tirsdag 23. oktober 2012

Guten tag, ich bin Derrick, kriminalpolizei...

Reine crime scene i hagen nå..


Begravd mange hemmeligheter her nå...Hadde kommet ustraffet fra mord i hagen her nå..Vår private synkemyr...
Naboene synes det er like vittig hver gang de ser meg og kommentere vårt nye svømmebasseng i hagen. Sett meg lei på det og parerer med at dette blir utsikten deres frem til 17. mai neste år så håper dere liker den... Beste å håpe på tidlig snø og mengder av den. Ble jo så mye bedre når det ble sperret av med plastbånd;-) Da ser det i hvertfall ut som det skjer spennende saker her...

Ble litt krim inspirert så tenkte å kjøre et lite vorspiel på hvordan en husmorkrim (eller forstyrra husmor) kan utarte seg.
Hvem skal ut?....i myra..

"To gode naboer"
"Mr Pat"


"Bob, byggmester Bob"



"Nabokatta"












Da har vi  rollespillet i boks for meg og mannen. Guten tag, ich bin Derrick, kriminalpolizei, und dies' ist Harry, mein partner. ... Litt kleint med Harry Klein men:-)

4 åringen var fortvila når gravemaskinen skulle tette hullet. Han skulle fiske der når han kom fra barnehagen. Får slå seg sammen med de ur vittige naboene våre da;-) Nå blir det både fisking og utsikt til jul. Naboene kan pynte så mye de bare orker til jul, kommer bare til å drukne av landskapet utenfor vinduene:-)

I huset trenger vi mer dr House ekspertise for å komme til bunns i sakene. Vært til legen to ganger siste uke med minsten. Mammaen er jo i bransjen men er forvirra som ei hodeløs høne. Sist gang reiste mannen. Hadde sendt han en sms med hva han skulle ta opp. Rett og slett instruksjoner til legen. På toppen av det hele så leste mannen opp meldingen ordrett til legen og sa han hadde en beskjed fra kona. Var vel ikke sånn jeg hadde tenkt det..Men menn tar alt så bokstavelig. Hadde tenkt han skulle flette meldingen min elegant inn i samtalen. Legen hadde flira og kjente seg kanskje litt igjen. Tror nok han har en kone og:-)

Ellers går det i det samme. Leste Spiderman blad for 4 åringen her. Ble raskt korrigert. "Han heter egentlig Spiderman mamma men vi kaller han bare Anders nå!" Ok?!:-) Føler at den nye fetisjen hans går litt langt nå...Ligner vel litt på morra..Som også liker å dra det litt langt.
4 åringen er snart 5 år og har en ønskeliste som er lang som et vondt år...Men er litt fortvila for han har hørt at han bare får bananer?! Visst noen i strømpebuksemafian i barnehagen som hardnakka påstår det... Lovte han at det ikke ble så mye som en eneste banan og se...I barnehagen for tiden ser det ut som det er en storinnspilling av menn i tights. Lurer på når det blir flaut å gå i strømpebukse jeg?:-)

Hørt på frokost tv i dag at friske urter i potter på kjøkkenbenken har blitt et status symbol. Det viser at man er glad i å lage god mat. Ikke la dere lure sier nå jeg. Hva sier dette statussymbolet dere?



I detta huset er det mye snaddermat, eller tror dere det bare er show off?:-)

I dag slo Halloween ned hos oss med et brak. Holdt stand i mange år og fnysi av hele konseptet. Spesielt det at det er så unorsk. Men i lys av alt det urnorske som gjennomsyrer hverdagen vår som iPhone, iPadder mm så er det klart at vi bør holde stand for noe som ufyselig som gresskar utskjæringer;-) Og ufyselig var det og. Lukta funky og. Men fikk nå skrella den rakkern...



Og morro var det og. Angra bare på at jeg ikke hadde større ambisjoner. Kom fra mannen: "Herregud hvor mange skal vi ha av de nå?!" Hva mener han med det?

Litt fakta om gresskar pynting:  "Ett av de vanligste symbolene vi forbinder med Halloween er gresskarlykter. Denne lykten har sin opprinnelse i en gammel irsk myte om en gjerrig smed ved navn Jack. Han fikk en dom som gikk ut på at han måtte gå omkring på jorden frem til dommedag, med en uthulet kålrot med lys i." 
Dette er en av teoriene. Og tar jeg ikke helt feil så gikk irene som emigrerte til Amerika over til gresskar. Siden det var så bra utvalg og mer passende og skjære ut. Skal beskytte huset mot blant annet onde ånder og ha en slik ved døra. Kalles Jack-O'-Lantern.

Her er vår eneste Jack-o`-lantern.


Tissa litt på meg her i dag. Tenkte jeg skulle vaske badet. Faen så jeg skvatt.



Vet jo at de ikke er i sitt naturlige habitat men alikevel er vel instinktet i oss. Den ungen tar nesten livet av meg:-) Han er veldig nærme på å få bananer i bursdagen sin her nå..Eller en banandrakt i stede for Spiderman drakt. Hevnen må være passende...Mamma tissa tross alt på seg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar