søndag 3. juni 2012

Unngikk bank og gå planken med et nødskrik...

Oppe kl 0515. Ikke normalt å stå opp når kl viser 5...Ikke helt perfekt:-) I en perfekt familie så står ikke barna opp før kl 0900. Vi spiser felles frokost kl 930. Steller oss og går ut i Guds frie natur...Fulle av pågangsmot og alle smiler til hverandere og vet ikke hva godt man kan gjøre for hverandre. Barna er alltid velstelte og høflige. Og kjernesunne. I en perfekt familie står ikke mammaen i huset opp kl 515 og er sur og muggen og ser bare frem til kaffe og vi snakker mengder av denne fantastiske brune drikken. Hun sitter ikke med gammel sminke nedpå knea og blogger mens misten velter katteskåler og møbler. Setter på Barnas Viser vol 3 for å få litt ro. En perfekt mamma kjefter ikke når hun bør veilede. Hun bruker ikke Nrk super som sin nærmeste allierte. Mye å strebe etter i den perfekte verden men jeg melder pass på denne. Jeg er en halvgammel mor med stort søvnbehov og morra gretne tendenser. Og som synes verden er blodig urettferdig noen ganger og da tenker jeg på de små ting;-) Men er sykt lykkelig med tingenes tilstand;-)

Har innført tenåringskonto. Vil tro at pedagoger og psykologer river seg i håret av det. Men fungerer fint for meg. Går i korte trekk på at jeg skal hevne meg når barna blir tenåringer;-) Når ting butter i mot setter jeg det bare på tenåringskontoen. Det kommer til å bli revelje om morraen og så langt skylder de oss gressklipping for 40 år frem i tid;-)

Minsten står å hoier utenfor der vi har støvsugeren..Gir seg ikke så lett. Hamrer på døra og klokka er bare 0700....Kaster støvsugeren rundt. Går snart i stykker så han får ikke lov å leke med den mer. Det eneste han synes er interessant. Kaster ikke et blikk på lekene sine engang...For han har en støvsuger fetish ;-) Så ender som det bruker...



Og roen senker seg... Når mannen stod opp sa jeg at jeg skulle gå i båten og jobbe litt. Har vært i gang med unger i 6 timer og klokka var ikke mer enn 1100;-)  Ja du rømmer til båten ja sier mannen så kjekt:-) Ja nå virker båtpuss forlokkende. Skal ut i båten og kose meg;-) Vaske og skure og pusse:-)

Lar resten av gjengen herje inne for mamma har seg en liten timeout med båtpuss;-) Helgen har vært prega av Barnas dag og båtpuss..Målet har nå blitt å få båten på vannet før frosten setter inn. På tide å teste hva familierelasjonene her i huset tåler;-) Er klar som et egg...

Dagen derpå for Barnas dag..Går mest i beundring av gassballongen i dag. Mamma må innrømme at den var litt kul og:-) Den er med 4 åringen overalt. Binder den fast i stolen når han spiser frokost og.


Skulle gjerne dusja med den og...

Han skulle ha rydda rommet sitt i går men det var det ikke tid til. Han løste det elegant i dag med å få med seg en av kjærestene sine til å rydde med han...Hørte på vei opp trappa at han sa hun var veldig flink til å rydde, den sleipingen;-)

4 åringen var med i en fekte konkurranse på plenen før toget starta i går... En av kjærestene til 4 åringen heia på han som seg hør og bør :-)

Han gjennomførte toget med stor stil!:-) En ekte pirat som han klager ikke når man er litt sliten i beina;-)











Jeg har hatt en bra dag selv om øyelappen gnagde og gjorde at jeg skjena til venstre hele tiden:-) Ser litt sliten ut i høyre øyet her..Venstre og igrunn:-)



 




Det har vært dagens største utfordring:-)

Glemte som vanlig å tenke på å ta ut kontanter før vi kom til byen. Prøvde først minibank i Storgata..Gav opp pga enorm kø..Narvesen enda lengere kø og to matbutikker med lange køer. Så tenkte jeg var lur og gikk til Shell bensinstasjon..Kom frem til kassa og dro med meg noen boller. Jeg:  "Kan jeg ta ut noen penger?" Kassadama: "Nei det kan du ikke" Jeg: "Og nei! Da skal jeg ikke ha boller heller!" sa jeg snurt. Shelldama så rart på meg. Det skjønner jeg godt. En snurt pirat er vel ikke dagligdags... Skjønner ikke at hun turte;-) Vurderte å dra frem sverdet og kreve å få ta ut penger. Prøvde å forhandle meg fra 400 til 200 kr. Men dama fira ikke....Dro av meg øyelappen for nå gnagde den skikkelig..."Gå planken og splitte mine bramseil!" sa jeg og snudde på hælen....Når jeg endelig fant en minibank var barnas dag nesten over;-) Ingen piknik og være en pirat uten cash;-)

Mannen ble beskylt for å stjele en dames hamburgere i matkø. Og hun mente business. Hun så skikkelig sulten ut og:-) Hun var olm i blikket og lite humor. Kø gjør noe med den mest siviliserte av oss. Folk vokter maten sin som hyener;-) Heia mannen som prøvde å knabbe litt mat til oss!;-) Mannen trodde de var våre.. Skal ha for han prøvde:-) Vet det har vært en bra Barnas dag når en er nærme på å få bank;-) Og jeg truer kassadamer med å gå planken... Men begge ungene oppførte seg i hvertfall eksemplarisk:-)  Utover nevnte, oppførte vi voksne oss siviliserte og:-)

Hovedpersonen var gjennom nesten alle hoppeslotta, tivoli, vafler is og radiostyrete biler...

På butikken, på vei hjem stod to små jenter å stirra på meg. "Er du kaptein Sabeltann?" Jeg : "Nei jeg er Sortebill og skuta mi heter Klara! Arrrg Arrrg".. Som den største selvfølge i verden. Ungene nikka intenst og fulle av beundring sa: " ÅÅÅ Jaa!" Vurderte et øyeblikk å dra sverdet når jeg kom til kassa og ta alle skattene deres.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar