mandag 17. desember 2012

Byen er Bergen og stikkordet er Glam...

Under tannpussen på elstemann i dag så uttrykte han et brennende behov for å få seg Batman tannkrem. Jeg mente at det ikke finnes. Å joda det hadde en kompis i barnehagen sagt. Ja lovte å være på utkikk neste gang han trang tannkrem. Og hvis han mista tannkrem tuben i do så måtte vi kaste den mente han...Måtte jo si meg enig i det. Men parerte raskt med at da matte han bruke vår. Og det kunne ta lang tid før vi fant Batman tannkrem...Nå sitter jeg og funderer på hvor lenge det går før jeg hører fra badet.."Mamma jeg har mista tannkremen do!" Deilig å være hjemme igjen:-)

Har jeg vært på vift i helga. En liten husmorferie til Bergen. Widerø reklamerer med at de er ekte. Liker ikke helt det for det betyr som regel ekte følelser og opplevelser...En med et lite snev av godt skjult flyskrekk må innrømme at jeg sitter med knipeøvelser hver gang lyder endrer seg. Sitter å nistirrer på propellene som om jeg kan gjøre noe med dem hvis de ikke virker mer;-) Har hatt to egne flytimer selv for sånn ca 20 år siden, men det var noe helt annet. Alt var tryggere før:-) Så med med nyknipa underliv  landet jeg trygt klar for en helg som innholdt både champagne og fest. Så kommer nå til å fremlegge bildebevis at jeg faktisk har vært der...





































Nattens dronning fant ut at det var en god ide og raide smykkeskrinet til husverten...Måtte pynte meg litt til det obligatoriske dobildet. Trang å bli sprita litt opp det.
Ikke nok med det, men vi gikk løs på skoskapet og...En skikkelig jentefest innholder helt klart slike elementer. Husverten har en helt klar skofetish. Har aldri sett så råe sko noen gang og enda mindre prøvd slike. Trodde jeg var modig jeg:-) Så her kommer et sko show..

Kalt denne: "Feeling goood..."


"Going to porn..."

"Feeling lucky"


"Feeling peacock..."





"Feeling pain og lårhalsbrudd"

Og dette raidet ble hysterisk morsomt etter dette...

Litt sliten og det var det på tide å sette nesa hjemover...Der mannen hadde måka og skifta unevnlige bleier. Han savna meg visst;-) Hadde ikke rekt å kjøpe noen gaver til småfolka og mann. Her i huset må gaver kjøpes hvis man har vært et sted som krever fly. I grunn båt og bil og hvis jeg tenker meg godt om;-) En ekte busy husmor tar unna sånt på flyplassene mens Gaten blir ropt opp.. Mannen fikk noen alt for store truser. Men det var Hugo Boss så han må bruke dem for det;-)

Var som vanlig den utvalgte i sikkerhetskontrollen. Bring it on tenkte jeg. Har ikke vært på tur før man har fått seg en grundig kroppvisitasjon;-) Jeg gav damen hårspennen min og tenkte at alt det blinkende røde lyset var pga av den. Men slapp ikke så lett. Et barn bak meg spurte mammaen sin hvorfor den damen måtte gjøre det. Litt spent på hva hun svarte for jeg så skikkelig skummel ut:-) Damen i sikkerhetssjekken skulle kjenne under sokkene mine og. Heldige henne, for det var noen godt inngåtte raggsokker med sniff i:-) Min hevn til flyplass sikkerhet;-)

Så nå er det bare en fest igjen til lørdagen før jeg har fylt opp kvota mi på 5 fester/julebord i desember. Ikke værst å dra i land det... Går på bekostning av andre ting da som juleforberedelser. Kjennner nå at angsten kommer snikende.  Ny oppdatert status er nå at jeg har fremdeles ingen innkjøpte julegaver og enda skumlere, ingen ideer. Men jeg kan krysse av julekortet i år..Var et styr uten like med lovnader om sjokolade med mer til den som stod stille og smilte som de hadde fått alt de ønska seg til jul. Dette er kortet der en skal ose av lykke og der en viser seg fra sin beste side og gjerne vise litt familieinteresser. Skal og gjenspeile et  vellykket år. Så da måtte det bli sånn hos oss i år.





Hos oss så viser det vår hang til det litt sære...Skottene. Var et svare strev og få to unger til å bli samkjørt..Så derfor prøvde vi ikke mer på det...Så la meg få presentere årets julekort.
Gikk hardt på pepperkaker og sjokolade med det resultatet at minsten ble høy som et fjell. Og det i kombinasjon med kilt var en sann fornøyelse. Alt kler den smukke. Og vi dropper ribba for haggis i år...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar