fredag 20. april 2012

Zombieland...

Da er det offisielt. Vi er for tiden i zombieland! Tenkte jeg skulle unnlate å nevne det i bloggen, men kjenner jeg har begynt å røre litt. Så nå bare tvinger det seg på!:-) Greit for de som lurer.......

Her er det en som ikke ønsker at vi skal sove natt eller dag..Nå ser det ut som det er blitt en trend.
At en så liten tass har så mye makt over ens velvære er noen ganger litt vansklig å takle...
Alle med småfolk i huset opplever det fra tid til annen. Det er småfolka som bestemmer! Får håpe småfolket viser oss litt nåde til natten..Vrenger hodet for å finne ut hva som er på gang nå...Magen, Nye tenner mm. Men som seg hør og bør så finner vi aldri ut av det:-)
Vi voksne vil gjerne finne en rasjonell forklaring på søvnproblemer..Men småfolka er ikke rasjonelle! Er endel av småfolkas lumske plan:-) Kan bare kapitulere først som sist! Denne kan vi ikke vinne;-) Føler jeg deltar i en Zombie film som er veldig lang....
Kasta underbuksa og sokkene mine i søpla i dag. Mannen kasta kaffekanna. Men er jo sykt lykkelig og helt i zombie vater. Full kontroll og harmonisk:-)
Og en ekte husmor ville ikke klage over slike trivialiteter..Hun klistrer på seg et bredt smil og går med krom nakke inn i dagens utfordringer med nylagt leppestift. Der har du meg liksom;-)
Sier ikke noe om at jeg går i morgenkåpa og dasser halve dagen. Sånt noe kan ikke komme ut;-)

Men advarer dem som kommer på besøk i helga..Minste medlemmet av småfolket har sekken sin pakket i tilfelle noen kommer på besøk. Han  har såå lyst til på overnattingsbesøk. Førstemann inn døra får den æren og ha han på en overnatting visitt. Kommer til å bli gørr koselig! Bare et lite tips. Han sover fra kl 19 til 22.30..Etter det kan alt skje, men det er jo det som er litt spennende da;-) Førstemann til mølla!;-)

Ble på toppen av det hele beskylt av elstesønnen idag for å ha rota på rommet hans. Nei, det har jeg altså ikke gjort. Nei, men da har pappa gjort det! Nei det tror jeg ikke han har gjort:-)
Men han hadde ivaffal ikke rota! Men det blåser mamma i! Det er uansett du som må rydde! Han ble litt paff når jeg sa jeg blåser i det...La liksom diskusjonen dø:-) Prøvde å forklare han at han er den eneste som har eget rom her i huset. Pappa, jeg og lillebroren din deler rom..Så han må være glad i det rommet han har. Jeg skulle gjort mye for mitt eget rom nå;-)

Av husmorsyssler i dag har jeg gått løs på dusjkabinette med dødsforakt bevepnet med Cillit BANG. En ekte husmor ville nok brukt edikk og sitron. Men jeg følger med i tiden og da er det Cillit som gjelder;-) Disse hanskene fulgte med! Stilige ikke sant?;-) Og nå sjønner jeg hvorfor. Skulle hatt gassmaske. Ble litt svimete. Godt vi ikke skal reprodusere oss noe mer..Er nå blitt en løsmiddelsskada zombie veldig nær dverggrensa!;-) (tror jeg har en dvergfetish)



Har en tilbakevendende drøm og den involverer sandstrand, palmer, hengekøye, pina coladaer og en fantastisk nanny:-) Sier ingenting om zombier. Har drømt mye om det i det siste kjenner jeg;-)

Hua Hin, Thailand.


Og nå er det The Voice og tørkede aprikoser..hmm..Husk jeg er litt løsemiddelskada her...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar