tirsdag 28. august 2012

Sikter mot Norseman med bananfutteral på baklomma...

Sa til 4 åringen at han måtte være flink til å legge seg i kveld. Blir en lang dag i morgen. Du skal først i barnehagen og så i bursdag. " Å ja, mamma da må vi ikke komme for seint for det blir jeg så svimmel av at jeg får vondt i hodet. Og så blir jeg sint som hulken!" Klar tale det. Lovte og aldri gjøre det igjen. Han nikka med stram mine og skjønner at han har overtaket nå;-)

Viktig å sette seg realistiske mål. Første målet i dag var og slappe litt av i sola. Regna jo med at Yr hadde feilmeldt som vanlig. Viste seg og være liten suksess...


Fått med meg at supermosjonister er veldig trendy. Og ønsker jo å henge med i tiden. I og med at jeg ikke har status som "supermamma" lenger så må finne meg noe annet jeg skal bli super i. Så hvorfor ikke bli supermosjonist.
Så nå dropper jeg de realistiske måla. Aldri vært noen tilhenger av realistiske mål. Hva er morroa med det?:-) Nå er det best å kline til. Går for Norseman. Norseman er kjent for å være verdens hardeste triathlon. Ble litt inspiret av Puls på NRK i går. En tobarnsmor i full jobb som skulle prøve seg på Norseman. Bestemt meg nå for å bli den første husmorbloggende Norseman;-) Urealistisk mål ja. Men det er her det begynner å bli gøy. Og med noen enkle grep tenkte jeg å sikte mot Norsman om 2 år;-) Den var det ingen som så komme?;-) Jeg er enten av eller på. Må bli noe litt ekstremt når jeg er på. Nå er jeg veldig av. Men er jeg av så er jeg av..Bare å komme seg på på siden. Var det noen som skjønte den geniale tankerekken der?;-) Dette må bli min midtlivskrise. Mannen ler godt av meg. Men ser at han er litt usikker og...;-) Han har lovt meg en ny dyr sykkel hvis jeg går for det.... Må ha en til mist 20 tusen. Minst. Helt greit sier han. Ler litt usikkert eller er det en oppgitt latter? Mulig han ikke kjenner meg så godt som han tror...;-)
Det største problemet mitt vil bli svømminga tror jeg. Kan ikke lunke avgårde i brystsvømming i 3,8 km da. Kan ikke crawle. Har prøvd mange ganger men har aldri lært meg det. Ser ut som en skikkelig dust når jeg prøver. Har jo prøvd å ta noen tak for å imponere i enkelte anledninger, men holder på å drukne hver gang... Så vanskelig kan det ikke være å lære seg:-) Hadde jo vært litt artig og tatt butterfly. Det hadde fått motstanderene mine til å sette litt vann i halsen tror jeg. Tror Norsemann dreier seg mye om syke og å ha overtaket. Med butterfly svømming hadde jeg helt klart blitt et wildcard ;-)

Hatt en fridag i dag og fått gjort reint i reine norseman stil. Oj hvor det gikk unna. Var under reingjøringa jeg fikk denne ville ideen. Hadde sikkert fått en diagnose i rette miljøet. Men de må få tak i meg først;-) Eneste problemet er at jeg nådde makspuls i trappevasken. En liten utfordring der men ingenting som ikke lar seg løse:-) Usedvanlig optimistisk for tiden:-)
Syker meg opp med gamle klipp av Northugen...Sett dette klippet rundt 100 ganger nå. Får gåsehud hver gang;-)



I morra skal joggeskoa på! Driter i fatcamp. Var dømt til å misslykkes. Må nok sikte høyere. Ser for meg den gilde supersykkelen jeg skal få av mannen;-) Den skal i hvertfall stå ved siden av senga og ikke i  den slitne garsjen som er innbrudds tilrettelagte. Beklager lite bildemateriale i bloggen i dag. Men kan jo briljere med mitt nye bananfutteral:-) Et must for bananelskere. Lurer på hvordan de får frakta bananer hele verden rundt uten så mye som en brun flekk eller skade. Men på vei til jobb, etter en runde i veska er det vanskelig å se det engang var en pen banan...Tror nok bananfutteralet vil endre bananopplevelsen min radikalt;-)


Av huselig syssler har jeg drevet og ramma inn bilder av ungene. Men de var jo klin like når de var babyer. Bør jo ikke bytte ut et bilde. Ikke et menneske som ser forskjell på enkelte av bildene.  Men er jo ikke akkurat årets mamma så bør vel ikke jukse med noe sånt...

Har avslutta mitt lampeskjerm prosjekt. Var jammen ikke enkelt. Spesielt når jeg jukser.



Om å gjøre og ikke studere den noe nærme. Bra når møreketiden kommer. Lampa i seg selv synes jeg er veldig sjarmerende, men umulig å bytte lampesjerm på. Sitter dønn fast den skjermen. Men nå har jeg bedekt den med noen gamle gardiner. Myyye lim, så kommer til å ose når vi får lys i den igjen. Men hobby er hobby og selvgjort er nå ihvertfall gjort...Må finne meg et nytt hobbyprosjekt nå. Tenkt på å male spisestuestolene turkis, men mannen får helt krupp av det. Og jeg blir glad av og bare tenke på det:-)

Skrive musikken  i dag..Rart det blir vilt...



<a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/7c52d7c60e2f76e8818937c73f52f7ed" alt="Blogglisten" /></a>

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar