mandag 9. april 2012

2. Påskedag og "operasjon fatcamp"



Da takker egga, hønene og jeg for denne påska.
Påskeliljene er visne og Eggulf har mista en tann. Jeg har fått noen nye grå hår og dypere smilerynker;-)Og de fleste av oss har blitt enige om at skjærtorsdag alltid er på en torsdag og langfredag er en fredag..I kveld får egg være egg og høner....

Leiter etter solorester og snop...jeg fant.. jeg fant:-) Slenger beina høyt  og grubler litt på "operasjon fatcamp"  I morra er vi nok igang igjen;-) I dag regner det;-)

Litt tanker rundt trening:

Trening er gørrkjedelig. Ingen der ute kan overbevise meg om noe annet. Zumba, spinning mm. For det må jeg i tillegg ta på meg noe normalt og trene i. Så det blir nedstemt ganske fort..Ingenting frister!!! Eneste jeg kan tenke meg er hvis en gjeng med folk på min alder starta et hånball lag. Jeg måtte selvfølgelig være toppscorer og beundret:-). Kanskje det da hadde vært litt morsomt...

Før jeg skal trene den "råtne" kroppen min må jeg ta minst ti runder med meg selv. Først kjenner jeg etter om jeg har vondt noen steder...Og det har jeg som regel...Etter noen minutter overveielse frem og tilbake kommer jeg frem til det eneste fornuftige svaret. Vondt skal  vondt fordrive...:-/.

Deretter tenker jeg på alt det andre jeg burde ha gjort hjemme. Dveler litt ved det og....Kommer ofte frem til at det kan jeg begynne på i morgen.

Så kommer den "patetiske". Endelig litt tid for meg selv etter ungene har lagt seg..Burde egentlig trene i morgen og kose oss litt i dag:-) MEN da jeg trene i morgen sier jeg så overbevisende til meg selv.! Ikke sjelden jeg har endt på den siste utveien..

Men hvis jeg etter all dissse rundene kommer meg f.eks opp på en sykkel så svetter jeg som en gris slik at pannebåndet har fått sin comeback her i huset:-) Hvem trener med pannebånd da..?? Føler at de eneste som kommer unna med det er proffe tennisspillere og meg da selvfølgelig. Ser det liksom for meg der jeg springer over håndball banen, finter ut halve laget og scorer på en lobb;-) Med tidenes feteste pannebånd!! Det hadde vært noe det:-)

Kunne trengt han der sogningen,Yngvar Andersen fra puls med meg hver eneste gang..Som sier: Det er ikkje gøy  å trene når du har en råte kropp. Du må bare se på det som en jobb og gjøre det..Klok mann det der;-)

Bildet er av mine nesten ubrukte jogge sko kjøpt for Trumf poeng som jeg har tjent på mye kosemat!!..Ironisk, ikke sant..

Trumf poeng...


Takker for denne påska og ser frem til å få dere andre i arbeid og barnehagen igjen...;-)

I kveld skal vi kose oss....

Sees kanskje i morgen:-)

Har glemt og nevne navnet mitt: Tonje Heimholt, The Real Housewife of Hovenga:-)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar