fredag 22. juni 2012

Med ballonger og vaniljesaus blir det nesten fest...

Dagen har gått til å teste ut hvor lenge vi kan ligge på sofaen før vi må sette grenser for den nye 1 åringen vår. Han presser rundetider rundt stuebordet mens vi  ligger på sofaen og heier:-) Mens vi lå der på hver vår sofa og hosta på mest mulig dramatisk måte for å overgå hverandre, gikk diskusjonen inn på Bergensk brystbalsam som er min manns hjertebarn. Jeg har veldig sterke meninger om hostesaft generelt. Kalles ikke saft for ingenting mener jo jeg. Men fikk meg til å tenke litt. Er det rett av meg å ta fra han troen på Bergensk brystbalsam. Må jeg alltid slå i bordet med mine fakta... La nå mannen ha sin saft så har jeg min..Lot han få være mest syk i dag og:-) Det fortjente han!

Og jeg siterer mannen: "Var aldri forkjøla før jeg møtte deg jeg" Pussig det...Jeg hadde ikke hørt om Bergensk Brystbalsam før jeg møtte deg, og jeg har bodd i Bergen i 5 år;-)

(Ps. Mannen godkjenner mine siteringer:-))

Nå skal jeg kose meg litt. Fordi jeg fortjener det:-)



Etter bildet var tatt så endte det opp på denne måten.


Sånn er det i bloggverden. Et bilde for massene og et for privaten. Men kan ikke skryte av å være The Real Housewife of Hovenga uten å presentere hva jeg egentlig driver med. Bada i vaniljesaus. Less is more er et begrep jeg ikke skjønner meg på. Men nå er jeg gørr kvalm..Må vært noe galt med den vaniljesausen.

Fått skryt for min store oppfinnelse `sprettball i ballong i dag`. Svigerfar mente ideen var genial;-) Og ikke minst 4 åringen som synes mamma var kjempekul.



Nå kan dere lure nå...Hvordan fikk hun det til tenker nok dere??!!;-) Trikset var at jeg først begynte med en sprettball i ballong. Kunststykket var å få inn ball nr 2;-)
Anbefaler 1 sprettball i ballong. Ble mer sprettent da:-) Med to ble den litt så baktung. Og mange vet hvor slitsomt det kan være:-)
I morgen går vi for tennisball i ballong. Husk dere så det her først!;-)

Som dere kanskje har skjønt foregår det store ting i Hovenga for tiden...
Men jeg bestod den store ballong testen. Det er å blåse opp flere ballonger uten å kollapse. Tegn på at jeg begynner å friskne til. Pluss at vi er i stand til å ivareta personlig hygiene på et relativt akseptabelt nivå. Dropper sminke og hårstyling produkter da. Men det løser seg jo elegant med mine nye krøller;-)

Dagens blomsterbilde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar