fredag 11. januar 2013

Volum 1 "Går for gull..."

Tar og prøver meg på helga i 3 akter denne gangen.  Går kanskje for før, under og et etter konsept. Vet ikke helt hva jeg begir meg ut på her...

Fredag og fri. Tenkte vi skulle sove litt utpå og ta en lang koselig frokost med ungene..Stod opp med et brak før 7 og kl 8 var ungene ferdig spist ,stelt og klare for barnehagen...Drøyde til kl 0830...

Fredag og hjemme alene..What to do....Hva er vel mer naturlig å surre rundt med en pølsehatt...


Tok et stort  javs av fridagen med å surre rundt i denne pølsehatten. Er jo fredag og skal ha den sedvanlige pizzaen... Resten av dagens måltider har bestått av 2 egg til frokost og to kanner kaffe så ei julekake til lunch...Ble mindre tid til shopping enn planlagt. Så at det nærmet seg farlig tiden for å hente ungene i barnehagen igjen:-) Nedtellingen var igang:-) Bør jo hente de tidlig i og med at jeg har fri i dag. Det ville kanskje være det rette men leverte relativt seint så bestemte meg at det fikk være grenser til omsorg;-) Vet egentlig ikke hva som er passe hentetid da? Er det en uskreven regel på det...? Før det blir mørkt kanskje?;-) Var en regel som funket for meg i dag..Tror jeg oppfant den regelen selv:-)

Valgte å knipe inn på dusjen siden jeg hadde fått så dårlig tid. Kommer langt med hårspray, parfyme og tannpuss...Kom på vei til byen til å huske på min mammas tidligere formaninger: "Husk reint og helt undertøy når du skal noen steder!" Sånn tenker en helsearbeider. Tok sjansen i dag og satsa høyt på at dette ikke var dagen der jeg trang assistanse siden jeg ikke hadde rene sokker på meg:-) Og håpa at jeg ikke møtte noen kjente i byen...Snakk om å gå på en smell. Jeg så nesten ut som Amy Winehouse med den sveisen min. Måtte stoppe å prate med to gamle kjente. Var ikke så nøye hvordan jeg så ut når jeg skulle hente i barnehagen. Kommer jo stort sett inn med kosebukse og hjelmsveis..Mens noen andre mødre kommer i pent kontorantrekk. Vanskelig å prestere dårligere for min del;-)

I morgen skal vi på årets første julebord...Noen vil å kalle det et forsinka et, men jeg mener rett skal være rett. Trodde egentlig vi ikke kunne på denne festen men hadde barnevakt før denne festen kom på banen igjen. Og de opprinnelige planene ble forsøvet. Kjente i går at jeg hadde en kamel i halsen av piggtråd som var som blåst bort når jeg fikk greie på at vi skulle på fest igjen...Et mirakel på Hovenga nok engang;-) Strengt tatt burde vi hvile. Men går an og ta en rolig fest da. Har hørt det har fungert for andre;-)

Så da var det å gå i gang med det kunststykket og gå fra småfeit til gloheit på middelmådig styling:-) Det blir bare vanskeligere og vanskeligere...
Så tok turen til lokale shoppingsenteret og havnet i ungdomsavdelingen på H&M på jakt etter en gullbukse av alle ting. Tok og tulla den inn i noe annet mens jeg gikk og titta litt videre. Hvordan skal dette gå da? Når jeg er litt flau og skjuler buksa allerede før jeg har fått den på meg. Den mest gullete passet dessverre ikke. Dere vil ikke tro det...Den var stor som et telt!;-)  Så måtte gå for andrevalget. Så litt ned når jeg kom til kassa så hun ikke skulle se hvor gammel jeg var..Men tenkte shit au..Så opp og rett i øya på damen i kassen og slang på falske negler og gull neglelakk bare for å understreke et poeng...Nesten litt ful i blikket. Fest er fest!! Men tror alt dette forgikk bare i mitt hode:-)


Gikk med hodet høyt heva ut av butikken.. Ser igrunn på meg selv som en med ganske dempa smak. ..Men slår meg løs litt på fest. Problemet blir igrunn når jeg skal blande humor og klær...Men vi får se hva vi ender med i morgen. Vanskelig å få frem gullskimmeret i buksa, men legg merke til prisen;-)


Holdt på å dåne... Ville tro det var stor rift om denne buksa;-)  Men det beste med buksa er at det virker som det er teflonbelegg på den..Så griser jeg på meg med litt vin i morgen kommer det bare til å renne av..Bare riste litt på buksebeinet så er jeg god som ny...Gørr praktisk og blir sikkert ikke klamt heller;-) Årets første fest bør sette en standard for resten av året så drar til med gull i alle ender...Så ramla disse nesten ned i posen min og.


Burde vært i barnehagen og henta på dette tidspunktet..Men var ikke blitt mørkt enda...
Med ungene og mann i hus var det bare å ta på seg pølsehatten igjen å lage pizza til banden. Glemte nesten rosina i pølsa...Gull øyeskygge..



Jeg vet i allefall at jeg kommer til å le masse i morgen...Så i god pølsestil ; God fredag og Bite Me!

2 kommentarer:

  1. God helg til deg min venn :)) Herlig innlegg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk:-) God helg til deg og min anonyme venn! Må den bli intet mindre enn strålende:-)

      Slett