lørdag 19. mai 2012

Prøver å pirre opp forholdet...

En helt vanlig lørdag..Unger inn og ut av huset. Jeg sjekker klokka om jeg rekker polet... Jakten på ferske reker..Middels stor handlekurv til 800 kr..Og da har vi ikke middag til mandagen en gang. Rekene ble frosne så sparte en slant der. Vinen ble papp så holder en stund..

Skulle høytrykksvaska terrassen men må jo spare noe til i morgen og pluss litt båtpuss. Kaller det båtpuss som et samlebegrep når en ikke har peiling på hva man skal gjøre for å være klar for båtlivet. Båtpuss høres litt profft ut. Kan jo alltids vaske redningsvestene jeg;-) Fant noe lektyre jeg må gjennom; Utdrag av maritime lover og forskrifter, skipslære mm..Hjelper å drikke litt vin ved siden av..Kan vel alltids pusse noen fendere i morgen;-)



Ellers er det 4 åringens rydde rommet dag. Det må gjøres hver lørdag før han får lørdagsgodt. I dag kom han hulkende ned i stua..Hulka frem: "Kommer aldri til å få sjokolade mer for rommet mitt er så veldig rotete.." Han gav opp rett og slett. Men med god motivasjon så hjalp det. Pluss at jeg dro frem støvsugeren...Da rydda han som en ulabrand stakkaren. Lurer på hvem som har trua med å støvsuge opp legoen hans. Til den som har gjort det: Det var ikke snilt gjort;-)

Til Storm og Yr! Jeg er veldig skuffa over dere. Var meldt pent vær..Ikke sint, men bare veldig skuffa;-) Er nok en av deres mest trofaste lesere så tar meg den friheten til å bli skuffa. Skulle kose meg med min sommerfavoritt på verandaen i dag.



Mannen synes det er gørrkjedelig og skulle gjerne hatt en kjempereke som dekte hele skiva:-) Jeg derimot synes det er sjarmerende å skrelle reker. Trene på nye skrelleteknikker. Forbedret rekorden min så dettte blir en lovende sommer;-)

Ja det er forskjell på folk også her i huset:-)



Elle melle er veldig populært her for tiden og jeg vant det store glasset. Gjør litt forskjell på oss for å få frem litt spenning i hverdagen...Og ja skal ikke mer til for å sette følelser i sving;-) Det var dagens par tips fra denne kanten;-)
                                          
Venstre: Meg og Høyre: Mannen

Dessert. Hvem liker egentlig å dele?:-) Så går for en ny Elle Melle...Hmmm..Vant igjen;-) Litt slem vil noen synes. Men jeg prøver bare å pirre opp forholdet en helt vanlig lørdagskveld;-)



2 kommentarer:

  1. Hi hi hi....du er innmari dyktig med ord. :-))

    SvarSlett
  2. Takk..Er omgitt av omgivelser som gjør det lett for meg;-)

    SvarSlett