søndag 8. april 2012

Første påskedag




Opp og hoppe kl 9.00. Idag skal gjengen på tur...On the road..Mor benka seg ned med en solo, baconchrisp og ei pute..hadde jo "nettopp" kommet fra konsert;-)

Stor stas å ta Horten Moss ferga:-) På tide med nye impulser synes han.

Drømmer om båt turer til sommeren...



Finner man ikke sutten så er førstevalget Solo;-)




















Et lite ekstra nummer for nervene til mor og far i dag var at 4 åring synes det var en god ide å teste om han greide å åpne døra på E6 i 100 km/t! Og det gikk nesten det. Far fikk fanga døra og mor hylte stopp og slo på varsellysa. Pappa ble morsk og mamma tenkte katastrofe med en gang...

Snart fremme og misten har absolutt ikke tenkt å bli med på det. Hyler som bestatt. Jeg henger over i baksetet mens jeg leter desperat etter en sutt..Urutinert og ikke ha en for handa. Mor roper stopp igjen men far har ikke tenkt å gi seg...Er så nærme at han kan ikke gi seg nå! Mor roper ut stopp! Jeg orker ikke mer! Da roper far: Vi er fremme! Dagens lille mirakel;-) Og da har "stuntdvergen" fra E6 sovna...(.Ops kan jo få dvergenes vrede over meg med den kommentaren. Men er jo selv veldig nære dverggrensa;-))

Nå kl 23.00 sover ikke minsten..
Høyde punktet for 4 åringen var nok å bli med onkel på jobb en tur...Sett på fengslet der tyvene som er veldig slemme kommer. (mamma kaller det glattceller) Testa ut en politibil . Det synes mor var stas og:-) Må innrømme at jeg aldri har sitti i en. Helt sant!:-)Fikk en leksjon i de forskjellige typer sirene av guttungen og.







I bilen på vei hjem snakka  4 åringen  på innpust og utpust om tyver og at han og onkel skulle jobbe sammen og ta alle tyvene....Og alle var enige om at det var en fin tur:-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar