fredag 18. mai 2012

"Ekte" talent og Wonder Woman...

En koselig liten sommerfornemmelse på vei til postkassa i dag..Mulig det meste er ugress men funker for meg:-)


Fikk opp at noen har lagt inn dette søket og kommet på bloggen min..."Video av damen som moser vannmelon med puppene"..Kan være noe jeg har glemt jeg har skrevet om, men skulle vel huska det ville jeg tro;-) Men kan jo gå litt fort i svingene iblant:-)  Men tar imot ønsker, så valgt å skrive litt om damen med det fantastiske talentet ;-);-)... Så her kommer et freak show...


Kan skrive om mye men dette er en engangs tilfelle for deg som håpet å finne dette på bloggen min;-) So enjoy...

Da har jeg meldt meg på...




Er å se i en musikkvideo til sommeren;-)  Vant et par kule solo solbriller i følge solo.no. Men gir meg ikke med det..Ser ut som jeg må kjøpe endel solo for å vinne, men har aldri vært i Miami og heller ikke spilt inn musikkvideo. Hvis ikke egneproduserte filmer kvalifiserer;-)

Totalt scene skifte...Sønnen lovte på tro og ære å legge seg i går kveld..2 timer seinere faller han ned fra det han står på mens han dekorerer vinduet med juleklistremerker... Ned til mamma å få trøst da:-)


Innvadert av Disney..
Godt initiativ..dårlig timing




















Må bare like den utspekulerte tankegangen til sønnen...Tar med seg småjentene på rommet å sier de må rydde hvis de skal leke der;-)

Alene med barna i dag..Handy Mandy/Secret Service er lånt bort for dagen..Kjær mann har mange navn;-) Har store planer for han i morgen også..Ut å kjøpe lister og sparkel..Sett meg lei på at minsten spiser Rockwoll som mellommåltid:-)

Må innrømme at jeg har lengta til at kl skal bli 19 i dag..Roen senker seg og venninnene til 4 åringen er sendt hjem høye på sukker;-) Min søte hevn;-)

Minsten var full av noe udefinerbare hvite greier i ansiktet i dag. Likna på små papirbiter, men etter nærmere undersøkelse er det maling . Ser ut som han er i ferd med å ta seg en stor javs av senga si. Han har fått smaken på huset i og med at Rockwool og treverk står på menyen. Flisa seg opp til treverket...Ikkje bra...Så nå er det frem med reisesenga. Skal slite med å spise den opp. Men ikke fritt for at han prøver;-)

Eldstemann lovte nok en gang på tro og ære i kveld at han skulle legge seg og ikke stå opp igjen å leke. Han må tro jeg er døv! Hører jo han snubler i leker der oppe og små barneføtter springer over gulvet... Prøvd å lære han hva konsekvenser betyr i dag. Prata sjørøverspråk for at han skulle forstå... Spent på å se om det funka:-)..Aj Aj Ohoi...

Har fortalt han at mamma ser og hører alt! Og er superrask og sterk;-) Er akkurat som Wonder Woman... Men nå trenger selv Wonder Woman voksentid og hvile;-)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar