Mannen kalte meg feig for at jeg bare satt der. Har jo venta på å ferske den naboen en god stund nå. Der var sjansen min. Fant meg slett ikke i å bli kalt feig. På med skoa og etter naboen. Våre blikk møttes nedi gata her. Han så ned og jeg strena mot han. Fikk sagt hva jeg mente om det på et veldig tydelig språk. Viktig og ikke bli misforstått. Han lovte å komme å plukke opp. Han gikk rundt i hagen med lommelykt og plukka hundeekskrementer mens vi stod i vinduet og fulgte med. En perfekt avslutning på en perfekt dag for denne gjengen. Mamma var ikke feig og naboen jeg har jakta på i flere år var flau. Å det smakte godt:-)
Status så lang denne uka.
  • Oppe halve natta og tissa etter fastinga.
  • Klart til fest med gode kollegaer i morgen.
    Egentlig innflytningsfest men heretter kalt julebord nr 1.
  • Cherroxer er konge.
  • Farsdag nærmer seg her i huset.
  • Sønnen har bare tatt meg to ganger i banning denne uka.
  • Naboen er flau.
  • Og mannen kaller meg neppe feig på en stund.
  • Gått opp en halv kilo...(neida gått ned en kilo)
  • Og vi ligger godt an til å lære minsten til å si Mikke Mus i stede for Pikki mus.
Ikke verst for en uke i Hovenga;-)

1 kommentar:

  1. Gode ​​dagers venner, jeg heter Kristin Rønning Antonsen fra Trondheim, Norge, jeg er lege lege av yrke, 47 år gammel. Les mitt sanne livs vitnesbyrd. Jeg har en positiv intensjon om at denne informasjonen vil hjelpe noen som leser denne artikkelen akkurat nå til å gjenopprette ødelagte ekteskap og gjenopprette tapt kjærlighetsforhold i løpet av to dager. Etter å ha vært i forhold til Grønseth i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake til å elske meg, men alt jeg gjorde var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har til ham, jeg spurte ham med alt jeg har, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for kollegaen på jobben, og hun foreslo at jeg heller ville kontakte en kjærlighets spellcaster som kunne hjelpe meg med å stave det tilbake, men jeg er den typen personer som aldri trodde at kjærlighetsforestillingen eksisterte eller fungerte, jeg hadde ikke noe valg men for å prøve det, sendte jeg e-post til spellcaster-kanalen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt skulle gå bra før tre dager, at eksen min vil komme tilbake til meg før tre dager, han kastet Love spell-delen i luften og overraskende den andre dagen var det rundt kl. Min eks-kjærestepartner ringte meg på mobiltelefonen min, jeg var så overrasket over at jeg svarte på telefonsamtalen, og alt han sa var at han var så lei for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye . Jeg var så lykkelig og det var slik vi begynte å bo sammen lykkelig. Slik kan du nå ham hvis du trenger hjelp doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836 ta ting for gitt og det vil ta fra deg ......

    SvarSlett