torsdag 16. august 2012

Planlegging du lissom...

Vel vitene om at det er planleggingsdag i barnehagen i 2 dager med påfølgende helg har jeg følgende dilemma. Skal jeg kose meg i litt i kveldssola med en flaske Asti eller en pils.


Asti smaker etter min gane skit. Og jeg har ikke så veldig kresen gane utenom når det kommer til champagne da...Tok en liten skvett rødvin oppi og vips så hadde jeg en litt halvgod halvmousserende rosevin. Slett ikke så værst:-)


Hadde liksom ingenting å tape.

Ungene sovna før de traff puta etter å ha blitt duppa litt hos bestemor og bestefar.



Jeg satt på kanten og beundra mannen sine stup og hans nye badebukse;-)
Så hadde en lang kveld for oss selv:-)  Ungene fikk lada seg skikkelig godt opp til i dag. For i dag var det PLANLEGGINGSDAG!:-)
Før når jeg gikk på skolen var det noe jeg så frem til...Nå går det mer i at det skal bli koselig, men jeg er litt redd og;-)
Men har ei høne og plukke med barnehagen. Hva er det med 2 planleggingsdager på rad med påfølgende helg. Må være mye bedre å ha det midt i uka og sette planene iverk med en gang...Og om ikke annet. Vet de ikke hva de gjør med oss?:-) Flere dager med oppsamlet pepp. Blir reine trykkokeren her lørdagsmorgen...Og det blir hovedsakelig mitt problem for så mannen kom hjem med gipsplater her..Vet hva det betyr...Lørdagen er satt av til husforbedringer. Så nå er utfordringen til meg og finne på noe som sysselsetter ungene på nivå med barnehagen slik at de blir slitne...Begynte litt dårlig. Dro med ungene ut i hagen. Gav minsten en sopekost. Han liker å bære på tunge og lange ting.  4 åringen tok seg en tur på trampolina. Jeg fant ut at jeg skulle luke sandkassa. Grodd igjen. Tok ikke lange tiden før 4 åringen ville se på barnetv og ville inn igjen. Se det blir dårlig vær sa han og pekte på noen grå skyer;-) Vi skal være ute til det begynner å hagle tennisballer eller vi alle griner hadde jeg bestemt meg for... Sett meg lei på å begynne på et prosjekt som aldri blir ferdig. I dag skulle sandkassa lukes selv om alle ble lei seg. Minsten ula, så fant ei rive til han. Holdt han okkupert ca 5 min. Etter det begynte minsten å stikke av...Hadde bare bittelitt luking igjen. Så sendte 4 åringen inn og satt på tv og minsten i leke grinda. Ble ferdig og det kom ikke så mye som en regndråpe:-)

Så tilbake til planleggingsdager. Vi betaler nesten 5000 kr i mnd for den barnehagen. Er villig til å betale mer hvis de sprer planleggingsdagene sine bedre. Er faktisk villig til å betale under bordet;-) Tar til og med morraruta med avisa for å sponse skyhøye barnehageutgifter...Og de som kjenner meg eller har lest litt på bloggen min vet hva søvn betyr for meg:-)
Se på de da... Underhold oss mamma!! Lyser ut av i øya deres!!;-)


Mens jeg nervøst flipper ei drue i munn...Noen som har lyst på besøk i morgen formiddag?
Spøk til side...Planleggingsdager er en av de få bonusdagene med  friske unger hjemme utenom helg. Vi går i pysjen til langt på dagen, spiser frokost i sofaen og leker med fjernkontroller. Blåser såpebobler inne og går helt bananas;-) I morra skal vi hoppe i alle sengene og ikke rydde opp etter oss...Men når minsten sover er det litt sånn. Slipp alt du har i hendene! Tiden er ute! Sett deg ned snarest og slapp av! Setter på favoritt filmen til sønnen og legger beina høyt....

Startet dagen med at 4 åringen skulle til tannlegen kl 9. Prøver å ordne meg litt. Minsten drar meg i armen mens jeg sminker meg. Holdt på å stikke ut høyre øyet mitt. Begynner å få dårlig tid. Bæsjebleie pågang. Excellent timing!;-) Finner bare den ene skoa mi. Driter i å sminke ferdig det ene øye. Vurderer noen solbriller, men finner bare solo solbrillene mine.

Vel fremme hos tannlegen. Napper til meg et ukeblad. Skjønner ikke hva jeg tenkte på. Minsten synes det var en dårlig ide. Han vil herpe venterommet og strø lego rundt...En dårlig ide av meg å ta han ut av vogna. Tok et overblikk på de andre kundene på venterommet og dannet meg et inntrykk. Dere har sikkert mange hull tenkte jeg om de andre...De tenker om meg:  Hvorfor har hun bare sminka det ene øyet og hvorfor har hun ikke kontroll på den minste..Hun har nok en rotfylling pågang;-)
Null hull på 4 åringen. Og sånn skal det forbli. Skal pusse tenna hans så lenge han bor hjemme;-) Jeg ble veldig imponert da han spurte tannlegen om han kunne få med en ring til nabojenta som var en av kjærestene hans. Selvfølgelig sukket tannlegen og tannpleieren i kor:-) Jøss hvor har han det fra tro;-) Så fikk han en liten gave eske av meg.

Er jo tross alt den første ringen han gir bort. Som jeg vet om ihvertfall..

Så for å fylle på med noe som gikk etter planen i dag. Middagtid. Laksewok.



Med mye chili, men Listerine har tatt fra oss smaksløkene så det affisierer ikke oss lenger. Pannekaker på småfolka som ikke tar Listerine.  Vil gjerne ha tilbakemelding på om slike middagsbilder virker irriterende på noen. Ikke hold noe inne...;-)

 <a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/7c52d7c60e2f76e8818937c73f52f7ed" alt="Blogglisten" /></a>

5 kommentarer:

  1. Øs på med bilder.....det er det som blir servert her på solkysten....bilder altså....

    SvarSlett
  2. Hvem er det som lager så forbasket god mat da.... Må vel være patriarken det :-) . Kudos te han he he .

    SvarSlett
    Svar
    1. Følte du at du måtte gjenta deg selv for å få frem poenget?;-) Jeg vil kalle det et samarbeidsprosjekt selv om du er Mr Wok i detta huset:-) Langt bedre det enn Mr Lee;-) Hvorfor må du bruke ord jeg må slå opp på Wikipedia?;-) Føler meg så dum da..Jeg bruker kudos i helt andre sammenhenger har jeg nå skjønt;-)I dag blir det valget mellom Tonjes spesial eller grandis...Bare å spille korta sine rett nå...

      Slett
  3. Hvem er det som lager så forbasket god mat da.... Må vel være patriarken det :-) . Kudos te han he he .

    SvarSlett