søndag 28. april 2013

Fra Victoria Secret til Gollum på et blunk...

Lørdags formiddag samlet noen av nabolaget menn seg rundt naboens nykløyde ved og beundret den og jeg antar at de fortalte hverandre noen skrønehistorier. Mens de sendte lange blikk mot hagen vår. Praten gikk visst rundt jordfresere fant jeg ut senere...


Jeg stod på kjøkkenet og laga mat til barna mens minsten hang i det ene beinet mitt og ropte etter mat. Jeg lå visst 5 minutter etter hans mat skjema:-)  Mannen og svigerfar hadde vært en tur på fyllinga mens jeg passet unger, handla mat og støvsuget. Måtte springe gatelangs med minsten på hofta som strengt tatt er alt for stor for det nå, for å lokalisere 5 åringen. Starten av dagen i de tradisjonelle rollemønsterene på Hovenga. 5 åringen dukka opp etterhvert  med bart og hale. Tatt dette Supermario litt langt nå;-)
Fikk nye Supermario effekter på fredagen som må vises frem.

Tanta hans har vært på tur til Amerika og hadde med gaver hjem.
Jeg gikk ut og forstyrra mannfolkpraten i gata mens de prata om jordfresere. Så ble det sagt at der kommer jo jordfreseren din ja. Sikta til at jeg var mannens jordfreser. Svigerfar skyldte på naboen og sa det var han som sa det:-) De er tøffe i flokk:-) Men den jordfreseren jeg er så la mannen korta på bordet og sa det var svigerfar som slang med leppa...Når mannfolk praten i gata var unnagjort var det vaktskifte på meg og mannen. Jeg gikk i gang med å vaske 2 biler. Alt jeg kan gjøre med høytrykkspyler har blitt gjort i helga. Mens mannen jogga rundt i naboelagets hager etter minsten. Deilig og være opptatt med noe så viktig som bilvask. Tok meg god tid og såpa inn rakkern 2 ganger...



Dette er er dagen for mer enn bilvask. Også dagen for mer avansert personlig hygiene. Eller avansert er å dra det litt lang. Dette er dagen for bodylotion og q- tips. Og er jeg virkelig vill og gæren så drar jeg over med en sløv høvel og;-) Mangler nesten alltid barberskum så leggene mister litt hud i prosessen:-) Dette hører stort sett helgene til. Resten av uka har jeg pigg på knusktørre legger. Husker en tid jeg var storforbruker av bodylotion. Og tok fotbad og pedikyr en gang i uka.  Det føles så lenge siden. Så som et plaster på siste åras underkonsumering av bodylotion gikk å la meg med min nye Victoria Secret truse fra Amerika og håpa på et mirakel. Av helt krystallklare grunner kommer ikke et personlig bilde;-) Men følte meg litt som dette.

Rart hva en ny truse bidrar til:-) Dette var en truse med en spesiell søm bak som skulle gjøre rumpa litt finere. Mannen inspiserte det hele og lurte på om den egentlig skulle være sånn...Fikk nok ikke helt den effekten jeg håpa på;-)

Hadde en ganske bra drøm og den natta,  Og midt i drømmen så våkner jeg av et fjernt rop. VAMM! VAMM! Å ikke nå da!..Ser på klokka som er 0230. Springer inn til minsten og gir han vann som jeg liker å kalle det. Sniker meg tilbake til senga. Da går døra opp med et brak. Der kommer 5 åringen som vil sove hos oss. Tror han går i søvne. Løfter opp dyna til faren som straff til faren for at han ikke hørte ropet om VAMM. Sovner etterhvert. klokka 0515 rakner en ny drøm av WHÆÆÆÆ! Springer inn igjen til minsten og dytter til han vann og bamse. Lister meg tilbake i seng igjen dritnervøs for at morraen min skal starte så tidlig. Gir mannen fingern  for at han sover igjennom dette her. Fikk drøyd det til klokka 07 i dag. Litt fornøyd med egen innsats. Mindre fornøyd med mannen;-) Når mannen står opp så får han følgende spørsmål. Ja hvor mange ganger var du oppe i natt da?! Han har sovet godt han. Ikke oppe på do engang..Skjønner ikke hvorfor jeg blir kalt jordfreseren eller noe som helst som har med freser og gjøre... Har da selvinnsikt;-) Mannen satt med morrakaffen og jeg satt mer eller mindre og så slik ut...

Fant roen med dagens dessert. Dronning Maud pudding. Har som målsetning å bli god med gelantin så derfor tar jeg for meg tradisjonelle desserter med gelantin. Så fort at jeg fikk et problem med gelantinen i dag. Stod i oppskriften hell den smeltede gelantinen i krem blandingen i en tynn stråle. Ikke som hos meg i en haug med klumper. Pyttsann tenkte jeg. Bare visper den godt. Danderte det til  i håp om at gelatinen ville oversees.

Sa ikke noe til mannen. Og han lurte på hva jeg drev med mens jeg spytta ut gelantinklumper for hver skje. Var ikke noe å si på smaken. Kommer til å lage den igjen når jeg får fintfolk bare jeg får teken på den gelatinen. Mannen har nok uvitende fått i seg et par plater med gelantin i dag. Trodde nok det var slik konsistensen  skulle være han:-) Der har han for å ha så godt sovehjerte;-)
Mens vi tylla i oss gelatin så fikk ungene is og saft. Men som den pussige skruen minsten er så vil han heller sitte å maule brokkoli og erter.

Og vi ler og håper den neste heftige bleia kommer i barnehagen. Mens 5 åringen grøsser av brorens lidenskap for brokkoli og erter...

Dagen har ellers gått til spyling av verandaen og alt annet som har tålt det i hagen. På tross av at det er søndag...Mens bilene har fått sommerdekk. Det har mannen i tradisjon tro tatt. Lufta minsten, men han var bare ute etter å knabbe traktoren til nabogutten. Så endte etter kort tur ute med å spille litt rockemann inne.













 Har gått med denne passende hatten i hele dag. Ble gørr misunnelig på brorens caps så måtte finne noe passende til han og som har arvet sin mors hang for hodeplagg:-) Han elsket den!  Og som dere ser har vi kommet langt med sutte avvenning. Vi gir oss liksom ikke så lett;-) Han vet vi har overtaket... Har ellers kommet meg gjennom helga med lite tomme trusler. Har hatt noen som ikke har vært tomme for å si det sånn.
Runder av helga  med følesen av at det er litt mer orden her hjemme. Hatt en hvit helg med skitt under neglene og Victoria Secret truser. Takk for gaven fra Amerika som gjorde helga litt lystigere.

2 kommentarer:

  1. Digger bloggen din! Lyser virkelig opp dagen til en ganske sliten tvillingmamma.. ;)
    Hver kveld når de to små på 7 mnd og krabaten på 4 sover, er din blogg min form for selvpleie. Alltid godt å trene lattermusklene litt før man treffer puta;)

    SvarSlett
  2. Så super hyggelig å høre!:-) Kjenner jeg blir sliten på dine vegne;-) Håper du får henta deg litt inn mellom øktene. Kan tro det er fart hos deg om dagen..Og mer skal det bli:-)

    SvarSlett