mandag 20. august 2012

Det er en ny værmelder i byen!!

Nå har jeg sett meg lei på ferievikarene på yr.  Nå vil jeg ta et skikkelig oppgjør med YR og værmelderne i samfunnet forøvrig!


Hytter neven og avinnstallerer alle vær Apper i protest! Tenker den svir jeg Yr;-) Storm er ikke det spøtt bedre...De skal slettes de og... Nå skal jeg fa... meg melde været selv heretter... Så langtidsvarsel for denne uka er fint tirsdag og torsdag. Regn onsdag for da har jeg fri og fra kl 1530 på fredag regner det frem til søndagskvelden kl 18. Hele helga selvfølgelig! Men masse flau vind! For noen bør vise tegn på flauhet:-) Så enkelt kan det gjøres! Tar jeg feil skal jeg avstå fra druer en hel uke:-) Jada kan si vi hadde en fin dag i går. Men etter mange værmelde skuffelser trodde jeg ikke noe på det. Og planla litt dårlig. Stod inne og stekte kalvestek. God timing som vanlig og mannen jobba på huset. Nekta og forander på planene nå. Mitt stikk til Yr;-) Er over gjennomsnittet interessert av værmeldinger. Det er min helt klart mest nerdete side. Og helt klart min mest sexy side;-) Ikke spørr bare godta det:-)

Minstemann ble stukket av sin første veps i går. Dette bildet ble tatt rett før den dramatiske hendelsen...

Bilde: Jørgen fikk sitt første vepsestikk i dag stakkar. Stor dramatikk i hjemmet :-) Ironisk nok gikk eldstemann rundt i vepsedrakt ;-)

Da det enda hersket harmoni i hjemmet. Det ironiske var at 4 åringen jaga minsten gjennom stua i vepsedrakt:-) Etter mye trøst og litt hjelp fra naboen gikk det greit. Jeg har knapt plaster i hus. Så naboen hjalp meg med noe lindrende og redda ettermiddagen. Da kan jeg se gjennom fingrende med at naboen mente vi burde klippe plenen vår i går:-)  Kjekt for han å si som ikke har en fullvoksen veps i hælene og en annen en som har funnet ut at sølpa er reine skattekista:-) Samtidig som jeg skulle lage kalvestek med saus fra bånn:-)

Pussig antrekk i 28 graders varme, men hver sin stil...Svetteperler på nesa men ikke varmt for han;-)
Var veldig overbevisende og;-)


Dagen i dagen forstatte i samme stil for minsten. Mannen ble advart når han skulle hente ungene i barnehagen om ikke å bli skremt når han så minsten. Han hadde hatt et ublidt møte med asfalten og pluss fått ei dør i hode stakkaren. Har ikke vært hans dager i det siste...Gått fint, bare han ikke får se seg i speilet;-)

Nå har jeg kvelden hjemme alene. Dvs at jeg er den eneste myndige i huset. Skulle tro at det ikke skulle være nødvendig å smugspise sjokolade da;-)



Men med 2 kilo sjokolade gjemt på et hemmelig sted i kjelleren som bare jeg vet om gjør det ikke lett. Mannen leita etter sjokolade uten å finne den på lørdagen og han gav opp... Jeg hadde aldri gitt meg:-) Hadde endevendt kjelleren:-) Rart at sjokolade smaker best i smug...Fant en link her som viser at jeg ikke er alene om denne syndige affæren med sjokolade;-)
http://go.tv2.dk/articlekrop/id-29495348:derfor-smugspiser-du-n%C3%A5r-du-er-alene.html

Aldri vært noe særlig opptatt av sjokolade, men nå ligger den i kjelleren og roper på meg. Skulle ha en rolig kveld for meg selv tenkte jeg, men begge ungene er våkne mot normalt. Springe opp og ned trapper så nå har jeg snart forbrent denne sjokoladen. Sikkert straffa mi det. Må hive den under en sofapute hver gang 4 åringen kommer ned og skal fortelle meg noe eller spørre om noe veldig lurt;-) Han er som et smygende ullteppe. Hører ikke noe før han står helt oppi meg. For her i huset er det bare sjokolade på lørdagen ;-) Har vært igjennom noen runder med: " Hvis du ikke går og legger deg nå så....;-)" Kan ikke en stakkar sitte her  smugspise sjokolade i fred heller nå...Mens jeg smugtitter på værmeldingene...Må huske på å gjemme sjokoladepapiret godt under noe annet i søpla. Er flaut å bli ferska:-) Finner ikke mannen det så finner garantert minsten det...Kanskje jeg skulle gå ut med søpla for å skjule spora mine best mulig;-) Men nå er det skumring og er redd for å møte på Gaute Grøtta Grav (grevlingen)..Er noe gærent med meg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar