mandag 24. september 2012

I morra skal mamma ha time out og pleie leamusa si...

Lovte å komme med resultatene av underlivs duellen. Olje var bare kleint. Går rett og slett ikke i detalj. Eneste jeg vil si om det er at det ble speilblankt i dusjen og rett og slett livsfarlig. Mulig noe med mengden og gjøre;- ) Så luktet jeg som en en wokrett etterpå.

Er en som har opplevd litt action i helga og det var 4 åringen som har vært på åpen brannstasjon med tante.






















Lørdag ble det kindle light dinner med mannen og runda av kvelden med boksekamp:-) Av alle ting...

Til mat spiste vi dette...

Ikke vært helt i bloggmodus i helga så har glemt å ta bilder av alle små og store ting...

Helga har vært begivenhetsfri. Ikke en helg for de store minnene:-) Men en grei gjennomkjøring;-)
På søndag bestemte vi oss for å ta en skogstur. Viste seg og ikke være det lureste...4 åringen har prata om et sted i skogen han drar med barnehagen. Så i dag skulle han være reiseleder og vi andre tasset etter i spenning på om reiselederen fant frem. Følg sjefen sier kjekken.


Viste seg og være en veldig bratt sti rett opp i åsen. Reiselederen sa at vi snart var fremme når han hørte vi pusta, pesa og klaga:-) Han var en motiverende turleder:-)  Og siden han var tursjefen så bestemte han når vi skulle hjem igjen og...Der spant vi rundt i søle. Og ungene rulla seg i søle når vi kom frem. 4 åringen synes det er artiger der med barnehagen enn oss. Det var skummelt å være der med oss sa han. Er det at vi er urutinerte skogstur gåere som plager han tror... Så han ville fort hjem. Ser vi trenger å trene litt og ruste oss litt bedre til søleturer i skogen. Avkledning av nesten alle på trappa og rett i badekaret...

Etter søndagsmiddag var planen var å diske upp med favoritt desserten til mannen. Tilslørte bondepiker. Ble langt fra velykka. Med litt for lite krem og tyntflytende eplemos så ble det ei suppe. Kom så kjekt fra mannen at vi har jo epler i hagen så kan jo bare gå ut og plukke der. Det hadde ikke tatt noe særlig tid;-) Koke opp egen eplemos sånn på 5 min. Nei makan;-) Optimistisk som han var fikk han i oppdrag og knuse kavring. Knuste nok til et storkjøkken. Siden han har så lidenskaplig forhold til disse bondepikene så får jeg diske opp med en vellykka variant i løpet av uka...Dette er noe av restene. Ser jo bare helt ille ut...



Så en annonse i avisa i dag at det var 70 % på alle varer på Skeidar Porsgrunn. Alt skulle vekk...Og tro meg alt var vekk...
Hmm her skal jeg gjøre et kupp tenkte jeg:-) Avspaserte fra kl 14 og satte kursen for Skeidar...Var helt ribba.



Så ut som en østeuropeisk bande hadde vært på tokt der. Er jo helt tydelig at ingen er på jobb om dagen. Folk er jo bare å handler..Jadda det var jo vel anvendte avspaseringstimer..

Er i en sjarmerende fase med barna nå.  Mye latter og mye time out. Spesielt på yngste medlemmet av klanen. Han er nå 15 måneder med jernvilje og utholdenhet som knuser oss andre langt nedi støvlene:-)

Lengter etter litt matro..Er det for galt å ønske seg en middag uten kasting av mat, bestikk, kopper og vokte sin egen mat som jeg sitter midt blant en ulveflokk... Middag her i huset er alt annet enn harmoni. Mulig jeg ikke er en fremragende kokk, men bør ikke kaste mat på meg for det:-) Nå skal bestikk, kopper og maten ha en plass på bordet og ikke bli kasta innover i stua. Skal gå for å slippe å helvaske kjøkkenet etter hvert måltid. Hils på time out kongen i huset:-)


Time out er kjedelig det...Han er helt konge på å kaste mat, kopper og alt innenfor rekkevidde.  Så er han så frekk at han kjefter på oss etterpå:-)
Etter en helg med "harmoniske" middagssamlinger har jeg nådd min grense. Hatt leamus på venstre øyet i 3 dager nå som dukker opp ved middagstid. Går utrolig nok over når alle har forlatt bordet.

Dagens middag: Jeg sitter å skryter av sausen min, 4 åringen sitter og grøsser av sausen og klager på alt for feite gulrøtter. Mannen sitter å irettesetter 4 åringen. Og jeg sitter å kjefter på alle mens jeg ender opp med å trenge heimlich manøver nesten hver middag  pga av at jeg ikke rekker å tygge maten min:-) Middagene er ute av kontroll tenker dere. Helt korrekt:-) Her er det mye å ta tak i. Etter en prat med noen på jobb som har en sønn på samme alder som minsten, som spiser selv med skje har vi enda mer å ta tak i.;-) Her i huset er skje et våpen:-) Og han har en beundringsverdig kastearm. Sikkert arva det etter meg;-) Så lære å spise med skje må barnehagen ta seg av;-)

Så i morra er det ikke en kjeft som får middag av meg:-) Har tenkt å være særdeles politisk ukorrekt småbarnsmor i morra:-) Har tenkt å fraskrive meg alt ansvar:-) Har  tenkt å spise på jobb i et bøttekott helt alene. Skal tenne meg et telys og finne matro;-) Har planer om å late som jeg jobber overtid å komme hjem etter kveldsmat. For nå trenger jeg en timeout...Mannen skal få sin seinere. Har en mistanke om at han sitter i bilen etter jobb og hører på All By Myself og gråter en skvett;-) Det har jeg tenkt å gjøre etter middagen i bøttekottet i morgen;-)

Finner 4 åringen snokende rundt i  kjelleren når vi tror han ligger oppe å sover. Men han er nå i hvertfall rolig. Prøver å smyge seg utsett gjennom hele huset etter leggetid. Han tror jo han har superkrefter og er så godt som usynelig;-) Og han har lovt og være blid som ei lerke i morgen tidlig...Han vet ikke hva lerke er..Er sånn som jeg er om morraen sier jeg;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar