tirsdag 10. april 2012

Norge i normal drift igjen...


Skrapa i egga nå...

På`an igjen for folk flest...Jeg er akkuratt kommet meg i vater:-) Sto opp til at mannen hadde  tatt meg seg elstemann i barnehagen og minsten sov en time ekstra..Er det noe rart jeg liker hverdager for tiden:-)

Hverdagen i  barnehagen betyr regntøy, ullbukser, stilongser, votter ekstra skift og dobbelt av alt! Så skal det gjerne være av litt brukbar kvalitet;-) Min barnehage gutt tror jeg er over gjennomsnittet aktiv og elsker å være ute...Så i dag kommer han nok hjem våt til skinnet med vanndammer i cherroxene. Helt vanlig..

4 åringen lager seg hull på knea på stilongsene ved å bite hull. Er ikke det litt spesielt?? Kanskje det er noe han mangler i kosten..:-)
Bruker en formue på stilongser og strømpebukser...Får mammaen min til å sy og lappe ( jeg kan ikke sy) Der fikk jeg et tips til mørke høstkvelder..Melde meg på sykurs..Da tenker jeg at jeg kan få mye stoff til bloggen, bokstavelig talt;-)

Så i dag ble guttungen sendt avgårde med hull på knea på stilongsen. Og en all for snau strømpebukse i sekken. Håper ingen i barnehagen merker at han går med strømpebukse på knea;-) I tillegg har han sliti strikka under beina på regndressen...Og det er dødssynd å komme med i barnehagen...:-)Nå får jeg sikkert mult;-) Men med dette dårlige utgangspunktet håper jeg han får slitt seg noe grundig ut i barnehagen i dag...

Og i dag blir det tomatsuppe til middag for mor skal blogge;-) Blir kalt Langbeinsuppe her i huset. Men Langbeinsuppe er egentlig Minestronesuppe. Men det vet ikke guttungen;-) Fremdeles i den alderen at han tror på alt mamma sier;-) Tar det enkelt for mor i dag.

Ellers hatt hyggelig barselbesøk av ei lita tulle i dag. Må bare passe på at minsten ikke spiste henne opp...Han er altetende;-)

Rett før de kom måtte hive meg rundt med støvsugeren og jif flaska..(Det knasa under beina her) Med Barnas viser vol 1 på full guffe..Måka oppvask fra benken inn i oppvaskemaskinen. Det har en lei tedens til å havne på benken og i vasken her i huset:-) Skulle egentlig ønske jeg hadde to oppvaskmaskiner, da hadde jeg aldri tenkt å tømme dem heller. Så ufattelig kjekt, bare forsynt seg av den reine og satt i den skitne...Fått god plass i skapene og;-)

Minsten har en hel normal utvikling og har kommet i den alderen at han er veldig mobil..Og han hører ikke på mammaen sin.
Så opp med trappegringder igjen..Sååå tungvint..Spesielt for en som er farlig nær dverggrensa;-) Far bare steger elegant over grindene..Mens prøver jeg, så sitter jeg fast oppå. Er for kort i beina. Har rivd den ned en gang i dag allerede..Var så det knaka i listverket..Så neste gang skal jeg bare åpne den og ikke prøve på noen flere stunt! Så ufattelig latterlig ut der jeg satt fast igjen...fikk meg til å tenke på "operasjon fatcamp" .
.
Får tid til så mangt her i huset med den rett musikken og lekene, les fjernkontrollene til far :-) Men det siste der er Jørgens og min lille hemmlighet....

Så nå sliter jeg litt med et pågående spill av Wordfeud her. Noen som har noen tips til hvordan jeg kan komme meg ut av denne knipa?? Ser at jeg trenger 249 poeng på et ord;-) Har nemlig ikke tenkt til å Resigne...

Jeg er Buffy38:-) Jeg suger mer enn noen gang i WF...





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar