torsdag 17. januar 2013

Tar sterkt avstand fra fri barneoppdragelse...

Fridag og hjemme med syk unge og støtteappartet mitt, eldstemann:-) Hovedelement tilstede var snørr...Utover det virket det lovende. Akkurat såpass lite feber at han holdt seg i ånde. Greide å endevende huset og tok nesten knekken på meg..Følte meg litt lurt;-) Gav opp, lot det flyte og satt på høy musikk og la beina på bordet. Mens 5 åringen kjefta på meg at jeg hadde bakterier på beina. Overså han og og sa han kunne spille Nintendo. Håpa ikke det kom noen på besøk som så hvor lite kontroll jeg hadde:-) Fikk vaska de tomme skuffene da. Noe jeg har tenkt på lenge...




Kan minne litt om fri barneoppdragelse;-) Noe jeg offisielt er en stor motstander av. Men han leita bare etter den helt spesielle plastboksen:-)
Støtteapparatet mitt tok seg tilrette med sin assistent igjen. Han fikk låne pcèn hvis han så noen klipp av verdens raskeste skiløper med mamma først. Og han måtte selvfølgelig heie med meg:-) Tok noen runder med heia Petter sammen, så fikk han se Batman på YouTube.



Mens jeg skjønte tidlig at jeg måtte bruke sovestunden til minsten på en cowboystrekk. Her måtte jeg hente meg inn maks før det braket løs igjen:-) Hjalp ikke at 5 åringen ropte til jubelrop hver gang han kom på et nytt brett i Supermario...Jeg skvatt til hver gang. Han ville at vi skulle bli Supermario familien. Der trekker jeg grensa. Nekter å kle meg i snekkerbukse som en halvkorpulent rørlegger. Holder meg til de superheltene vi er. Har da ambisjoner..
Kl 1930 var jeg en slagen kvinne. Og mannen hadde valgt denne spesielle dagen til å jobbe overtid;-)

Kom på jobb på onsdag og uttrykte min kjærlighet til jobben og mine kollegaer. Vel vitende om at mannen var hjemme med halvsyk gutt som kjeda seg. Mannen så matt ut i blikket når jeg kom hjem, mens jeg var ved godt mot igjen...

Sitter å titter på Idol sammen på kvelden her...Kommer fra mannen: "Jeg orker ikke dette her jeg Tonje! Dette er fjortis tv..." Jeg sier at det er en del av pakka å være gift med meg og gjemmer fjernkontrollen:-) Han kommenterer så intenst at jeg vurder og gå over til Top Gear eller noe sånt. Sitter å mumler i skjegget.."Det er så dumt, det er så dumt." Han prøver å psyke meg ut, men jeg kjenner teknikken hans;-) VIVA IDOL...Er egentlig ikke så glad i Idol selv men nå skal jeg se det helt til rulleteksten kommer! Vi fortsetter å holde spenningsnivået oppe på Hovenga:-) Det er det som holder oss gående.

Men vi har det ikke alltid så koselig;-)  Fikk blomster av han her om dagen.


Sånn blir jeg glad av. Noen på jobb som lurte på om jeg ble redd da. Jeg blir ikke redd av sånt. Blir redd når han ikke bryr seg om hva jeg ser på tv lenger. Da hadde jeg blitt skremt...Og sånn går no dagan...Overgangen er stor fra champagne og gullbukser til snørr og gjemme fjernkontroller..Men det er sånn vi liker det...
Ellers så er jeg på sofa jakt. Sett meg lei på å ha en sofa som er 10 cm for kort som jeg aldri få strekt ut beina på en behagelig måte. Her er beviset på hvem som kan strekke ut beina.

Her ser dere mannens tumleplass..
Her er min tumleplass...



















Har sitti sånn i 7 år nå...Sitter i hver vår sofa og. Blir ikke noe romantikk av sånn heller. For å få litt fart på romantikken tok vi en quiz duell i går kveld. Gørr romantisk og jeg vant! Første gang jeg vant over han. Trang bare noe skikkelig å spille for....Bare å inkassere;-) Nå går vi for en hel sofa som jeg kan strekke meg ut i full lengde. Rett over dverggrensa som mannen uttrykker det så fint;-) Mannen trenerer nok sofakjøp vel vitende om at jeg kommer mye nærmere og krever min plass..

Ellers fikk 5 åringen en batman drakt av tanta si som passet litt bedre enn forrige. Fremdeles romslig men "Batman is in the house". 


5 åringen: "Nå har vi hver vår Batman drakt mamma!" Oj nå kan vi ha det gøy;-)

Lader opp til gressenke tilværelse til helga. Ungene og jeg skal kose oss og ha mange hemmeligheter for pappa;-) Men må passe meg for 5 åringen for han lekker som ei sil;-) Og hvis noen kommer innom på besøk så kommer dere bare til å se røykskya etter meg...Skal nok bare gjøre noen æren alene:-) Ikke si dere er advart;-) Dørselgere og alt som kommer på døra blir brukt som barnevakt. Hvis alt slår feil så ringer jeg et pizzabud for avlastning;-) Ikke bli skremt hvis jeg åpner i min helt egen Batman drakt...Er bare sånn vi liker det;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar